Şimdi Ara

Item Upgrade ve Diğer Rehberler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Itemlere Upgrade basabilmek için ilk bilmeniz gereken T1,T2,T3,T4 Gem ne demek. Bunların ayrımı nasıl yapılır. Şimdi aşağıdaki linkten bütün mücevher çeşitlerini iyice öğrenin.

    http://rf.mmosite.com/guide/item/jewel.shtml

    Burada ana sınıflar var. Ruby, Crystal, Obsidian ve Topaz.
    Bunlarda Ruby, Crystal, Obsidian ve Topaz yazanlar T1 Gem.
    Light Ruby, Water Crystal, Lightning Obsidian ve Terra Topaz yazanlar T2 Gem.
    Böyle aşağıya doğru T3 ve T4 olarak devam ediyor. T4 Gemler Rare Ore kırdırınca veya +3 Oreların 99 Stackliklerinden düşer. Blue Stone bulabiliyorsanız 10 tane T3 + Blue Stone'u Hero'da kombine edip birleştirebilirsiniz. Hero HQ'da bulunur.

    Nelere nasıl upgrade basılır?
    Önemli olanlarını yazacağım sadece kendiniz diğerlerine karar verebilirsiniz. Genelde Warrior zırhlarına Favor Talic kullanarak extra Armor basılır. Silahlara ise Ignorant Talic ile + Damage basılır.

    Eğer item beyaz ise +4 basana kadar patlamaz. Ama +4'ten sonra bir garantisi yoktur.
    Önemli Not: Jet Pack'ler beyaz olduğu halde +1'de dahi yanma şansı vardır. Dandik Gem ile upgrade denerseniz %90 patlar.

    Eğer item sarı renkli ise +2 basana kadar patlamaz. Ama +2'den sonra garantisi yoktur.

    Tavsiyem her zaman en az T3 Gem ile upgrade yapın.

    HQ'daki Sunderieste satılan Upgraderlardan bir tane alın. Upgrade basacağınız malzeme silah, zırh ıvır zıvır artık ne ise orta kısma yerşleştirin, Ruby, Crystal, Obsidian ve Topaz çeşitlerinden T1,T2,T3,T4 artık ne basacaksanız onlardan dizin. Hangi Talic ile upgrade basacaksanız onu koyun sonrada upgrade edin.

    Diğer konularda ihtiyacınız olan rehberler aşağıdaki linkte mevcut:
    http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=133729&highlight=guide

    Gereksiz sistem mesajlarını kapatmak için mesajlar penceresini aşağıdaki resimde bulunan seçenekler seçili olacak şekilde değiştirin.

     Item Upgrade ve Diğer Rehberler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 12 Ocak 2009; 16:34:03 >







  • Diğer Rehber Linki Kapatılmış Onu Düzenleyebilirmisin.
  • Ellerine SaĞLık
  • Jetpack +3 e Lucky Gemler Ile Bastım Yandı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.