Şimdi Ara

MSI EX620 C2D-3GB-320GB-HD 3470-16' KULLANICILARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumu araştırdım bu modeli kullanlarla ilgili bir başlık bulamadım.
    Ben bugun satın aldım incelemelerimi en kısa zamanda yapacağım paylaşacağım.Eminim ki benden başka kullanıcılar da vardır.Bilgi ve incelemelerimizi sorunlarımızı bu forumda paylaşmak üzere diyorum..
    işte bilgisayarımız :)
    http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=135&cat2_no=269&prod_no=1631

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 23 Şubat 2009; 15:56:43 >

• tasarım olarak çok güzel bir alet benim aklıma yattı
  • Evet özellikleri kağıt üzerinde iyi görünüyordu bende bizzat incelemeye gittim ve kalitesi hoşuma gitti almaya karar verdim.İnternette incelemeleri falan var elde edilen sonuçlar olumlu.En önemli tarafıda şuanki fiyatı..Bazı yerlerde 2000 lira civarında satılıyor şuan kampanya var ve 1429 liraya geliyor
  • İlk incelemeni alabilirmiyim. Ekran kartı pek hoşuma gitmedi bir müddet idare eder sanırım. Ekran kartını sonradan değiştirme olanağımız var mı? Şu anda bende bunu almak üzereyim. Bİrde mause yerinin biraz solda kalıyor oluşu sanki kötü bir görüntü oluştumuş. Yada alışkanlıktan bana öyle geliyor :)
  • detaylı paylaşım yapacağım ancak ilk izlenimlerim olumlu yani ben aldım diye söylemiyorum ama eksikleri olsada genel anlamda iyi
    kasa kalitesi iyi ısınma yok ses normal seviyelerde yani sessiz değil
    ekran kartı yetersiz ama beni idare ediyor sonuçta bütünüyle düşünüp karar verdim bir oyun bilgisayarı değil multimedia ağırlıklı
    ekran kartı değişir ama kısıtlıdır yani öyle pek fark olmaz
    kendine has özellikleri var ve bu yüzden fiyatıda gayet uyguna geliyor
  • yakında ben de bir tane alabilirim
  • bir arkadaşın incelemesi var
    http://www.pclabs.com.tr/2008/11/28/msi-ex620-incelemesi/

forumda hararetli tartışmalar var ürün ve fiyatı hakkında.Çok eleştri var daha kullanmadan görmeden kağıt üzerinde ezbere konuşmalar yapılıyor
    birilerinin lafına bakarsak hiç yol alamayız ben çok araştırdım ürünün eksiklikleri olabilir ama bu fiyat aralığında bu özellikte bir notebook bulamadım multimedia özellikleri göz ardı ediliyor yok ekran kartı 9600 gt değilmiş yok işlemcisi iyi değilmiş bunların hepsi kulaktan dolma lafların satılması bence
    9600 GT li p8600 işlemcili bir bilgisayarı zaten bu fiyata alamazsınız ki insanlar neyi tartışıyor anlamak çok zor
    Amaç yaklaşık 1000 dolara iyi bir notebook almaksa bu iyi bir alternatif sadece marka fanatizmi almış başını gidiyor..Neyse..
    Bende yakında iyi bir inceleme yapacağım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selam arkadaşlar ,

Bende bugün bir ex620 sahibi oldum. İlk incelemelerim ;

Üstünde işletim sistemi kurulu gelmiyor . İçinden çıkan driverlar vista driverları.Ben tabii ki vista gibi yorucu olaylara girmedim.Direk Xp'yi kurdum.Ancak unutulmaması gereken xp kurarken BIOS'dan AHCI Mode -> Disabled edilmeli. Neden oldugunu henüz araştırmadım ama xp kurarken böyle gerektiğini fazlasıyla gördüm.Her neyse xp driverlarını BURADAN INDIREBILIRSINIZ.

Çoğu şey sorunsuz ancak ekran kartı ATI HD 3470 olması tabiiki oyun performansı bekletmesin sizlere.Ancak fazlasıyla yeterli bir kart zaten bilgisayarın multimedia bilgisayar oldugunu düşündüğümüzde HD görüntü çözümlelemeleri çok güzel.Ancak hala çözemediğim şey Fn tuşunu çalıştıramadım ve cinema pro olayınıda daha çözemedim. Kısa zamanda onlarıda inceleyicem. Bu arada sorularınızı sorabilirsiniz almak isteyen arkadaşlar.

• Evet arkadaşlar windows xp yi desteklemiyor cinema pro fonksiyonumuz malesef umarım en kısa zamanda bir fix tool vs gibi şeyler çıkar şu an MSI a mail atıyorum bakalım cevap gelicek mi ? Gelirse ne olacak paylaşacağım iyi günler.

Ek olarak sinir olduğum bir şey daha var . Yazıda "don't support" yerine "doesn't support" yazmalıydı. Neden sinir olduğumuda ekleyeyim ; bunun gibi bir hatayı yapmışlarsa yazıda ne kadar önemsemediklerinide gösteriyor açıkcası. Vista , para , tuzak vs vs..

