Şimdi Ara

:Sennheiser Kulaklığım Bozuldu:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3-4 ay önce aldığım Sennheiser mx 360 model kulaklıgım bozuldu.Kulaklıgın sol tarafı bass ağırlıklı müziklerde sesi biraz açınca hemen cızırdama yapıyo ve sol kulağımı acaip rahatsız ediyo.

    Bu model ya da herhangi bi model sennheiser kulaklıkda başına benzer bi durum gelen var mı?
    Metan firması garanti bakımından tüketici dostu mudur?
    Metan'a mail attım, kulaklıgı değiştirirler mi?Yoksa bu tip arızalar tamirat ile giderilebiliyor mu?

    İlgililere teşekkürler.



  • Ben de de oldu sorun açıkladım yenisi ile değişim yapacaklardı fatura kayıp o nedenle yapılmadı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nighteen

    Ben de de oldu sorun açıkladım yenisi ile değişim yapacaklardı fatura kayıp o nedenle yapılmadı.


    Fatura diye ısrar etmeleri garip olmuş.Sonucta ürünlerin kutusunda metan hologramı falan oluyor.

    Benim fatura duruyo zaten yeni sayılır kulaklık, sennheiser dan beklemezdim aslında arıza yapmasını

    Değişimi direk Metan firması yapıyo sanırım, doğru mu?
    Kulaklığı hemen gittiğimde kontrol edip faturası varsa hemen değişim yapıyorlar mı yoksa bi süre kulaklık kalıyo mu onlarda?
    Şu sıralar kulaklıksız kalmak istemiyorum
    Sagol bu arada




  • Öncelikle geçmiş olsun ben hepsiburada.com'dan almıştım bu ürünü.Bende aldığım gibi yaptı bu problemi.Gönderdim.Site ürünün sorunu olarak ses gelmiyor yazmış.Sonra aynı ürün geri geldi.Arada bir çıkıyor bu cızırdama ama sonra kesiliyor.En son bir kez daha çıktı o cızırdama ben de sağ kulaklığı suda yıkadım.Daha sonra olmadı bir şey tabii ki şansa olmuş olabilir bilmiyorum ama bende işe yaradı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Black_Wolf14

    Öncelikle geçmiş olsun ben hepsiburada.com'dan almıştım bu ürünü.Bende aldığım gibi yaptı bu problemi.Gönderdim.Site ürünün sorunu olarak ses gelmiyor yazmış.Sonra aynı ürün geri geldi.Arada bir çıkıyor bu cızırdama ama sonra kesiliyor.En son bir kez daha çıktı o cızırdama ben de sağ kulaklığı suda yıkadım.Daha sonra olmadı bir şey tabii ki şansa olmuş olabilir bilmiyorum ama bende işe yaradı.


    Sagol sana da geçmiş olsun diyeyim.

    Benimkinde sürekli oluyo cızırdama sol tarafta, arkadaşım da onayladı sol tarafın arızalı olduğunu, kendi mp3 playerında falan denedi üstelik.
    Sen niye suda yıkadın bu arada kulaklığı?Böyle bişey yapmak nerden aklına geldi doğrusu şaşırdım.
    Tamamen düzeldiyse ve stabilse durum iyi, tekrar yaparsa bir de direk Metan'la görüş derim ben.

    Sennheiser'lar niye böyle yapar hala şaşkınlık içindeyim.




  • fatura resmi olması açısından yoksa onlar karşılıyor şirket istiyor ben de aynı şekilde düşündüm dedim zaten kulaklık çıkalı iki yıl olmadı ama fatura olmadan olmuyormuş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emrah2008

    quote:

    Orjinalden alıntı: Black_Wolf14

    Öncelikle geçmiş olsun ben hepsiburada.com'dan almıştım bu ürünü.Bende aldığım gibi yaptı bu problemi.Gönderdim.Site ürünün sorunu olarak ses gelmiyor yazmış.Sonra aynı ürün geri geldi.Arada bir çıkıyor bu cızırdama ama sonra kesiliyor.En son bir kez daha çıktı o cızırdama ben de sağ kulaklığı suda yıkadım.Daha sonra olmadı bir şey tabii ki şansa olmuş olabilir bilmiyorum ama bende işe yaradı.


    Sagol sana da geçmiş olsun diyeyim.

