Şimdi Ara

Sony Ericsson'dan iki güncel model: W508 ve C510

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
13.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süreli bir durgunluk döneminin ardından Sony Ericsson, Walkman ve Cyber-shot ailelerini genişletmeye kaldığı yerden devam ediyor. Firma, bugün W508 ve C510 olmak üzere iki güncel modelini anons etti.

İlk model W508'in, tasarım açısından W980'i andırdığını söyleyebiliriz. Telefon dört band GSM ve HSDPA şebekelerini destekliyor. HSDPA desteği, telefondaki WI-FI bağlantısı eksikliğini belli ölçü de olsa kapatıyor. Fakat bu alt yapının ülkemizde olmadığını tekrar hatırlatmakta fayda var. Telefonda, iki farklı ekran bulunuyor. 2. ekran monochromatic OLED teknolojisine sahip ve ekranda çizilme olasılığına karşı firma özel bir kaplama kullanmış. Telefonun kapağı üzerindeki tuşlarla da şarkılarımızı kolayca kontrol edebiliyoruz.

W508'in 100 MB'lık dahili belleği, Memorystick Micro kartlarla 16 GB'a kadar arttırılabiliyor. Gesture Control, Track ID, SenseME özelliklerini barındıran telefonun kapak rengini istediğiniz takdirde değiştirebilirsiniz. Piyasada farklı kapak seçeneklerinin satılacağı ifade edildi.

Teknik özellikler:

Şebeke:
    Quadband (HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900)

EDGE desteği:
    Var, 10. sınıf

İşletim sistemi:
    Java platformu

Boyut ve ağırlık:
    93.5 x 50 x 14 mm / 98 gram

Ekran:
    2.2 inç, 240x320 piksel, 262.144 renk, TFT

2. ekran: 1.1 inç, 128x36 piksel,

monochromatic OLED

Bellek:
    100 MB dahili + Memorystick Micro desteği

Kamera:
    3.2 Megapiksel

Video kaydı:
    Var

FM radyo:
    Var, RDS desteği

Bluetooth:
    Var, v2.0 + A2DP

WI-FI:
    Yok

Batarya:
    400 saate kadar bekleme; 10 saate kadar konuşma süresi

Sony Ericsson'un ikinci telefonu C510'nin özelliklerini incelediğimizde hemen üstteki W508 modeliyle çeşitli benzerlikleri görebiliyoruz. 107 x 47 x 12.5 mm ebatlarında ve sadece 92 gram ağırlığındaki telefonun kamerası tahmin edebileceğiniz gibi otomatik odaklama desteğine sahip. Ayrıca yüz algılama teknolojisi de gözlerden kaçmıyor. Kısaca özetleyecek olursak C510, üç band GSM desteği, HSDPA, 2.2 inç 240x320 piksel ekran, 100 MB dahili bellek, FM radyo ve Bluetooth gibi özellikleriyla ön plana çıkıyor.

W508 ve C510'un 2009'un 2. çeyreğinde satışa sunulması beklenirken fiyat ile ilgili herhangi bir bilgi mevcut değil.

Teknik özellikler:

Şebeke:
    Triband (HSDPA / GSM 900 / 1800 / 1900)

EDGE desteği:
    Var, 10. sınıf

İşletim sistemi:
    Java platformu

Boyut ve ağırlık:
    107 x 47 x 12.5 mm / 92 gram

Ekran:
    2.2 inç, 240x320 piksel, 262.144 renk, TFT

Bellek:
    100 MB dahili + Memorystick Micro desteği

Kamera:
    3.2 Megapiksel, otomatik odaklama, led flaş, yüz algılama teknolojisi

Video kaydı:
    Var

FM radyo:
    Var, RDS desteği

Bluetooth:
    Var, v2.0 + A2DP

WI-FI:
    Yok

Batarya:
    400 saate kadar bekleme; 10 saate kadar konuşma süresi

• Bana göre C510'un eksikleri

Wi-Fi + 262 K Ekran + Led Flash

W508'in eksikleri

Wi-Fi + 262 K Ekran + Flash

Bu arada 262 K ekran 16 M'a göre daha az mı batarya harcıyor?
  • Bence çok güzel modeller. Ekran boyutlarının 2.2'' olmasıda çok iyi olmuş...
  • Sonyericsson güncel modelleri satamıyorki bunları satsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sah!n

