'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 31761 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
karne verilecek hafta veli bilgilendirme sistemi kapalı olacak.(geçen seferden öyle hatırlıyorum)...malum bu hafta tüm öğretmenler sisteme giriş yaparlar yoğunluktan dolayı sistemde sorun yaşanmasın diye
Ben 6:40 gibi denedim,girdi.Benimle birlikte bir kaç arkadaşa daha söyledim onlarda girmişti.Sonrasında 7 gibi dh'ye konusunu açtım bir üye girmiş bir kaçı girememiş...
Girdi şimdi ama doğrulama kodu daha çıkmadı bekliyorum
Sosyopat Dexter,Kyle XY, Merlin, Chuck, Criminal Minds, Fringe, How i Meet Your Mother, House MD, Man vs Wild, Oz, Prison Break, Sherlock, South Park, Supernatural, The Bigbang Theory, The Walking Dead, Hellsing, Death Note, Family Guy, Simpsons
Girdi şimdi ama doğrulama kodu daha çıkmadı bekliyorum
Çıksa ne olucak tamama bas yine girmicek oraya kadar herkes geliyor..Moral bozdum biraz pardon.
Sosyopat Dexter,Kyle XY, Merlin, Chuck, Criminal Minds, Fringe, How i Meet Your Mother, House MD, Man vs Wild, Oz, Prison Break, Sherlock, South Park, Supernatural, The Bigbang Theory, The Walking Dead, Hellsing, Death Note, Family Guy, Simpsons
Bu hata geçici bir hata olabilir. Bu nedenle yapmak istediğiniz işlemi bir süre sonra tekrar deneyiniz. Ayrıca hataya ait bilgiler İlsis Merkez Yöneticisine iletilmiştir. Hata ile en kısa zamanda ilgilenilecektir. e-Okul Teknik Destek
----
Türkiyede internet kullanan öğrenci çoook.. Bize sıra gelmez..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi вєяк -- 17 Ocak 2009; 9:28:36 >
Ben 6:40 gibi denedim,girdi.Benimle birlikte bir kaç arkadaşa daha söyledim onlarda girmişti.Sonrasında 7 gibi dh'ye konusunu açtım bir üye girmiş bir kaçı girememiş...
kasayı yan yatır şaka şaka ben demin sayıyı felan yazdım girdi not bilgisine tıkladım orada takıldı yafs arkadaşlarım o bölüme geldiği vakitte tam 59 geçiyordu acaba bir özelliği oldumu o yüzden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodDrunk -- 18 Ocak 2009; 22:49:38 >
Bu hata geçici bir hata olabilir. Bu nedenle yapmak istediğiniz işlemi bir süre sonra tekrar deneyiniz. Ayrıca hataya ait bilgiler İlsis Merkez Yöneticisine iletilmiştir. Hata ile en kısa zamanda ilgilenilecektir.
Bu hatayı alıyorsanız çok yükleniyorlar.Anlmaına gelir.Erken saatlerde kalkıp deneyebilirsiniz.
Bu aralar herkesin başınagelen bir olay var o da güvenlik kodunun çıkmamasıdır.Bakın orda bi tane elinde sopa olan bi adam var ona basın ordan size rakamlar okunacak(TABİ BİLGİSAYARINIZ DA SES VARSA).O rakamları girin sonra T.Cyi ve okul numaranızı girin sorun hallolcaktır.