    Benimkinde sürekli oluyo cızırdama sol tarafta, arkadaşım da onayladı sol tarafın arızalı olduğunu, kendi mp3 playerında falan denedi üstelik.
    Sen niye suda yıkadın bu arada kulaklığı?Böyle bişey yapmak nerden aklına geldi doğrusu şaşırdım.
    Tamamen düzeldiyse ve stabilse durum iyi, tekrar yaparsa bir de direk Metan'la görüş derim ben.

    Sennheiser'lar niye böyle yapar hala şaşkınlık içindeyim.

    İçine bir şey kaçmıştır zaten bozuk kulaklık dedim bir yıkayım ne çıkar bundan sonra baktım bir daha çıkmadı cızırtı.Tekrar yaparsa da uğraşamam valla zaten işini ciddiye almayan adamları koyuyolar o sitelere ondan sonra olan müşteriye oluyor.Ses çıkmıyorla, sağ kulaklıktan cızırtı geliyor arasında dağlar kadar fark var.Um1 aldım zaten problem olursa um1 i kullanırım.Sennheiser'a da .
    Bu kadar kişide aynı sorun varsa artık sorun başka yerde aranmalı bence...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 22 Ocak 2009; 16:15:50 >




  • bende de aynı sorun çıktı hem de sol kulaklıkta. şimdilik bi şarkıda farkettim sol kulaklığın cızırdadığını. çok sinir bozucu bişey. özellikle mp3 çalarımı bas moduna aldığımda yüksek seste çok rahatsız edici düzeyde cızırdıyor şarkının baslı kısımları. sony'nin kendi kulaklığıyla denedim onda sol kulaklıkta bi sorun olmuyo, gerçi onun da sağ kulaklığı cızırdıyo, arada acaba onu da hallederlermi mp3 çaları da teknosadan aldıydım teknosadan almıştım kulaklığı. garanti belgesi hala duruyo ama faturası duruyomu hatırlamıyorum, bir de kutusunu çöpe attım onun önemi yok demi? götürsem acaba hallederler mi, yoksa kullanıcı hatası mı derler? ya da kulaklığın cızırdamasını hata olarak bile görmezler mi acaba =/
  • Metan önceleri faturasız değişim yapıyordu, fakat maliyeyle bu konuda sorun yaşamışlar.. Garanti dahilinde yenisi verilen kulaklıkların faturası olmadığı için "illegal satış olma ihtimali" doğuyor..

    Ayrıca Metan hakkında yorum yapmak gerekirse kuzu gibi firmadır, pek severim kendilerini..
  • benim koss kullaklıktada oldu o sorun sesi açınca cızırdıyor 1 ay olmadı ya kafam nibiçim bozuldu gözüm gibi baktım kulaklığıma hiç bir şekilde burn in filanda yapmadım 3 hafta sonra ankaraya gidicem işallah sorun çıkmaz getiren firma elma sepeti ne olur olmaz bilmiyorum ama kafam çok bozuldu şans işte
  • Cızırdama kulaklık açık tip ise hoparlöre tüy kaçınca yapıyor arada pedleri temizleyin üfleyin geçer.
  • içinde tüy buldum ama 4 kere filan bakmıştım bu gece bulabildim çok kötü sıkışmış cımbızla çıkardım ama içinde biraz kaldı sanırım, hopörleri tutan kilitleri çıkartıp açmadım kırılır diye ama üfleyince normale döndü gibi ama o tüy başa bela olabilir servisine götürüp kilidi açıp temizletiyim
  • bendede shneisser mx100 vardı sol kulaklık cızırdıyordu okudum burdan üfledim içine kıl kaçmış geçti.
  • Hem Sennheiser MX 270 hem de MX 470'de yapıyor bende bunu. Aynen sol kulaklık...

    Hayret bir şey...