SCREENSHOT BURADA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whntorrent -- 14 Ocak 2009; 0:47:50 >
  • Hayırlı olsun
    Xp kurduğunda sata harddisklerde sorun oluştu mu AHCI Mode -> Disabled edilmesi yeterli mi? Yani ayrı bir cd falan oluşturdunuz mu sata için?
    Ekran kartının yetersiz olduğu zaten modelinden belli ama amaç oyun değil zaten biraz daha oyun ağırlıklı düşünenler 128bit nvidia 9000 serisini düşünmeli ama daha üst seviye kartların olduğu notebooklar daha pahalı
    cinema pro olayında sanırım sistem control manager programını çalıştırman gerekir o zaman kullanabilirsin çünkü vista da aynı şekilde bu açık değilse açılmıyor
    http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloadfile&dno=8465&type=utility
    quote:

Orjinalden alıntı: whntorrent

Selam arkadaşlar ,

Bende bugün bir ex620 sahibi oldum. İlk incelemelerim ;

Üstünde işletim sistemi kurulu gelmiyor . İçinden çıkan driverlar vista driverları.Ben tabii ki vista gibi yorucu olaylara girmedim.Direk Xp'yi kurdum.Ancak unutulmaması gereken xp kurarken BIOS'dan AHCI Mode -> Disabled edilmeli. Neden oldugunu henüz araştırmadım ama xp kurarken böyle gerektiğini fazlasıyla gördüm.Her neyse xp driverlarını BURADAN INDIREBILIRSINIZ.

Çoğu şey sorunsuz ancak ekran kartı ATI HD 3470 olması tabiiki oyun performansı bekletmesin sizlere.Ancak fazlasıyla yeterli bir kart zaten bilgisayarın multimedia bilgisayar oldugunu düşündüğümüzde HD görüntü çözümlelemeleri çok güzel.Ancak hala çözemediğim şey Fn tuşunu çalıştıramadım ve cinema pro olayınıda daha çözemedim. Kısa zamanda onlarıda inceleyicem. Bu arada sorularınızı sorabilirsiniz almak isteyen arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 14 Ocak 2009; 15:01:10 >

• System control manager zaten kurulu makinamda . Sadece webcami vs kullandıgımda işaretleri çıkıyor . Açılden kapandı olayına . Zaten bastığımız zaman cinema pro tuşuna "xp bu komutu desteklemiyor" diyor ingilizce.

Ayrıca harddisk de bir problem yok . Taş gibi nazar değmesin :):) . Özel olarak xp oluşturmadım . Masaüstüme kurdugum xp + sp2 li normal cd ile formatımı attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whntorrent -- 14 Ocak 2009; 18:45:06 >
  • İlk gordüğümde bu model baya bi hoşuma gitmişti. hatta almak için ex600 ümü bi arkadaşa sattım ama tr piyasasına geç girdigi için alamadım. kullanıcılarına hayırlı olsun
  • teşekkürler
    kullanıcısı az olan bir model belki zamanla artar ama az olması kötü olduğu manasını çıkarmamalı diye düşünüyorum inşallah yanılmam
  • whntorrent mailine cevap geldi mi xp de cinema pro modu hakkında??
  • Geldi sanırım bir daha yolla istersen (:
  • tek sorun xp de cinema modu olmuyor şimdilik inşallah yazılım çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 16 Ocak 2009; 23:40:38 >
  • Merhaba

Bu bilgisayara sahip olan arkadaşlara bir sorum olacak

Ben bu bilgisayarla 720P & 1080P MKV filmleri sorunsuz izleyebilir miyim? Mümkünse denemiş olan arkadaşlar cevap versin. MKV formatı olması şart çünkü diğer formatları zaten basit bir bilgisayarda oynatıyor ama MKV olunca bazı makinalar kasılıyor diye okudum.

Birde lcd ekrana bağlandığında 1366*768 çözünürlük yansıyor mu ekrana acaba?

tşk
  • quote:

Orjinalden alıntı: spdrmn

Merhaba

Ben bu bilgisayarla 720P & 1080P MKV filmleri sorunsuz izleyebilir miyim? Mümkünse denemiş olan arkadaşlar cevap versin. MKV formatı olması şart çünkü diğer formatları zaten basit bir bilgisayarda oynatıyor ama MKV olunca bazı makinalar kasılıyor diye okudum.

tşk

Selamlar hemen cevaplayayım ;

Bende matrix 1-2-3 seriside 1080p olarak var . Formatları .mkv her film 8 gb . Arkadaşımın masaüstünde kasılıyormuş film ama benim ex620 da denedik hiç kasılma yok . Rahat bir şekilde izledik
  • çok teşekkür ettim

quote:

Orjinalden alıntı: whntorrent

quote:

Merhaba

tşk

Selamlar hemen cevaplayayım ;

Bende matrix 1-2-3 seriside 1080p olarak var . Formatları .mkv her film 8 gb . Arkadaşımın masaüstünde kasılıyormuş film ama benim ex620 da denedik hiç kasılma yok . Rahat bir şekilde izledik

• tabiki izlenir zaten bu model özellikle bunun için üretilmiş..
    quote:

Merhaba

tşk

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.