Şimdi Ara

Thermaltake, Litepower serisi yeni güç kaynaklarını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Komponent üretiminde sektöre yön veren isimlerden Thermaltake, giriş seviyesinde uygun maliyetli ve kalite çıtası yüksek güç kaynağı arayışındaki kullanıcılar için hazırladığı Litepower serisi yeni güç kaynaklarını duyurdu. Yeni seri dahilinde 350 Watt, 400 Watt ve 500 Watt güç kaynaklarını pazara sunmaya hazırlanan firmanın maliyet gözetilerek hazırlanan yeni modelleri 80 PLUS sertifikasıyla geliyor.


    Thermaltake'in ATX 12V 2.3 standartları çerçevesinde hazırladığı yeni güç kaynakları aktif PFC özelliğine sahip. SLI ve Quad SLI desteği de sunan yeni modellerin tek, çift ve dört çekirdekli işlemcilerle sorunsuzca çalıştığı ayrıca 100.000 saatlik kullanım ömrüne sahip olduğu belirtiliyor. Ayrıca seri dahilindeki 450 Watt'lık güç kaynağı diğer iki modelden farklı olarak 80plus Bronz sertifikasına sahip.


    Farklı yük seviyelerinde %82+ üstü verimlilik sunabilen 450 Watt'lık model ile birlikte Litepower serisi güç kaynaklarının çift 12v kanal tasarımına sahip olduğu belirtiliyor. Thermaltake'in iki yıllık garanti ile önümüzdeki haftalarda satışa sunacağı güç kaynaklarının fiyatları ise açıklanmadı.








  • Türkiye'de bu fiyat segmentinde hala TR2 gibi çöp modelleri satmaya devam ediyor ama. Bırak 80+'ı etiketin üstünde yazanı bile veremeyecek kadar zayıf (ama sudan ucuz) modelleri layık görüyor Türkiye pazarına.
  • artık yeni psu alınacaksa %85 almak gerek malüm elektirik fiyatları böyle giderse
  • Aynen yüksek verimlilik, düşük ses demek oluyor ve aynı zamanda hani fark edilirse düşük elektrik faturası. Thermaltake'inde Bronz sertifikayı alması çok iyi olmuş çünkü öyle yada böyle Türkiye'de bulunan ve bilinen iyi bir marka.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gun

    Aynen yüksek verimlilik, düşük ses demek oluyor ve aynı zamanda hani fark edilirse düşük elektrik faturası. Thermaltake'inde Bronz sertifikayı alması çok iyi olmuş çünkü öyle yada böyle Türkiye'de bulunan ve bilinen iyi bir marka.


    Evet alması iyi olmuş ama bir de türkiye'ye çöp malları kakalamayı bıraksa:
    http://www.teknofiyat.com/?search=thermaltake+watt&altlimit=&ustlimit=

    12V kanalları:
    Thermaltake TR2 420W: 10A + 15A (şaka mı bu?)
    Thermaltake TR2 500W: 14A + 15A (bu da şaka olmalı!)

    Ne demek istediğime dair örnek vereyim:
    FSP 350W (60GLN serisi): 10A + 15A
    FSp Bluestorm 500W / High Power 500W: 18A + 18A

    E bunların suçu ne o zaman? bunlar da yazsaymış etikete 420W, 600W diye?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.