Arkadaşlar sakın oyuna baslan gıc ıtemlerıyle kasayım demeyın :) 10 dk ya 30 olursunuz ama PT lerınızın farkı ucar dıger %300 exp drop var ama PT de yok bu 3x exp onagoreyın anam agladı oyunda gordugume solemekden dıkkat edın :)
Kesinlikle Katılıyorum.20 ye kadar kastım bide pt lere bakiyim dedim. Obowww one dedim ve direkt delete xD
ben o itemleri saklıyorum ilerde pt kasarken kullanıcam. iyi itemler. ben dahin de yeni kasmaya başladım. şimdi 4 oldum kalkan takmaya başladıgım icin o silahları bıraktım.
quote:
Orjinalden alıntı: ExtReme1®
ben o itemleri saklıyorum ilerde pt kasarken kullanıcam. iyi itemler. ben dahin de yeni kasmaya başladım. şimdi 4 oldum kalkan takmaya başladıgım icin o silahları bıraktım.
O silahlar silinir büyük ihtimal bir aya
oyunda yeniyim de bişi sorcam madem o silahlarla kasmıycaz hangi silahlarla kasıcaz?
NPC lerden lvl ine uygun silah satın alacaksın. weapon adlı NPC den.
nasıl yani anlamadım tam olarak hagi silah neden bahsediyorsunuz?
oyuna başladığın zaman sana hediye edilen silahlardan bahsediyorlar.onları sıkışmadığınız sürece kullanmayın
quote:
Orjinalden alıntı: destanayhan
oyuna başladığın zaman sana hediye edilen silahlardan bahsediyorlar.onları sıkışmadığınız sürece kullanmayın
niyeki?
Neden mi?
Çümkü Kimse Sizin Hızlıca Level Atlayıpta Sonradan Karakterinizi Silmenizi İstemiyor..
Pt Kasmanız lazım..Arama Yaparsan Neden Olduğunu Anlarsın..
quote:
Orjinalden alıntı: GOLDFALCON
quote:
Orjinalden alıntı: destanayhan
niyeki?
nedeni lotar arkadaşımında dediği gibi pt lerin geri kalması.eğer o silahları kullanırsan atakların güçlü olacağı için hemmen level atlayacaksın ve pt lerin geri kalacak ve 40 üstü bir lvl e geldiğinde pt kasmak zorlaşacağı için karakterini silmek zorunda kalacaksın.pt ile ilgili bilgilere BURADAN bakabilirsin
Oyunun başındaki silahlar Level 40 silahların damage'lerine eşit. PT'yide onlarla kasarsanız hızlıca 41 olup, 41 setleri aldıktan sonra bütün PT'lerinizi fulleyene kadar o levelde birkaç hafta kalabilirsiniz. Düşük levellerde 16-27-35 Armor'larını alana kadar o seviyenin intense silahları ile kasmak daha kolay olur. Düşük levellerde harcadığınız zaman yüksek levellerde harcayacağınız aylardan daha kısa olacaktır. sonra 47 olup GM Melee veya Range isteyen silahlar için uzunca bir süre pt kasarsınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme