Selam arkadaşlar dün vatanda gördüm MSI VR201 CORE DUO modeli piyasa fiyatı 1000 ile 1200 arası vatanda world kard ve asya kart ile 775 geliyor.5 taksit imkanı var ufak ve performansi iyi bir notebook isteyenler kaçırmasın
ben iki tane aldim vatan bilgisayardan yilbasindan once.. sanirim ilk indirim yapacagi zaman vatan bilgisayarda kdv indirimi vardı ve 651$ +kdv olan fiyatından kdv indirimi zaten yapilacak ve fiyat 651$ olacakti ve ustune kendileri tekrar bi daha ekstra indirim yapacaklarmis. boylece 775 lira olacakmis fiyat anladigim kadariyla.
ama ben nete girdigimde fiyatin 651 YTL olmasini gorunce zaten de 1 aydir uygun fiyatli notebook ariyodum atladim arabama gittim. vatana gittigimde notebook fiyatinin 651$ + kdv oldugunu gorunce standta once tabi biraz dumur oldum. fiyatin boyle ucuk oldugunu gorunce satis danismanlarina sordum bunun fiyati 651 ytl diilmi diye? yok oyle bisiy yanlis bakmissinizdir falan dedikten sonra beraber vatanin sayfasinda urunun 651 ytl yazdigini gorunce bu sefer satici arkadas biraz dumur oldu (:
sonrasinda saolsun cok yardimci oldu ve yonetimle gorusmeler sonucu urunun nete yanlis yazildigi ama sadece bana ozel 651 ytl den iki tane satabileceklerini soyledi. iyi peki tamam dedim ama mesela simdi arkadasimi arasam o da gelip alsa simdi bi tane diye sordugum zaman zaten netteki sayfasinda fiyatini degistirdik dediler
bende aldim notebooklari ordaki serviste acildi vista kurulumu yapildi 1 haftadir kullaniyoruz alet guzel tabi MSI notebooklarin klasik sendromu olan wireless cekme gucu biraz zayif. eger oyun tutkunu deilseniz internet office programlari vesaire cok fazla performans gerektirmeyen programlarda hicbir kasilma olmuyor. simdi baktim kdv indirimi yine devam ediyo sanirim 777 lira olmus fiyati birde yaninda canta vermisler promosyon olarak. ben alirken canta yoktu gidip cantami da isteyim bari
sonuc olarak 777 lirayada gayet uygun almamis olsam yine alirdim yani...
kendi anilarimla forumu biraz kirlettigim icin kusura bakmayin buraya kadar okuyabilenlere de tesekkur ederim..
kamerası yok heralde ?
kamerası yok
msi iyi notebook yapıyor.bende katılıyorum.....
Bende MSI PR210 var. Dogrusu genelde performansindan memnunum. Ama klavye konusunda yazan arkadas hakli. Hele hele hizli yazan biriyseniz klavye hic kullanisli degil. Cunku surekli geri donup klavyenin nedense algilamadigi ts vuruslarini duzeltmeniz gerekiyor. Onun disinda iyidir ve bu fiyalta hayda hayda alinir.
Evet arkadaslar MSI ile yaziyorum su an; ilk mesaji yazarken bile sozunu ettigim sorun oldu. Kesinlikle "tus vuruslari" yazarken "u" harfine bastim, lakin "ts vuruslari" yazdi. Bu kadarcik kusura katlanarak alacaksiniz. ilginize..
O özelliklerle ufak boyutlu notebokların fiyatı çok uçuk bence çok uygun fiyat.Birşey dikkatimi çekti notebokun üzerinde kart giriş yuvası var ama aktif değil biz mi taktırıcaz.
Geçen hafta Vatan'ın bazı mağazalarında stokta yoktu ama tekrar gelmiş. Okul için aldım bugün bir tane. Malum, eğitime % 100 destek kapsamında 776 YTL kampanyalı fiyattan kdv düşerek 658 ytl'ye maliyeti oldu.. Klavyenin sağ üst kısmındaki tuşlara basınca; klavye biraz esniyor ama tuşların hassasiyeti normal gibi geldi. Kart girişi ve firewire opsiyonel. Sonradan takılır mı bilmiyorum..
Evet bencede özellikle numerik tuş olayı çok iyi
quote:
Orjinalden alıntı: Qantas
msi iyi notebook yapıyor.bende katılıyorum.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme