Şimdi Ara

PEUGEOT 3008 (517. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
12.076
Cevap
113
Favori
1.408.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • root_echo kullanıcısına yanıt
    ortaya bir laf attın bari arkasında dur.çok mu zor bir ruhsat fotosu ve kimlik fotosu koymak.

    not:şimdi tc nosu falan dersin.resmini ve tc"ni kapat öyle koy.sadece ruhsatta ki isim ile kimlikte ki isim görünsün birde tescil tarihi tabiki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m044010

    quote:

    Orijinalden alıntı: BERKAN_G

    58 bin km deki 2011 allure aracimi sattim. Almadan onceki satamazsin edemezsin peugeot alinirmi gibi sehir efsanelerini yayanlara da kapak oldu. Aracimdan acikcasi cok memnundum. Istedigim fiyata da gitti. 2,5 yildir beni hic uzmedi. Bakalim tekrardan yolumuz peugeot ile kesisirmi. Ayrica 2,5 yildir takip ettigim sure boyunca forumda ki arkadaslarin dostlugu ve her konuya ictenlikle cevap verip yardim etmeleri cok guzeldi. Umarim bundan sonraki 3008-5008 kullanicilarida ayni sekilde memnun kalirlar. Herkese iyi surusler.



    öncelikle hayırlı olsun, umarın çok daha güzellerini alırsınız, kaça sattınız aracı?

    Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Arabam gayet temizdi. 60 bin tl ye vermis oldum. Alan kisiyide sonrasinda aradim bir problem varmi diye ama oda memnun kalmis. Temiz ve bir sorun cikmadigini soyledi suana kadar. Karsilikli iyi dilekler dileyerek alisverisi bitirmis olduk. Herkese daha iyilerini almak nasip olur umarim.




  • YAV he he he
  • mry_82 M kullanıcısına yanıt
    arkadaşım eğer gerçekten bu araca sahip olduğuma inanmıyorsan blokla ya da ciddiye alma attıklarımı, sizi ziplatan bir önceki değerlendirmem kısa bir galeri testi sonucundan ulaşılacak şeyler değil, ben gelmişim 40 yaşına bir tane bile facebook profili açmamışım bu konuda hasassasım sen kalkmışın bana ruhsattaki isminle kimlikteki ismin gözüksün yeter diyorsun.



    neyse şimdi soruya gelelim; hafif yokuş aşağı -30 derece kadar- manual moda alıp 2 ile yokuş aşağı hiç gaza basmadan kalkınız(kalkınız diyorum çünkü yokuşun başında araç hareket etmiyorken ikiye alacaksınız), bırakın araç yokuş aşağı insin gaz vermeyin, o sırada an be an devir göstergesini izleyin, sizde de devir saatinde vites yükseltmediği ya da düşürmediği halde önce devir ibresi düşüyor ardından yükseliyor mu ? bunu deneyimleyip yazarsanız sevinirim; aynısını hafif bir yokuşun başında (aynı eğim ve bu sefer yokuş yukarı çıkacaksınız) 2 ile kalkıp az gazla giderken 1700 devir civarında yaşadınız mı sadece bende mi var bu durum eat6 lı olanlar denesin bunu (eski 10 yıllık tork konvertörlü otomatik dizel aracımda da aynı yolda aynı vitesde aynı şeyi yapıyordu iletimsizlik sorunu olabilir mi)


    bu durumu çoğu kişi fark etmemiştir çünkü herkes %90 d modunda kullanıyor anlık devir dalgalanmalarından vites değişiyor sanıyor, ben eski otomatik aracımda da bu aracımda zorunlu bir durum olmadıkça manuel modda kullanıyorum ve eski aracımda da bunda da vites büyültür ve düşürürken anlık saniyelik gaz kesiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 4 Ağustos 2015; 20:13:17 >




  • root_echo kullanıcısına yanıt
    Konu kirliliği olmasın artık sana 3008 sayfasından çok apsürd bişey yazmadığın sürece cevap yazmayacağım.bloglayıp geçmek olmaz.gözüm hep üstünde.hoş ben anlayacağımı anladım gerçi ama umarım forumdaki arkadaşlarda anlamışlardır.

