Giriş
yeşilkader
Uzaklaştırılmış gün cezanın günü kaldı.
15 Ocak 2009, 14:26:25
Teşekkürler, vatan bilgisyardaki son Zotac GTX 295 ekran kartınıda ben aldım sadece avcılarda 1 tane kalmış onuda adresime yollayacaklar
15 Ocak 2009, 14:42:31
valla böyle ayıp oluyor. alan çekip gidiyor, sonradan erenlere karışıyor. en yakın zamanda testleri, oyun ss'lerini bekliyoruz. özellikle crysis'in.
_____________________________ Her yeni aşk, her yeni hüzün, her yeni bahar, her yeni heyecanda canlanır içimizdeki Attilâ İlhan; o bizim şair tarafımızdır...
15 Ocak 2009, 14:45:12
quote: Orjinalden alıntı: coupant valla böyle ayıp oluyor. alan çekip gidiyor, sonradan erenlere karışıyor. en yakın zamanda testleri, oyun ss'lerini bekliyoruz. özellikle crysis'in. hocam crysis oynayanmı kaldı bu devirde artık ,bi GTA IV bench yapsınlarda görelim bakalım fps leri
_____________________________ Q9550@3.91Ghz(7/24) SLB8V/Zalman7700 Cu/Asus P5Q DELUX/2*1 gb corsair XMS2 800mhz@1000Mhz/MSI 280GTX superclocked/seagate 320Gb 16mb 7200.10/WD cavierblack 1TB/Enermax liberty 500watt/Nec DVD writer/CM stacker810 case
15 Ocak 2009, 14:46:24
yanlız kartın havale ile indirimli fiyat farkı bile bi kart parası
_____________________________amd, nvidia, samsung, western digital, cooler master word, lingvosoft, open draw, adobe reader, faber castell, pearson, wiley, springer
15 Ocak 2009, 14:48:34
quote: Orjinalden alıntı: s@ndok@n quote: Orjinalden alıntı: coupant valla böyle ayıp oluyor. alan çekip gidiyor, sonradan erenlere karışıyor. en yakın zamanda testleri, oyun ss'lerini bekliyoruz. özellikle crysis'in. hocam crysis oynayanmı kaldı bu devirde artık ,bi GTA IV bench yapsınlarda görelim bakalım fps leri ben hala oynuyorum. tabi multi'de. crysis unutmayalım ki hala en son ayarlarda akıcı bir şekilde oynanamıyor.
_____________________________ Her yeni aşk, her yeni hüzün, her yeni bahar, her yeni heyecanda canlanır içimizdeki Attilâ İlhan; o bizim şair tarafımızdır...
15 Ocak 2009, 14:59:20
ne alaka içine oturma falan. crysis hala en son ayarlarda akıcı bir şekilde oynatılamıyor. oturuyosa ekran kartlarının içine oturmuştur. lütfen saçma sapan cümlelerle asap bozucu olmayalım.
15 Ocak 2009, 17:58:48
quote: Orjinalden alıntı: coupant valla böyle ayıp oluyor. alan çekip gidiyor, sonradan erenlere karışıyor. en yakın zamanda testleri, oyun ss'lerini bekliyoruz. özellikle crysis'in. merak etme kardeş oyun şuan elimde yok ama aldığımda test edicem
15 Ocak 2009, 17:58:58
Arkadaşlar 1 tane kaldığı falan yok istanbul mağazaları haricinde diğer bütün mağazalarında şu an mevcut.
15 Ocak 2009, 18:03:28
quote: Orjinalden alıntı: yeşilkader Arkadaşlar 1 tane kaldığı falan yok istanbul mağazaları haricinde diğer bütün mağazalarında şu an mevcut. ben istanbul içinden bahsediyorum istanbul dışındaki diğer mağaaları bilmiyorum yanlış anlaşılmasın
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajsız kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil
Kendi konumu sil
Mesaja değerlendir