Şimdi Ara

Hallow Mind

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türü : RP
    Yenilikleriyle,güzellikleri ve herşeyi ile yeni bir RP Sunucusu yakında aktif olacaktır.
    İlk başta test olarak açılıp;scriptlerini test edecekler ve sizlerin görüşlerine göre hareket edecekler.
    Görüşlerinize ve seçimlerinize yer verilecek..Bu server demokrasi ile yönetiliyor denilebilir aslında..

Hallow Mind'a has özellikler :
    Kişisel Loot Sistemi
    Loot sisteminde damage'iniz baz alınarak npc lootu kişi sayısına göre bölünecektir. Npc'nin hit pointine göre verilen damagelerin % hesabı alınarak , loot kişiler arasında bölüştürülecek.
    Loot'un içindeki itemlerin üzerinde npc e damage verip lootda hak sahibi olanların isimleri yazıcak ve onlar dışında hiç kimse bu itemleri oynatamayacak.
    120 saniye sonra loot normal hale dönüp itemlerin üzerlerindeki isimler silinir.
    Easy uo için tam bir çözüm..
    Anti Spy Sistemi
    Ölü karakterler Champion ve Spawn alanlarında sadece guild veya partyde oldukları karakterleri görebilirler. Bunların dışında pentagram , yaratık , player vb. şeyleri göremezler.
    Gauntlet Experience Sistemi
    HallowMind'a özel olan Gauntlet Exp Sistemi, her Boss ve Dark Father kestiğinizde size belli oranlarda puan verecektir. Her puan alışınızda Doom'da artifact item düşürme şansınız artacaktır. Azami Exp limiti 50000'dir. Bunu tamamlayabilirseniz, normal şansınınız üstüne %0.50 daha eklenecektir. Tüm oyuncuların taban şansı %0.25'tir. 1200 Luck size + %0.25 daha şans ekleyecektir. Sonuç olarak luckınızla birlikte şansınız en fazla %0.50, Gauntlet Exp Sistemiyle birlikte %1.00'a kadar çıkabilecektir.
    Hallow Mind geliyor...

Forumlara gitmek için, BURAYA TIKLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoPlayboy -- 18 Ocak 2009; 17:51:53 >

• Bence shard'ı oyuncuların düşüncelerine göre şekillendirirmek yerine OSI ile paralel olarak yürütmek daha mantıklı ve daha kaliteli bir shard oluşturur.

Edit : Web sitesi kullanılamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi My Dying Bride -- 18 Ocak 2009; 20:05:11 >
  • web sitesinde dns sorunları var arada bende giremiyorum.bir ara girip baktım bu sistemler dışında çok güzel emek verilmiş sistemler var.başlamayı düşünüyorum.
  • Web sitesine giremediğim için göremedim gerçi bende UOGamer'da oynuyorum player sayısı az ama öz. OSI ile aynı gidiyor.
  • Anlamadım RP serverı demişsin, şimdi hardcore rp mi server? Hayır Hardcore rp ise onla ilgili bi tanecik yazı yok hep item çıkar, loot sistemi fln??
    Hayır benim bildiğim bi serverın türü: RP ise. Ben o servera girdim mi item çıkarmak peşinde falan olmam : RP Yapmakla meşgul olurum. genelde playerlarda öyle değil ama sanırım artık RP'nin anlamı bozulmuş skill kasmak fln olmuş heralde:S

eskiden
    RP serverı açıldı mı, karakterimizin özgeçmişini yazmadan giremezdik o servera. (hobbit, ethernass)
    kalabalık bi yerde HOHO NAPION LAN diye bişey yazdın mı da direk banlanırdın.

rp serverı işte BUDUR.
    rp demek skill kasmak demek diildir. rp karakterin gerçekten o dünyada yaşıyormuşçasına konuşup emote yapmaktır.
    yozlaştırın herşeyi afferim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uhur -- 18 Ocak 2009; 19:26:33 >
  • @Uhur
    Eski şartlar RP'yi öyle gerektiriyordu fakat zaman değişti.
    Eski UO ile yeni UO çok farklı.
    Farklı olan sadece serverlar değil;playerler bile..
    Ayrıca RP'nin ya da UO'nun ne demek olduğunu daha iyi biliyorsanız;buyrun siz de yapın gösterin.