    Yazıklar olsun.
  • Sennheiser Mx 370 kulaklığımın sol tarafından 3-4 gündür ses gelmiyor.Daha alalı 3 ay falan oldu.Metan'a mail attım konuyla ilgili,ne cevap verecekler bakalım.Ayrıca herkesin sol kulaklıkta sorun yaşaması çok garibime gitti.Bir daha Sennheiser alacağımı sanmıyorum.
  • Bende 3 ay once filan sennheiser cx271 almıştım 281 alcaktm ama bass 271 de daha fazla diye 271 aldım. sag taraftan ses diğerine göre az cıkıyor. birde artk ses kısık geliyor son seste bile ancak yüzde40 filan geliyor. son seste cızırtı oluyor. birde 70 lira vermiştim.ilk mail attım 2 gün içinde karşı ödemeli olarak yurtiçiyle gönderin diyorlar.gönderdim şimdi bakalm nolacak. birdaha senheiser mi aslaaa... burada çok övüyorsunuz ya sennheiseri bende onun için almıştım yoksa aklıma bu marka gelmiyordu. 35 40 liralık philipsle aynı kulaklık hiç birşey farketmiyor. ha philips ya sennheiser
  • mrblar yaklasık 7 ay once aldıgım sennheiser hd 238 procesıon marka kulaklıgım fılm ızlerken br anda sol hoparlor tarafı bozuldu.. kulaklıgı elma sepetınden almıstım ne fatura nede garantı belgesı yoktu elımde kayıp etmısım anlıcanız.. METAN ıle ıletısıme gectım teknıs servıs muduru SİNAN BUĞDAYCI ile irtibat kurdum ve durumu aynen aktarsım ne de olsa buyuk fırma bana hemen kulaklıgı yollayın bı bakalım aldıgınız web sıtesındende faturanın aslını ısteyınız dedıler.. bende aynen yaptım daha 15 dakıka once SİNAN bey telefon ettı ve kulaklıgınızın yenısı ıle degıstırılecegını soyledı:) bu benı cok mutlu ettı.. cunku kulaklıgım bozuldugunda sony nın MDR-XD 100 kulaklıgını aldım teknosadan 40 tl ye sımdı cok daha ıyı anlıyorum sennheıser kulaklıgımda kı o ses kalıtesı berrraklı muhtesem ötesi bir haz veriyordu insana bu zamana kadar 4 farklı kulaklık markası kullandım ama sennheıser gıbısını hıc gormedım phılıps-sony-plantrotonıks bunlardan bazıları... 3 haftaya kadar elınızde olur dedıler kulaklık artık gelınce bır ust modelı olan oyunzu kulaklıgı almak ıstıyorum gelen kulaklıgımıda satmak ıstıyorum talep eden olursa benım le ırtıbat kursun... fatih_arslan22@hotmail.com maıl atabılır yada burdan msj yazabılır saygılar




  • Dün hd 215 modelini aldım ilk denememde ses %50 geçtiği anda sol kulaklıktan cızırdama geliyordu patlak kolondan çıkan ses gibi hemen satıcı firmaya telefon ederek durumu bildirdim biz satmadan önce test ettik sağlamdı diyor orjinal ve garantisi olan bir ürünün kutusunu açıp alıcının gözü görmeden nasıl test ederler anlamadım. Kulaklığı taktığım cihazı sordular pc de kullandığımı söyledim ondandır anfide dene cızırdamaz dediler aynı kaynaktan 10 tl lik snopy kulaklıkta bile cızırdama olmadığı gibi arkadasımın hd215 kulaklığınıda kendi pcm de uzun süre dinledim . Yinede başka kaynakta denim içim rahat olsun dedim kutusundan çıkartarak sony müzik setime 6.3 jackı takarak denedimde o kulaklığın çalışmadığını farkettim arızalı olan tarafın katlanabilen taraf olması tesadüfmü sizce gelde satıcıya garantiye anlat şimdi. Zaten sennheiser çinde ürettirdiği bir partide 10000 lerce kulaklığın kalitesini beğenmeyerek toplattırıp yeni seri üretim yaptırmış bu dandik olan mallarda herzamanki gibi yurdum insanına itelemeye uğraşıyorlar başka bir açıklaması yok birdaha sennheiser tövbe.




  • Satıcı çirkef firmayı boşver , Metan'la iletişime geç.
  • Metanın verdiği cevap sese fazla yüklenmişsinizdir arıza sizden kaynaklı olduğu için yardımcı olamıyoruz. Elimde bu kulaklığı patlatacak cihaz olsa eyw diyecemde yok. En son çare kaba kuvvet gidip dükkanı birbirine katıcam söz konusu para değil kalitesiz hizmet anlayışı ve insanları aptal yerine koymaları.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.