Şimdi Ara

Spoiler de vizede takılırmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
21.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spoiler takmaya karar verdim acaba vizede bunuda söktürüyorlarmı, yüksek spoiler; Anatomik olanından değil, servislerfde pahalı ;izmirde nerede spoiler var bilen varmı acaba

• ınce bı spoilere kımse bıse demez DTM tarzı kanat yapacak olursanız vizeye takılırsınız sadece
  • sonra mucizevi yakıt tüketimin artmasın hocam dikkat et

quote:

Orjinalden alıntı: caucass

Spoiler takmaya karar verdim acaba vizede bunuda söktürüyorlarmı, yüksek spoiler; Anatomik olanından değil, servislerfde pahalı ;izmirde nerede spoiler var bilen varmı acaba
  • neden ki??

quote:

Orjinalden alıntı: ortmeNN

ınce bı spoilere kımse bıse demez DTM tarzı kanat yapacak olursanız vizeye takılırsınız sadece
  • Bence taktırmadan önce TÜVTÜRK'ün muayene istasyonuna gidip veya oraya telefon açıp sorsan iyi olur. Bakarsın, "buna proje çizdirip ruhsata işletmen gerekir" falan derler; o zaman tekrar düşünürsün. Belki de etkisi olmaz, bilemiyorum. Ama cam filminde tuhaf bir esneklik var: Kanuna göre yasak ama muayene yapılırken hafif kusur kapsamında. Muayeneden geçmesine engel değil. Spoiler de öyle olmasın sonra!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 15 Ocak 2009; 23:34:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vogue

sonra mucizevi yakıt tüketimin artmasın hocam dikkat et

quote:

Spoiler takmaya karar verdim acaba vizede bunuda söktürüyorlarmı, yüksek spoiler; Anatomik olanından değil, servislerfde pahalı ;izmirde nerede spoiler var bilen varmı acaba

neden arttırsınki, bildiğim kadarıyla tam aerodinamik yapıda oluyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: ortmeNN

ınce bı spoilere kımse bıse demez DTM tarzı kanat yapacak olursanız vizeye takılırsınız sadece

DTM dediğin nedir nasıl birşeydir, resmi varmı veya çizebilirmisin, ben sadece bu forumdaki resimlerden 3 tip spoiler biliyorum birisi anatomik onu geç hiç bir anlamı yok, ikincisi biraz yüksekçe ama benim asıl hoşuma giden daha yüksek olanı, şimdi onun resimlerini arıyorum buralarda bir yerde olacaktı bulup buraya taşırım
  •  Spoiler de vizede takılırmı

Hocam ikinci resimdeki tarz birşey düşünüyorum ben de.Fakat ilerde şu yada bu sebeple çıkaracak olursam diye tırsıyorum

• kanat arka tekerlerin yere basmasını daha da arttırmak üzere tasarlanır ve konur. tabi böle küçük bişeyin pekde etkisi olacağını sanmam ama yere ne kadar fazla basarsa teker lastikteki sürtünme o kadar artar. yakıt tüketimini arttrır. ama 90-120 hız aralığında bile çok çok az bir etki edecektir bence
  • ikinci resimdeki spoiler gerçekten çok güzelmiş paylaşımınız için teşekkürler
  • ikinci resimdeki anatomik dedikleri , bana çok etkileyici gelmiyor, birinci resimdeki daha güzel ama bunun asıl yüksek olanı çok havalı birşey, bi yerlerde resmi vardı bulacağım o resmi
  • 2. Araba Honda USA kasa

Spoilerden fayda görmek için 160-170in altına düşmemen lazım, ki anca bassın arabayı yere. Sürekli uzunyol yapsan ve bastırsan (radarı göze alıp) al taktır derim ama, şehiriçi için görüntüden başka bir faydası olmaz. O vakit de, verilen paraya değer mi diye düşünmek lazım.
  • sırf görüntü için istiyorum, yoksa çok fazla şehir dışına çıkıp bastığım falan yok, fiyatı galiba 150 falan çok phalı değil sanki
  • Sanırım bu spoiler'ı diyorsun caucass.. Harbi benimde hoşuma gidiyor bu ama benim civic bej renk ya pek benimkine gitmez gibi gelio bana.. Bende bi aralar tampon spoiler setiyle birlikte bunu almak istemiştim ama bej renge gitmez deyip vazgeçtim.. Ama eğer hoş durur diyorsanız takacağım..