Telekom bir türlü shardın web sitesini tanıyamadı.
    En kısa zamanda sorun halledilecektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoPlayboy -- 19 Ocak 2009; 10:51:13 >
  • www.hallowmind.org/forum alternatif olarak bu adreslede baglanabilirsiniz sorunsuz calisiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fight night champion-Isaac frost
    13 yıl önce açıldı
    Mufasa: The Lion King (2024)
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Degisen ultima online oyunculari,oyun yapisi yada dusen player yas ortalamasi ile bi alakasini cozemedim ben RP'nin ne oldugunun.
    RP'nin acilimi nedir? Role Playing.Role playingin ne oldugunu Uhur gayet guzel aciklamis zaten.
    Size göre budur yani RP bu devirde, 3 tane ozellik role playing ile uzaktan yakindan alakasi olmayan özellik ekleyince RP baz alinarak yapilmis oluyo oyun?Yaptiklarinizin daha cok PVM ile alakasi var,keza loot´tu experience'ti falan bunlar daha cok npc veya player ölduruldugunde göz önune alinacak seyler.RP ile alakasi yok yani olayin, hani enazindan rp'mi yoksa pvm'mi pvp'mi ne olduguna bi karar verin,ona göre yola devam edin.
  • @Korax
    Siz sadece serverin bu kadar sistemi olduğunu düşünüyorsunuz..
    Belki de haklısınız bunlar PvM'ye yönelik..
    Fakat serverin bir çok RP'ye yönelik de sistemleri var.
    Bunlar açılan Test Centerda gösterilecektir.
    Test Center da en kısa zamanda açılacaktır.
    Şuanda yapım aşamasında olan sistemler:
    *HM Aile Sistemi
    *HM Duello Sistemi
    *HM Tamer Bod Sistemi
    *HM Pazar Alanı Sistemi
    *HM Quest Sistemi

*Eğlenceye Dayalı Eventler
    -Zar Atma
    -GM TOPUK
    -Explosition War
    -Lastman Standing
    *Takım Oyunları
    -Deathmatch Sistemleri
    -Capture the flag
    -Color War
    *Kişisel Questler-Avcılık ve toplayıcılığa dayalı günümüz modern MMOlarına benzer getir götür questleri..
  • Booooom!
  • Çok sevilen bir player herkese yardım eder müthiş bir savaş çıkartır, geri dönüş yolunda bir mağaranın ağzında bir dragonun arkadan yaklaştığını göremez. Dragon alevi ile (adamı / kadını neyse) sarar ve ateş dolu nefesi ciğerlerine çeken kişi olduğu yerde yığılır kalır.

Tanrılar bu kişinin hizmelerine ihtiyaç duymaktadır. Kalk der insana , sana hayatını geri veriyorum. Benim için savaş , şanını yücelt, kötülüğü kov bu kıtadan.

Bunu pvm serverde yaparsanız edit olur, rp serverde yaparsınız çok kral olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocksound -- 28 Ocak 2009; 13:56:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rocksound

Çok sevilen bir player herkese yardım eder müthiş bir savaş çıkartır, geri dönüş yolunda bir mağaranın ağzında bir dragonun arkadan yaklaştığını göremez. Dragon alevi ile (adamı / kadını neyse) sarar ve ateş dolu nefesi ciğerlerine çeken kişi olduğu yerde yığılır kalır.

Tanrılar bu kişinin hizmelerine ihtiyaç duymaktadır. Kalk der insana , sana hayatını geri veriyorum. Benim için savaş , şanını yücelt, kötülüğü kov bu kıtadan.

Bunu pvm serverde yaparsanız edit olur, rp serverde yaparsınız çok kral olur.

