Şimdi Ara

Sizce sorun nerede ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkdaslar aracım 206 quik arabanın 4 5 aydır çözülemeyen bi problemi mevcut arabayı cok kurcalattık ama sonuç 0...Önceden sağa sola çekme problemi oldugu için 2 alt salıncak 2 rot kolu 2 z rot 2 rot başı değiştirdim düz yolda su ana kadar çekme problemi yok aracımda 205 40 17 lastikler var aracın sorunu Direksiyonu sağa çevirirken biraz ağır ama gayet tepkili tam istedigim gibi ama direksiyonu sola çevirirken cok hissiz ve yumusak oda direksiyonu çeyrek tur çevirene kadar sonra ağır oluyo cok enterasan bi problem değiştirdigim parçalarda sıkıntı olsa düz yolda çekme vs. problemleri olurdu diye düsünüyorum park halindede boyle giderkende birde bisey dikkatimi çekti 4 5 defa farklı yerlerde rot ayarı yaptırdım ayarı yaptırdıkan sonra 2 3 km yol gidiyorum direksiyonda biraz düzelme olur gibi oluo sonra gene eski haline dönüyor acaba direksiyon merkezlemesi falan mı yapmak lazım...Direksiyonun sol tarafında sanki boşluk var direksiyonu tek el tuttugum zaman hemen sola kayıyor direksiyon o kadar yumusak ve tepkisiz...

• Yetkili servis bişey demedi mi hocam?
  • Direksiyonda ki ağırlık hissi direksiyon kutusu içinde bulunan dişliler de veya direksiyon kutusu içindeki uzun dişlinin bozukluk veya eğri olmasından kaynaklana bilir.Genelde araca normalinden büyük lastik ve jant takılmasından dolayı direksiyon kutusu ve aksamları sorun çıkarta biliyor.Saygılarımla.
  • Direksiyon kutusunda sorun oalbilir kanımca. Ve ya kece falan ufak bir sorun da olaiblir. Direksiyon parcalarını tam bilmiyorum da. basit ufak parcalardan da boyle sorunlar olaibliryor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mprivateturun -- 21 Ocak 2009; 1:36:16 >
  • 17inç lastik sorun çıkarmış olabilir, senin arabanda tahminim ya 13 ya 14 jant vardır. direksiyon kutusundan kaynaklanabilir, direksiyon tablası olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sorun olurmu acaba?
    10 yıl önce açıldı
    çok mu borcum var sizce?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.