Şimdi Ara

Zotac gtx260 amp2 veya Hıs 4870 1gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorum. ben zotac gtx260 amp2'de karar kıldım yalnız 1gb hıs'de yabana atılır bir ekran kartı olmadığı için bu başlığı açma gereği duydum. daha önceleri hep atı kullandığım için biraz teredütteyim. atılerde genelde vpu recovery hatası mevcut bunu birçoğumuz biliyoruz. elbette diğer kartlarda bu hatayı verecek anlamına gelmiyor; yalnız gtx260 ve hıs 4870 1gb arasında görülebilecek bariz bir fark varmıdır? özellikle bu kartları kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.

ayrıca bu konuya tartışma amaçlı değil; sadece kafamda oluşan ve çözümünü bulamadığım soru işaretleri için açma gereği duydum. Lütfen cevap yazarken atı veya nvidia taraftarı olarak değilde, daha çok mantık çerçevesi içerisinde cevaplarsanız sevinirim. herkese teşekkür ederim.

• Sizin yerinizde ben Olsam kesinlikle AMP2 olurdu tabi tercih sizin
  • quote:

Orjinalden alıntı: BroK€NSaf€ty

Sizin yerinizde ben Olsam kesinlikle AMP2 olurdu tabi tercih sizin

düşündüğüm kart elbette amp ama aralarında ciddi bir fark varmı? artıları ve eksileri nelerdir? ayrıca kullanan arkadaşlardan rica etsem oyun içi fps değerlerini gösteren birer ss eklerlermi acaba?
  • eğer 4870 1 gb oc edition kart alırsanız sizi fazlasıyla memnun edeceğine eminim.özelliklede c3d bulursanız soğutucusu %40'a kadar 0 sesle çalışan bir karttır.
  • bence amp olanda düz olanda aynı kart.düz versiyonunu alıp amp hızında çok rahat kullanırsın.bendeki düz versiyonu 700*1512*2500 de cysisi full stabil oynuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

bence amp olanda düz olanda aynı kart.düz versiyonunu alıp amp hızında çok rahat kullanırsın.bendeki düz versiyonu 700*1512*2500 de cysisi full stabil oynuyorum

doğru bır yorum
  • GTX 280 AMP ile GTX 260 AMP2 arasında çok fark varmı yani performans olarak .bende 260 AMP2 seçerdim
    mahmut_cinar FULL detayda kasan oyun varmı sizde?

AMA bunun yeri ayrı BFG > 896MB GeForce GTX 260 Maxcore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHARINGAN -- 19 Ocak 2009; 11:20:42 >
  • fiyatına göre 280 almaya değmez bence arada çok büyük farklar yok.

her oyunda değil amma bazı oyunlarda işlemci darboğazı yüzünden sorunlar yaşıyorum.mesela gta4
  • quote:

Orjinalden alıntı: komiks

atılerde genelde vpu recovery hatası mevcut bunu birçoğumuz biliyoruz.

ATI'lerin genelinde o hata yok, Sapphire'lerin genelinde o hata var. HIS alırsan hiçbir sorun olmaz.

Hangisini seçeceğine gelirsek; Nvidia fanlarına kulak asmana gerek yok. İkiside hemen hemen aynı karttır ikisi de çok iyidir tamamen senin zevkine kalmış.
  • GTX260 TABİKİ
  • İki kartta gayet iyi.Benim tercihim ucuz olandan yana olurdu.
  • 2.EL GTX 280...
  • 2 kartıda kullandım bana göre denk kartlar. test ettim benchmarklara soktum gtx260 core 216 %5 civarı daha performanslıdır ortalamada. 2 kartıda oc yaparsanız gtx280 e çok yaklaşıyor. ben olsam sıfırda zotac gtx260 amp2 (core216) alırdım. Fiyat farkı kadar performans farkı var.

http://www.exa.com.tr/sapphire/ekran_kartlari/sapphire_hd4870-334-6232.html

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3863

• quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

quote:

atılerde genelde vpu recovery hatası mevcut bunu birçoğumuz biliyoruz.

ATI'lerin genelinde o hata yok, Sapphire'lerin genelinde o hata var. HIS alırsan hiçbir sorun olmaz.

Hangisini seçeceğine gelirsek; Nvidia fanlarına kulak asmana gerek yok. İkiside hemen hemen aynı karttır ikisi de çok iyidir tamamen senin zevkine kalmış.

hıs ekran kartı kullanıyorum ıceq serisi maalesef vpu hatası mevcut. yani ati denince başka bir şey düşünmezdim ama vpu recovery hatası yüzünden artık düşünmek istiyorum.
  • nvidia al bak keyfine sorunlu olduktan sonra performansı ne yapayım?
  • bende bu sorunun cevabını arıyordum benimde gönlüm nvidia dan yana ama 4870 1 gb olması ve 512 bit olması aklımıda çelmiyor değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahoni_20

bende bu sorunun cevabını arıyordum benimde gönlüm nvidia dan yana ama 4870 1 gb olması ve 512 bit olması aklımıda çelmiyor değil

arkadaşım inan bana atı ve nvidia arasında çok ikilemde kaldım ve uzun zamandır atı kullanıcı olarak artık nvidia kullanma taraftarıyım. sorunu tam olarak atı'ye atmıyorum ama driver problemlerinden dolayı sanırım bir süreliğine atı'yi bir kenara bırakmayı düşünüyorum. ayrıca almak istediğin hıs 1gb ekran kartı 512bit değil 256 bit buna dikkat etmelisin. sadece x2'lerde 256bitx2 olarak geçiyor beni nvidia'nın cezbeden tarafın 448bit özelliğe sahip olması..... ama yinede kulanan arkadaşlardan oyun içi ss görüntüleri eklemelerini rica ediyorum.....

• VPU recover donanımsal kart sorunudur arkadaşlar, bu sorunu alan kartını garantiye yollasın; driver'a laf etmesin boşuna

quote:

ayrıca almak istediğin hıs 1gb ekran kartı 512bit değil 256 bit buna dikkat etmelisin.

/>
  • nasıl sorunsa 1950pro'da bile görüyordum ben
  • şu vpu recover sorunu nedir tam olarak bende bilgisayarı aldığımdan beri 2 kere bu sorunla karşılaştım biri grid full detay biride crysis full detay bilgisayar kitlenince reset atmak zorunda olmuyorsunuz ekran kartı kendini resetliyor bu bahsettiğiniz sorun nasıl birşey açıklayabilecek varmı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.