    son olarak senin kadar pişkin birini görmedim gerçekten tebrik ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mry_82

    Konu kirliliği olmasın artık sana 3008 sayfasından çok apsürd bişey yazmadığın sürece cevap yazmayacağım.bloglayıp geçmek olmaz.gözüm hep üstünde.hoş ben anlayacağımı anladım gerçi ama umarım forumdaki arkadaşlarda anlamışlardır.

    son olarak senin kadar pişkin birini görmedim gerçekten tebrik ederim.
    Arkadaşlar merhaba;

    Benim de ufak bir problemim var, alt bagaj kapağı kapalı kaldı ve kesinlikle açılmıyor!!! Açma kolu hareket ediyor sorunsuz bir şekilde ve sağ tarafı serbest kalıyor ancak sol taraf kilitli kaldığı için kıpırdamıyor yerinden.

    Kendimce bir çözüm bulamadım henüz ve haftasonu servise uğrayacağım, ama bu konuda bir önerisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi?

    Teşekkürler....




  • root_echo kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki kazayı hangi marka ve segmentdeki araç ile yaparsanız yapınız sonuç en iyi ihtimal buna yakındır.

    Öncelikle aracınız hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin. 3008 aracınızı test etmedenmi aldınız?

    Geliniz ben sizi bu araçdan kurtarayım, aracınızı satma niyetiniz varmı? Eğer niyetiniz var ise opsiyon bilgilerini ve fiyatını öğrenebilirmiyim? Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEMBOLER

    Yukarıdaki kazayı hangi marka ve segmentdeki araç ile yaparsanız yapınız sonuç en iyi ihtimal buna yakındır.

    Öncelikle aracınız hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin. 3008 aracınızı test etmedenmi aldınız?

    Geliniz ben sizi bu araçdan kurtarayım, aracınızı satma niyetiniz varmı? Eğer niyetiniz var ise opsiyon bilgilerini ve fiyatını öğrenebilirmiyim? Teşekkürler
    Almancı takıntısı olan güruhun pegouet-citroen gurubunun arabalarını dibe batırıp türkiyede ki bir vw-opel gibi alman yaptıysa iyidir algısı yaratması aşikardı.

    son senelerde 1,4 hdi ve 1,6 hdi motorlar ile psa türkiye de iyice yer edinmeye başladı. özellikle yakıt olarak çok az yakan dizel motorlar ve fiyat avantajları ile milletteki alman hastalığı iyleşmeye başladı. bunun yanında volvo ford gibi markalar da bu motorları kullanmaya başladı. hepimiz biliyoruz ki focus ta ki 1,6 dize motora bi kulp bulamayan vw hastası güruh ise bu sefer psa nın mcp ve auto6r şanzumanlarına poh atıp kaliteli değil sorunlu algısı oturtmaya çalıştılar. ki toyota ve opel gurubunun şanzumanlarının yanında psa nın şanzımanları konfor olarak 10 kat iyi olduğu halde.

    sonradan çıkan dsg nin hergün 10larca şanzuman sorununu bile türk kullanıcısının cahilliğine havale ettiler.

    neyse son 10 yıllık periyotta millete citroen alınır mı yeaaa pegouet de ne o para verilir mi diyen güruh tonla parayı vw nin sorunlu dsg li araçlarına verdiler. son 5 yılda 3 farklı psa gurubu aracı kullanan ben 1 kere bile sıkıntı yaşamadığım bu şanzımana sallantılı vites değişimi yapmasından dolayı poh atan vw sevdalısı güruhun psa nın tam otomatik dizel şanzuman hamlesinden sonra ne kulp bulacaklarını merakla bekliyordum.

    ancak üzülerek gördüm ki kolçakların elinde kalması kalitesizlik hissi gibi basit ve saçma mazeretler bulabilmişler. üzüldüm açıkçası. insan düşünün ki arabanın şanzumanın (dsg) yani ana parçalarından biri patlak matlak kabul ediyor olsun şanzuman ne ki kapı kolları kaliteli olsun diyorsa ben o insanın öncelikle para durumuna sonra ise akıl fikir birliğine bakarım. çünkü bu düşünce de ya sokağa atılacak bi ton parası vardır yada kıyas yeteneğini araştırma yapma yeteneğini kaybettirecek kadar marka takıntısı vardır.