Bide bi video buldum buyrun izleyin spoiler takıyorlar civice:http://www.motorator.com/videos/257
  • Evet aradığım bu; Benimkide Bej, hiç aklımda yoktu, zaten ekleme yapmayı pek sevmiyorum ama aynı renk bej den bi tane gördüm , çok yakışmıştı, epey bir süre arkasından gittim, spoilerin ilginç bir yapısı var değişik açılardan bakınca farklı şekillerde görünüyor, zaten yapıştırılıyormuş, veya kıskaçla tutturuluyor, yani gerekirse sökmek zor olmaz, servislerde varmı bilmiyorum ama varsada pahalıdır, ki onlarda piyasadan alıp 2 katına satıyorlar, internet satışıda var, sipariş verince arabanın boya kodunu istiyorlar, ama renk tutmazsa uğraştırırlar, .. sonuçta gene en iyisi servis sanırım
  • sonuç nedir muayene de sorun çıkıyor mu
  • o konuda henüz bilgi edinemedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 17 Ocak 2009; 15:19:08 >
  • Günlerdir aranan spoiler en sonunda bulundu. Üstelik spoiler alana eksoz ucu kaplama bedava

• quote:

Evet aradığım bu; Benimkide Bej, hiç aklımda yoktu, zaten ekleme yapmayı pek sevmiyorum ama aynı renk bej den bi tane gördüm , çok yakışmıştı, epey bir süre arkasından gittim, spoilerin ilginç bir yapısı var değişik açılardan bakınca farklı şekillerde görünüyor, zaten yapıştırılıyormuş, veya kıskaçla tutturuluyor, yani gerekirse sökmek zor olmaz, servislerde varmı bilmiyorum ama varsada pahalıdır, ki onlarda piyasadan alıp 2 katına satıyorlar, internet satışıda var, sipariş verince arabanın boya kodunu istiyorlar, ama renk tutmazsa uğraştırırlar, .. sonuçta gene en iyisi servis sanırım

Hocam, bej renge nasıl gidecek o spoiler? Bence bizim bejler dede arabası gibi duruyor,o spoiler değişik gösterecek senin arabayı. Ama ben alsam anatomik mi neyse ondan alırım.Amaç zaten görüntü.Bagaj kapağını güzel gösteriyo,ondan alıcam.Yoksa lastikleri bastırması falan yaramaz kimseye

• bence yakıt tüketimini de artırmaz arabayı da yere basmaz bunlar, çünkü aerodinamik etki yaratacak bir yapıda değiller sadece görüntü. Aracı yere basması için uçağın kanadının kaldırma etkisi gibi ters mantıkta olması lazım yani spoilerin alt ve üst yüzeylerinde ayrılan hava akımlarının uçta birleşene kadar aldıkları yol farklı olmalı, bu nasıl olur peki, üst ve alt uzunluğu eşit olmayan bir spoilerle ve bastırma yaratmak için mantıken de spoiler alt kısmının daha uzun olması gerekli. Ayrıca bu tip bir uygulama aerodinamik kazanım için uygulanıyorsa emin olun honda servisinde de rüzgar tüneli yok onlar da yapamaz:) Eskişehir de TAI belki yapar:D Göze hoş görünen bir aksesuar sadece, benim civicte şu resimlerdekinden alçak olan var, aldığımda vardı, uygulama yapabilecek yer tam bilmiyorum ama izmirde aksesuarcı çevrem var biraz isteyene belki yardımım dokunur.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.