Şimdi Ara

Phoenix 64 lvl wizard satılıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Char Level : 64
    Guild : Glamours(Fortress sahibi)
    Fiyat : 500 Silk

Arkadaşlar charın fiyatı 500 silktir içinde 124 silki bulunuyor yani 376 silke gitmiş olucak yeni bir servera göre ucuz sayılır.Charda 12k sp bulunmaktadır ve wizard skilleri kendi lvlindedir.Cleric skillerinde gerekenler açıktır.18 Günlük Tavşanı , 56 lvl kurtu vardır. Elinde 64+3 Staff bulunmakta üzerindeki itemler npcdir.Charda 5m para bırakacağım .Takas kesinlikle yoktur.İsteyen olursa Mücahid[Auto CAD] dan rica ederiz aracı olur.

Resim 1
    Resim 2
    Resim 3
    Resim 4
    Resim 5
    Resim 6
    Resim 7
    Resim 8
    Resim 9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 3 Ocak 2009; 20:15:11 >

• Güzel Ve ucuz char
    HAyırlı satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

Güzel Ve ucuz char
    HAyırlı satışlar

teşekkürler hocam blader charıma yoğunlaşmak istiyorum o yüzden satışa sundum
  • ulan phoenixte çarlar çoğaldı bende 77 x-bow kaldı elimde patladı.

şimdi ona 500 silk versem elimde x-bow kalıcak
  • Phoenix çok güzel bir server ben bırakmayı düşünmüyorum Glamours guildide çok şahane Fortresste çok iyi organize oluyor.Yine phoenixde bir blader charım var onunla ilgilenicem artık bu yüzden satıyorum
  • bende alayım diyorum ama nasıl yapıcam 500 silke bunu alıcam x-bow elimde kalıcak
    500 silki alıcam tmm da ne zaman alıcam bu hafta içi sınavlarım var yarın tüm gün yokum
  • quote:

Orjinalden alıntı: PanadoL

bende alayım diyorum ama nasıl yapıcam 500 silke bunu alıcam x-bow elimde kalıcak
    500 silki alıcam tmm da ne zaman alıcam bu hafta içi sınavlarım var yarın tüm gün yokum

nasip kime satılırsa artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satilik Mage 66 LvL Server Ares
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takas olanağı yok demi
  • malesef diğer chara silk gerekiyor
  • bi msn alsam

• U___U___PPPP
    U___U___P___P
    U___U___PPPP
    U___U___P
    UUUU___P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 3 Ocak 2009; 23:34:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PATEVRA

U___U___PPPP
    U___U___P___P
    U___U___PPPP
    U___U___P
    UUUU___P
  • quote:

Orjinalden alıntı: PATEVRA

U___U___PPPP
    U___U___P___P
    U___U___PPPP
    U___U___P
    UUUU___P
  • Tsk olmaz demişsin ama bi sorıyım.

Venuste 61bladerım var 4tane sos +2set var elindekiler +3tur.5lwl guildim vardır. CHarın adı: Baruel dir.
    Ustune bişeyler ekleyebilirm.Uzerinde Cadı kıyafeti vardır. İstersen pm at.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uqurrrrr

Tsk olmaz demişsin ama bi sorıyım.

Venuste 61bladerım var 4tane sos +2set var elindekiler +3tur.5lwl guildim vardır. CHarın adı: Baruel dir.
    Ustune bişeyler ekleyebilirm.Uzerinde Cadı kıyafeti vardır. İstersen pm at.

teklif için teşekkürler ama kendi pfarm yaptığım yeni bladerim var onu kasmayı düşünüyorum
  • yukarı
  • upp..
  • Almyın Scammer Benim Adım Nerde Lem 7 Seneyi Aşkın ßeraberliğin Karşılığı He Pfarm Yapıp Satıcan Simdiden Açman İyi Olmuş
  • up , ben PATEVRA ceza aldık niye ise :) , ilgilenenler msn bıraksın ben onları eklerim

@-PiToN-

yiğit bak foruma hergün yeni gelenler oluyor seni beni tanımayanlar var scammer yazmışsın millet sahi sanıcak şimdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.