Referanslarım için profilimi açınız.Orada hatırlayabildiğim tüm referanslarım yazmaktadır. Güzide ses sanatçısı Sevim Tanürek'in ölümünü lütfen araştırınız.
Ubisoft kolay kolay kötü oyun yapmaz. Bunun da güzel olacağını düşünüyorum. İlki sürükleyici, senaryosu sağlam ve grafik anlamında da benchmarklara konu olan bir oyundu.
Bende oyunun devamının gelmesine çok sevindim. Umarım çok bekletmezler. Aslında western dünyası oyunlar için oldukça kaynak olabilir durumda ama nedense pek western oyun yok piyasada. Daha fazla çıksada benim gibi türün tutkunlarını sevindirseler
ilk oyunda bir kasabada takılı kalmsıtım odadan falan atlıyoruz hani kızla basılıyoruz :) healt yetmiyor acaba bi trainer bilen varmı sadece o bolumde kullanmayı dusunuyorum. haber için tesekkurederim
Ah Techland tamam bu oyunun devamını yap da Chrome 2 ne oldu yaa Chrome 2 yalan oldu bari CoJ'un devamı gelsin erkenden hadi bakalım vahşi batı bekle bizi
Intel Core 2 Duo E6420 2130@3200 Ghz v1.38{Stok Fan} -//- Ocz 4 GB XTC Platinum Vista Performans Bellek 800Mhz@5-4-5-15 -//- Asus P5Q-Pro Anakart -//- MSI GTX 260 OC Def. 621/1998 @ 700/2400 -//- Seagate Barracuda 7200.10 250 GB 8 MB Sata II HDD with NCQ + 750 GB 32 MB Sata II -//- Aerocool Hi-Tech7 Kasa 2 adet 120mm Sunbeam Kasa Fanı ile Birlikte -//- Lite-On DVD-RW 16x -//- Windows 7 64-bit İşletim Sistemi
For Gaming -> Logitech Chillstream & Vibration Feedback Wheel
[font="Calibri"]İlk oyunu süperdi. Bu oyunda eminim öyle olur. Piyasada çok fazla western oyunu yok heyecanla bekliyorum.. Bu arada ekran görüntüleri de süpermiş...[/font]
Intel Core 2 Duo Q6600 2.4@3.0 Ghz v1.28 [Ocz Vendetta2]-&-Ocz 2 GB XTC Platinum Vista Performans Bellek 804Mhz@4-4-4-12-&-Abit IP35 Anakart-&-Powercolor HD4850 625/993 @ 695/1120-&-Samsung SP2514N 250GB HDD-&-Western Digital 500GB External HDD-&-OCZ 600W PSU-&-Windows XP 32-bit, Service Pack 3
İlk oyunu biraz önce bitirdim Harika bir oyun sanki kovboy filmi izlemiş gibi hissettim.İkinci oyunu dört gözle bekliyorum.
17 Şubat 2009, 16:38:39
arkadaşlar call of juarez nasıl % 80 gibi yüksek puanlar almış bilemiyorum. western oyunları arayan bir oyuncu olarak call of juarezi hiç beğenmedim. Kurgu çok güzel ama çok kötü bir hataları vardı. Düşman npc ler ağır çekimde yürüyordu yani nasıl anlatayım saçma sapan hareket ediyorlardı ki pc bu oun için gayt yeterlidir. hiç fark ettiniz mi çok merak ediyorum. patchlerini de kurmuştum zamanında ama devam ediyordu aynı hatalar.
beyler 2. oyunu beklerken hala birincisi kurulu olan varsa (ben 2. oyun sayesinde CoJ den haberdar oldum, buyüzden hala bilgisayarda kurulu ) multiplayer oynamaya ne dersiniz kasaba meydanında çatışmak oldukça eğlenceli oluyor
harika haber 1 nci oyun cok zevkliydi senaryosu mafia gibi surekliyiciydi ve zamanına gorede grafikleri harikaydi izledigim video'dada grafik harika gorunuyor oyun yazın cıkacakmıs buda iyi haber..
Ne ağlayacak kadar günahkarım,Ne de göklere çıkabilecek kadar masum ! Ne geçmişte yaşadıklarımdan huzursuzum, Ne suan yaptıklarımdan mutlu! Sırlar içinde bir dünya var,Bir de sen varsın içinde Ne seni kaybedecek kadar cesurum Ne de kazanacak kadar güçlü !