Bana göre C510'un eksikleri

W508'in eksikleri

Bataryayla çok akalalı olduğunu sanmıyorum ama 262k olmasının sebebi maliyeti düşürme çabası olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

quote:

W508'in eksikleri

Bataryayla çok akalalı olduğunu sanmıyorum ama 262k olmasının sebebi maliyeti düşürme çabası olabilir.

bataryayı birazda olsa az harcıyor...
    ve maliyet düşürme degil java.nın 262.14 renk desteklemesi yüzünden böyle... yoksa 16m koymak kolay ama desteklemedi sürece olsa kaç yazar... ayrıca bir konu daha insan gözü 16m renk ayırt edemiyor...

• bu c510' un nesi yeni? yani diğer se' lerde farkı ne? bana k530 a çok benziyor gibi geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bıktım bu klasik modellerden SE den daha büyük atılımlar bekliyorum Yoksa HTC alacağım bundan sonra...
  • C serisi hoş gerçekten ..Fiyatı da uygun olursa tadından yenmez..

.W serisinde de--- adamlar uğraşmamış w980i yi almış ve demişler ki bunu daha nasıl çirkin yaparızda satamayız böylece SE batar--- mantalitesine göre çıkmış bir model
  • anlaşılan sony akıllanmadı hala nedir bu yaw aynı yemeği ısıtıp ısıtıp veriyolar..millet..3.0.inç ekrana geçti bunlar hala.2.2.de kaldı..
    c510.c702 den ne farkı varki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kara_şahin

anlaşılan sony akıllanmadı hala nedir bu yaw aynı yemeği ısıtıp ısıtıp veriyolar..millet..3.0.inç ekrana geçti bunlar hala.2.2.de kaldı..
    c510.c702 den ne farkı varki...

c510 orta sınıf bir cihaz;) gps yok en basidinden ekran 2.4inç yerine 2.2 inç.. toza suya vs dayanıklı degil... ama şekil olarak hoş olmus... kurcalayınca eksik bi yanı illaki çıkar...
    her markanın yaptıgı olay sanırım ürün sayısını artırmak için yapılmış bir ürün... benim işime gelir gps.e boşuna para vermektense gps olmayan tel alırım:) nasılsa kullanmicam... ek özellik için para vermemiş oluyorsun...
  • w810dan sonra nasıl bir SE alsam diye düşünüyorum... Belki C510 olabilir, tabi fiyatını görmek lazım... :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: 01mrt

w810dan sonra nasıl bir SE alsam diye düşünüyorum... Belki C510 olabilir, tabi fiyatını görmek lazım... :))

valla 2.çeyrege kadar beklerim diyorsan gerçekten güzel bir tecih olucanı düşünüyorum... fiyat olarakta 400-500tl.den girer bu cihaz
  • quote:

W508'in eksikleri

he hemen wifi eksik sonrada niye pahalı oluyo diyosunuz..bunlar orta segment telefonlar 400-500 arası gider..ayrıca bu modellerin dizaynı kısmen son donemdeki se.lere göre daha hoş gibi
  • nokia 6300'ın ikiz kardeşi gibi c510 tasarım olarakama hakkaten çok hoş duruyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_okan

nokia 6300'ın ikiz kardeşi gibi c510 tasarım olarakama hakkaten çok hoş duruyo

valla bence her konuda 6300.ı 6bin üçyüz kere tokatlar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: m35

quote:

Orjinalden alıntı: burak_okan

nokia 6300'ın ikiz kardeşi gibi c510 tasarım olarakama hakkaten çok hoş duruyo

valla bence her konuda 6300.ı 6bin üçyüz kere tokatlar :)

6300 la kıyaslanamaz bunun tasarımı süper
  • C510 Tasarım mükemmel olmuş çok hoşuma gitti

Sony Ericsson'dan iki güncel model: W508 ve C510

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 9 Ocak 2009; 22:04:46 >
  • c510 un altındaki cybrshoot yazısı sanki k700 deki quickshare yazısı gibi cıkacak gibim duruyo bence sonynin yaptığı efsane telefonlar..sırasıyla

t100
    t610
    k750
    w810
    k850
    w960i özellikle w810 olmasa sanırım sonyericsson batardı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.