Herşeyi kabul ederim,fakat EDİTİ asla..
    Ayrıca serverin sahibi ben değilim.
    Önceden yazdığım mesajda serverin demokrasi ile yönetildiğini söylemiştim.
    Bunları serverin sahiplerine iletmek istiyorsanız;Hallow Mind forumlarına bağlanın..

• Yanlış anladın sen beni, RP de staff servere hükmeder. İster edit yapar ister oyuncunun üzerindeki artisini siler. Yeterki hikayeye uysun, oyuncular günlük yaşam diliyle ortalık yerde konuşmasın.

Ben masa üstü FRP ile başladım FRP ye.

Bir oyun içinde Rol yaparsan Role play olur. Yoksa olmaz.

RP deyip RP ile ilgili konuşamaman insanların tepkisini çeker. Çünkü RP yapanlar ultima stafflarına çok kızgındır. Çünkü editi umursamadıkları kendi dünyalarında yaşadıkları halde bir çok server açılıp kapanmıştır.

En son buda yetmezmiş gibi RP'ye player versus player ya da player versus monster gibi bir anlam yüklemeye çalışmak hiç olmamış.

O kısmını düzeltin derim. Artık RP yapmayan bir oyuncu olsamda, eski günlerin hatrına RP ye saygı duyarım, duymayana kızarım. Darılmaca yok. RP yoksa RP yapıyoruz demeyin lütfen.

Yapıcaksanız da sağlam staff ve DM (dungeon master ) ekip kurun, sphere ya da runuo bütün eski RP cilerin çoğu sadece bakmak için bile olsa gelir.

RP tecrübe işidir, bu saydığım kriterde insanları aylarca arasanız bulamayabilirsiniz.

• Bütün herşeyi bir yana atıp;birşey açıklamak istiyorum..
    Ultima Online'ın hikayesini çoğunuz bilirsiniz.
    Server sahiplerinin amacı;nerede kaldıklarını öğrenip;DEVAM ETMEKTİR..
    Age of Shadowsdan başlayarak;devamını kendileri getireceklerdir.
    Bu söylediklerim hikayeyi bilenler için geçerlidir.
    Fakat ilk amaçları bu hikayeyi bütün herkesin bilmesini sağlamak.
    Yakında DonanımHaber'de de hikaye yayımlanacaktır...
  • soplayboy, ne içtiysen aynısından istiyorum. o kafaya ulaşmak güzel olsa gerek.
  • Arkadaşlar tartışma kokusu alıyorum lütfen biraz daha sakin olalım.
  • Hallowmind bir yenilik daha easy uo kesin olarak engellenmistir.Oside bile boyle bir sistem yok. Ayrintilar icin buyrun burayahttp://www.hallowmind.org/forum/showthread.php?t=32
  • Bir Üst Konu:
    quote:

Orjinalden alıntı: HmZ
    bu yazıyı yazarken alkol varmıydı acaba

quote:

Orjinalden alıntı: Danilo Thann

Bu Konu:
    quote:

Orjinalden alıntı: Uhur
    soplayboy, ne içtiysen aynısından istiyorum. o kafaya ulaşmak güzel olsa gerek.

quote:

Orjinalden alıntı: Danilo Thann
    Arkadaşlar tartışma kokusu alıyorum lütfen biraz daha sakin olalım.

Bende Biraz Adam Kayırma Kokusu Alıyorum... Lütfen Biraz Daha Adaletli Olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehlor -- 2 Şubat 2009; 7:10:19 >

• HallowMind bütün serverlardan farklıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoPlayboy -- 17 Şubat 2009; 20:29:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sehlor

Bende Biraz Adam Kayırma Kokusu Alıyorum... Lütfen Biraz Daha Adaletli Olalım.

Ben o mesajı Uhur nickli arkadaşıma yazmadım konunun içeriğine dikkat etseydin Rocksound ve SoPlayboy arasında bir gerginlik vardı ona yazmıştım adam kayırma nerden çıktı ki
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.