Şimdi Ara

Aldığım Benzinde Su Varmıydı? - (Yokmuş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sabah her zaman aldığım istasyondan benzin aldım ve arabam garipleşti. Rolantede çalışırken neredeyse istop edecek kadar devir düşüyor. Ayrıca motor dizel motor gibi ve tekleye tekleye çalışmaya başladı. Egzosdan da çiğ benzin atıyor.

Acaba problem ve çözümü nedir?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbilge -- 15 Ocak 2009; 0:38:38 >

• selam arkadaşım,

maalesef ülkemizde bu tür durumlar her zaman olabilir.aldığınız benzinde su bulunması mümkündür eğer imkanınız varsa bu benzini bir yerde tahlil ettirmenizi öneririm.sulu benzin alınması durumunda sizin yaşadığınız problemler yaşanabilir.. dünyanın en fahiş yakıtını kullanan ülkemizde maalesef vatandaşa standart dışı yakıt da satılabilmektedir.ayrıca pompalarda bir takım manipülasyonlar(oynamalar) yapılmaktadır. aldığınız benzinin miktarı önemlidir ama benim önerim depoyu boşalttırmanızdır.
  • Bugün akaryakıt aldığım yere gittim. Shell istasyonuydu. İlk başta pek kazımadılar biz günde 10 ton akaryakıt satıyoruz falan filan dediler. Gerçekten de epey reveçta bir yerdi.

Arabayı gösterince biraz ikna oldular ve bana Shell'e şikayet etmemi söylediler. Benzin aldığıma dair bir rapor aldım ve Shell telefon edip şikayet ettim. Pazartesi gelip numune alacaklar.

Sonucu forumla paylaşıcam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erbilge

Bugün akaryakıt aldığım yere gittim. Shell istasyonuydu. İlk başta pek kazımadılar biz günde 10 ton akaryakıt satıyoruz falan filan dediler. Gerçekten de epey reveçta bir yerdi.

Arabayı gösterince biraz ikna oldular ve bana Shell'e şikayet etmemi söylediler. Benzin aldığıma dair bir rapor aldım ve Shell telefon edip şikayet ettim. Pazartesi gelip numune alacaklar.

eğer o firma sahipleri gerçekten "bizi şikayet edin" gibi bir istekte bulundularsa bence onların bu işle alakası yoktur. belki araçta bir arıza vardır diye tahmin ediyorum. kimse bu denli büüyk bir taşın altına elini sokmaz bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10ur_1

quote:

Orjinalden alıntı: erbilge

Bugün akaryakıt aldığım yere gittim. Shell istasyonuydu. İlk başta pek kazımadılar biz günde 10 ton akaryakıt satıyoruz falan filan dediler. Gerçekten de epey reveçta bir yerdi.

eğer o firma sahipleri gerçekten "bizi şikayet edin" gibi bir istekte bulundularsa bence onların bu işle alakası yoktur. belki araçta bir arıza vardır diye tahmin ediyorum. kimse bu denli büüyk bir taşın altına elini sokmaz bence...

Bence adamlar çok doğru bir yaklaşımda bulunmuşlar olması gereken bu. Şimdi adamlar orada tartışsan, yok su vardı yoktu falan adamı orada öldürsen ya da adam seni öldürse hiçbir şey hallolmamış olacak. Yapılacak şey budur adam ne güzel yol göstermiş. Genelde böyle yapmaz horozlanırlar ya da yavşaklanırlar. Biz de şikayet etmeyiz gelende zaten koyun milletiz vesselam.

• Pazartesi günü Shell'in yetkilisi ile Renault Yetkili Servisinde buluştuk. Numune aldılar. Sonra servisten ustalar baktılar araba arıza olduğunu söylediler.
    Meğer benim ateşleme bobini arızalıymış. Değiştirdiler ve araç düzeldi. Bu arada olan bizim 90 ytl'ye oldu.

Ertesi gün araca kullandım. Akşam eve geldim arabayı park edicem baktım tekleme gene var. Hemen yetkili servise gittim bobinlerden birisi daha arızalanmış ikinci gün bir 90 ytl daha ödedim.

İnşallah başka masraf olmaz.
  • Araba ne Megane mı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legend10

Araba ne Megane mı :)

olmadı clio 3
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

quote:

olmadı clio 3

Olabilir, ama öyle böyle değil yazı çok tanıdık geldi, garanti reno dedim, yazmış zaten reno olduğunu modeli merak ettim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

quote:

olmadı clio 3

Olabilir, ama öyle böyle değil yazı çok tanıdık geldi, garanti reno dedim, yazmış zaten reno olduğunu modeli merak ettim

Meqane I 2003 Dinamik...

• aynı arabadan bizim aile dostumuz da var. gri 2003 vs koltuklar deri kumaş karışık filan. o da ateşleme bobini patlattı kaç kez bilmiyom:)

1-2 daha duymuştum renolardan. zayıf yönü demekki özellikle meganeların keşke shell den önce bize sorsaydın

bunla geçmiş olsun. adamlar iyi saymıştır :) neyse olması gerekeni yapmışlar. teşekkür etmek lazım.
  • Araba ben Megane'ım diye bağırıyor resmen, şaşırmadım :) Gerçekten de üstteki arkadaşın dediği gibi keşke önce buraya sorsaydınız. Az uğraşmadık :)

Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.