    neyse konuyu uzatmaya gerek yok. elin çinlisinin ömür boyu garanti olmadan ülkesine sokmadığı dsg şanzumanlı vw leri kör olma derecesinde sevip millette ki uynama sebebiyle marka takıntısı yüündan burada can sıkan arkadaşlar inşallah birgün vw ile o arıada bile toz konduramadıkları dsg ile olmadık bir yerde kalmazlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: root_echo

    teşekkür ederim araçla evliyim satamam en azından millet sövmeden bu arkadaş gibi hayırlı olsun diyebilirdiniz

    şu yukarıda yazdığım ve 2. viteste yokuş yukarı aniden ayağımı gazdan kesmediğim halde, devir saatinin birden düşmesi ve tekrar çıkması mevzusunu yaşayan var mı tekrara soruyorum


    video çektim az önce ama berbat çıkmış isteyene atmak isterim ne demek istediğim anlaşılsın diye

    Takma kafanı bu tarz şeylere fazla,test sürüşünde olur böyle şeyler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: root_echo

    ben sizin gibi aklı başında mantıklı arkadaşları takdir ediyorum benim o ilk değerlendirme mesajımda patlasada dsg alın demem evet biraz aşırıya kaçtı şimdi daha iyi anlıyorum onu bir sinirle yazdım çünkü 90 binlik 3008 mde daha kalite malzemeler bekliyordum o sebeple o ara çok sinirliydim diğer yandan yazdığım yorumun dsg dışında komple arkasındayım

    İnternetten ayakkabı mı alıyosun. sıfır araç alırken gider aracı test eder,mlzm kalitesine bakar senin beklentilerini karşılıyorsa alırsın.şapkadan tavşan çıkartmıyosun.daha kaliteli mlzm bekliyordum ne demek.
  • mry_82 M kullanıcısına yanıt
    bunu bana 540 mesajı olan biri mi soruyor aç bak bakalım otomotiv konularına ne kadar mesaj atmışım

    yeni dizel 1,6 otomatik qashqai ilk çıktığında orda insanlara bir şey söyledim ve aynı senin gibi çiğ ve lüzumsuz önyargılara giriştiler sonra haklı çıktığımda hiç biri dönüp cevap veremedi, ben burada bazı konulara değinerek aynı aracaı kullandığım insanlar acaba benim yakaladığım ayrıntıları yakalıyor mu aynı şeye denk geldiler mi onu öğrenmek istiyorum bu sayede de benim sorun olarak gördüğüm teşhis ettiğim şey sadece bende mi var yoksa genel mi bunu anlamaya çalışıyorum. Amacım bu ama senin amacın ne anlamış değilim
  • ENG_civ E kullanıcısına yanıt
    sanırım benim 308 ve 5008 forumunda yazdıklarımı kastediyorsun 308 forumunda ben 308 i gayet beğendiğimi sınıfı açısından oldukça mantıklı bir araç olduğunu yazdım nerde karaladım print screen istiyorum



    5008 forumunda zaten uzun zamandır girmiyorum ordaki temel yaklaşımım da auto 6r dı o konuda yazdıklarımında arkasındayım



    heeeee birde evet dün bmw ye geçtim artık bmw den yazacağım, bir şey sallıyorsun destekli salla bu iddianı ispat etmek zorundasın yukarıda da yazdım hemen her marka otomobil forumu takibimde çünkü ben sadece parayı verip kontağı çevirip gidenlerden değilim, birde şu test mevzusuna gelelim madem bu aracı aldın hiç mi test etmedin diyen arkadaşlar var aracı evet inceledim ama testte aracı sana bir hafta vermiyorlar ki aracın halen bir çok şeyini yeni yeni keşfediyorsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: root_echo

    sanırım benim 308 ve 5008 forumunda yazdıklarımı kastediyorsun 308 forumunda ben 308 i gayet beğendiğimi sınıfı açısından oldukça mantıklı bir araç olduğunu yazdım nerde karaladım print screen istiyorum



