Şimdi Ara

Windows 7 Pb Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows 7 kurdum hersey ii güzel ho$ ancak .. punkbuster oyunları tanımıyor cod 4 de herhangi bi servera girer girmez kick yiyorum pbden dolayı 131134 api function falan filan bisiler dio arastirdimda herhangi bi cozum bulamadım windows 7 kurupta online oyunlara girebilen arkadas varsa yardımcı olsun lütfen..

• gene şanslıymıssın cod 4 kuramıyorum ben daha dogrusu kuruyorum hata verıyor oyuna gıremıyorum.
  • ben pb olmayan serverlara girebiliorum sadece pbli serverlar almıor cunku punkbuster kurulmuo :)
  • pb windows servisi olarak çalıştığından daha win 7 ile uyumlu olanı yoktur. ancak yeni güncellemelerle gelebilir. oda ne zaman gelir belli olmaz bence win7 yi 2. sistem yada sanal makinede kurun
  • bi sekilde pbyi update edebildim.. programa sag tiklayip uyumluluktan vistayi sectim..oyunuda vista yaptim uyumluluktan.pb update olup oyunu gördü.ancak pnkbstrA pnkbstrB.exeleri calistirmadigiindan genede atiliyorum.bence bi sekilde asilabilir bu problem calisiorum üzerinde ama asamadim :) benden once yapabilen olursa lütfen yazsin.Windows 7 de punkbusterli servera girebilen olursa..
  • win7 kurdum siyah bir ekrandan öteye gidemiyor. 7 yi tek başınamı kurmak gerekiyor pcye?
  • tek basina mi derken ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pc de baska isletim sistemi olmayacak mı ? yı kastediyorum.sadece w7 mi yüklü olmalı ? v.s .
  • quote:

Orjinalden alıntı: mez

win7 kurdum siyah bir ekrandan öteye gidemiyor. 7 yi tek başınamı kurmak gerekiyor pcye?

bende vista var c bolumunde baska bir boot actim win 7 kurmak icin kuruyorum ama siyah ekran cikiyor bir bolum sonra , ayni sorun var , simdi c denicem vistanin uzerine vista ozel bir yerde hdd icinde cd yok ama seriali feln var sorun cikarmaz sanirim
  • 7 pek nazlı çıktı benim pc yi begenmedi, şimdi virtual pc ye kuruyorum bakalım ne olacak
  • pb sorunu çözülmedi mi bende online cod5 oynuyordum..w7 kurduktan sonra denemedim ama mantıken çalışmayabilir çünkü pb windows hizmeti olarak çalışıyor
  • söylediğiniz gibi call of duty 5 te punkbuster uyumsuzluğu yok..gayet uyumlu çalışıyor
  • peki cod 4 de neden cali$mior sonuc olarak ikiside aynı punkbuster üzerinden online oynuor.belkide şöyle bişey olabilir girdigin online serverda pb yoktur.cünkü bende osn de denedim oranın punkbusterı calı$madıgından orda oynayabilmi$tim.hala oynanmıyor cünkü punkbusterlı serverlarda.
  • even-balance forumlarında -we don't support beta os- diyor, türkçesiyle beta işletim sistemlerini desteklemiyoruz.
    microsoft forumlarında ise pbstrA ve pbstrB yi yönetici olarak açıp (hem call of duty hem de sys32 klassöründekileri) (run this program as administrator), windows vista uyumluluk modunu seçip, hizmetlerden ( services ) bu iki programı bulup özelliklerden (properties)log sekmesindeki interact with desktop kutucuğuna tıkladıktan sonra çalıştığını iddia edenler mevcut.
    şahsen denemedim, keza bu yazıyı okuduğumda çoktan vista sp1 kurmuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falco911 -- 18 Ocak 2009; 9:56:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: phreatorian

peki cod 4 de neden cali$mior sonuc olarak ikiside aynı punkbuster üzerinden online oynuor.belkide şöyle bişey olabilir girdigin online serverda pb yoktur.cünkü bende osn de denedim oranın punkbusterı calı$madıgından orda oynayabilmi$tim.hala oynanmıyor cünkü punkbusterlı serverlarda.

girdiğim server punkbuster destekli..en azından öyle sanıyorum çünkü bi kaç kere ban yedim punkbuster banned falan,pusanlara kendimi tutamayıp bazı laflar söylediğim için

giremediğin sever ı bana pm olarak yolla ben deneyeyim belki ben yanılıyorumdur...
  • tamam arkada$ım o dedigin gibi servicesten dediklerini yapıp vista uyumlugunu felan yaptım o sekilde girior pbli serverlara cali$io yani ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.