    5008 forumunda zaten uzun zamandır girmiyorum ordaki temel yaklaşımım da auto 6r dı o konuda yazdıklarımında arkasındayım



    heeeee birde evet dün bmw ye geçtim artık bmw den yazacağım, bir şey sallıyorsun destekli salla bu iddianı ispat etmek zorundasın yukarıda da yazdım hemen her marka otomobil forumu takibimde çünkü ben sadece parayı verip kontağı çevirip gidenlerden değilim, birde şu test mevzusuna gelelim madem bu aracı aldın hiç mi test etmedin diyen arkadaşlar var aracı evet inceledim ama testte aracı sana bir hafta vermiyorlar ki aracın halen bir çok şeyini yeni yeni keşfediyorsun
    Arkadaşlar tekrar tekrar meerhabalar;

    3008 güzel arabadır, az yakar; çok gider, büyüktür, karizmatiktir, konforludur, hantal sayılmaz, bagajı büyüktür, koltukları çok rahattır, problemi azdır (nazar deymesin inşallah)...... Maalsesf ki ülkemizdeki araç satış fiyatlar ne 3008'in ne de diğer araçların ederidir; onun içindir ki çok daha fazlsını bekleriz hepsinden!!!


    Sonuç itibari ile sonu bir yere varmayacak tartışmaları sonlandırsak da artık faydalı paylaşımlara devam etsek!! Araba bu, çarpar da bozulur da!!!

    Mesela benim açılmayan alt bagaj kapağıma ne yapabileceğim konusunda fikir paylaşımı olan var mı....????

    Saygılar....




  • cancaneses C kullanıcısına yanıt
    garantiniz bitti ise o kapağın iç tarafında bir sıra altta bir sırada üstte vida dizisi var açın altı üstü plastik kapak dikkatlice sökün önce mekanizmanın nasıl çalıştığını neyin nereye bağlı olduğunu inceleyin ve belkide çok basit bir işlemdir servise bayılmassınız ayrıca garantisi sürüyor olsa dahi açabilriisniz nerden anlayacaklar daha da bozsanız bile
  • Bu forumun yöneticisi yok mu?. Böyle ekşi sözlük ergenleri gibi langır lungur ve de son derece özensiz bir Türkçe'yle konuşan, sırf bir laf atayım da birileri bana cevap yazsın da ben de karşılık vereyim, bu sayede millet te beni adam yerine koymuş olsun diyen, ağzı bozuk sorunlu kişiliklere bir dur diyecek yok mu? Arkadaşlar rica ediyorum şöyle tiplere cevap yazıpta paye vermeyin. Bunlar cevap yazıldıkça " Ne yazdım be!, bak herkes hopladı bana cevap yazıyor" diye seviniyorlar. Şu forumun nezahatini koruyalım görüntü ve gürültü kirliliğine meydan vermeyelim. Herkese iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoert -- 10 Ağustos 2015; 0:53:37 >
  • Slm arkadaşlar 2010 3008 1.6 hdi premium pack modeli ile aranıza katılmış bulunuyorum herkese iyi Akşamlar
  • mehmeteyibilir kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermeden binmeyi nasip etsin.

    hatırladığım kadarıyla sizde benim gibi picassocu idiniz.

    aracınız kaç km de kaça aldınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fehnw -- 11 Ağustos 2015; 11:23:35 >
  • fehnw kullanıcısına yanıt
    Slm doğru picasso vardı 3008 e geçiş yaptık araç 45000 kmde Kazası yok 2010 model Hayırlısı bakalım sizdemi 3008 kullanıyorsunuz
  • mehmeteyibilir kullanıcısına yanıt
    evet bende 2010 model picassomu satıp 3008 aldım. picasso dan önce 3008 almak çok istemiştim ama bütçem elvermemişti. içimde kalmıştı denk getirince 2011 model 75 bin km de buldum bide rengide sedefli beyaz olunca aldım gitti.

    size maliyeti ne oldu.
  • Hocam kaça aldınız acaba birde 2012 ile 2010 arasında start stop haricinde fark var mı???
  • 
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.