uzun bir gecikmeden sonra incelememin devamına başlıyorum artık test ederken sistem panelimdeki sistemi ve creative extreme music ses kartını kullandım
Kutulama
Cihazı oldukça iyi paketlemişler ,kutu içide kutu ve onun içindede kutular , bu şekilde hasar görmesi zor , kutu düzeni oldukça iyi düşünülmüş , ilk önce sub'ı çıkarıyorsunuz , uydular ve kumada ayrı bir kutunun içinde , ana kutuda ayrıca sade bir kutunun içinde
Orijinal boyut için tıklatın
Malzeme Kalitesi
Cihazın sub'ı çok kaliteli görünüyor ve malzeme kalitesi her halinden belli oluyor , ayrıca uyduları da çok kaliteli bir malzemeden yapılmış , çok havalı gözüküyor herşey , bu kadar kaliteli ekipman kullanılmış bir ses sistemi görmedim desem yeridir
Dökümantasyon
İçerisinden kullanma klavuzu ve kurma klavuz dışında birşey çıkmıyor biraz az gibi ama yeterli başka birşeye ihtiyacınız yok
Tasarım
Uyduların tasarımı sanki uzay çağından gelmiş gibi çok güzel , çok iyi düşünümüş ayrıntıları var , ön kısımdaki korumalıklar çıkabiliyor bu şekilde farklı bir tasarım elde edilebiliyor , hoparlör ayaklıklarını alttan tornavida ile söküp ters takınca duvara asma aparatına dönüşmüş oluyor , sub'a laf söyleyemğiyorum bile çok karizma , çok dikkat çekici vidalı bir tasarıma sahip , ahşaptan imal edilmiş
-buraya resim eklenecek ama fotoğraf makinesinin kablosunu veya kart okuyucuyu bulamadığım için şimdilik eklenemiyor -
Ses Kalitesi
Bass'lar ; oldukça tok ve güçlü , çok yüksek kaliteli bir subwoofer'a sahip , bu ağırlığından belli olutor , çok kaliteli ve yeterli bass'lar sunuyor , yüksek bass içeren müzikler ile winamp son sürümü ile denedim , ayrıca full hd filmler izledim ve oldukça olumlu sonuçlar aldım.
Tiz'ler ; de çok dengeli ve kaliteli , yoğun tizli şarkılarla yaptığım denemelerde memnun kaldım(tiesto vs. vs.) , bu konudada çok ileri bir güce ve kaliteye sahip , full hd filmlerde gene iyi bir performans sergiliyor
Mid'ler ; çok iyi ve doyurucu , oldukça dengeli , farklı şekillerde denedim , müziklerle , filmlerle , oyunların bir kısmını dinleyerek
Genel Ses ; Filmlerde ve özellikle oyunlarda inanılmaz performans sunuyor , müziklerde iyi performans sergiliyor , ama müzik için alınmaması gereken bir set diye belirtebilirim , müzik için üretilmediği belli oluyor , middle earth 2 oyunu ile ve world in conflict ve nfs undercover ile denedim çok iyi sonuçlar aldım , film ve oyun ağırlıklı kullanacaklar için biçilmiş kaftan denilebilir , müzik konusunda ise çok kötü sanmayın gene de iyi performans sergiliyor , ayrıca cihazı kumandadan kapatınca hiç dip ses olmuyor çünkü cihazın gücünü kesiyor bekleme modunda iken ise çok çok az da olsa dip ses olabiliyor.
Özellikler
Matrix Modlar ; Music ve Gaming olarak ikiye ayrılıyor ikiside biribirinden güzel ve kaliteli , gaming'e getirince arka hoparlörler baskınlaşıyor
Uzatan Kumanda ; Çok kullanışlı ve çok şık , ileri çağlardan gelmiş gibi , mikrofon girişi var , mikrofonu mute etme şansınız var , ayrıca tüm seti mute edebiliyorsunuz
Özellikler
Toplam güç;160w Hoparlör sayısı;5 Bağlantı;Analog
Notlar
Cihazın ön hoparlörlerinin kablosu uzun değil belirtmek isterim orta hoparlöründe kablosu aynı , ama arka hoparlörlerin kablosu çok uzun tutulmuş bu iyi birşey Son söz
Verdiğim parayı hakediyor , ben oldukça indirimli aldım , tabii aldığım site fiyatı şimdi yukarılara çekti , tam alınası bir set fiyat/performans olarak çok iyi , kalite olarak çok iyi malzemesine dokununca hissedersiniz zaten , ses olarak ismi gibi game'de çok iyi performans sergiliyor ayrıca filmdede oldukça iyi sonuçlar sergiliyor , daha ne diyebilirim ki bu tür bir cihaz arayan herkese öneriyorum + ve - 'ler
+Çok şık tasarım , iyi malzeme kalitesi +Oyunlardaki üstün performansı +Filmlerde gösterdiği iyi performans +Matrix mode'lar +Kullanışlı kumanda -Kısa ön kablolar -Daha iyi bir ses performansı olabilirdi -Yüksek fiyat , şuanda 400 liraya satılıyor yaklaşık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @dministrator -- 20 Mart 2009; 23:01:11 >
APPLE MACBOOK PRO - Intel Core 2 Duo 2.53 Ghz , 4 Gb DDR3 Ram , 320 Gb HDD , Nvidia HYBRID 9600 GT 512 MB Ve Nvidia 9400 G APPLE İPOD CLASSİC 160 GB+SHURE SE110/APPLE iPHONE 3G 16 GB/APPLE WİRELESS MİGHTY MOUSE/LOGİTECH Z5500 DİGİTAL SEAGATE FREEAGENT PRO 1TB/32MB(E-SATA-USB-FW)/SONY SR290 VİDEO KAMERA(5.1 DD KAYIT , 40 GB , 4.6 MP KAYIT!) OKI B2500/Fujifilm FinePix S5800 D-SLR Like+4 GB TOSHİBA SDHC/LG 42LG5000 , 107cm FULL HD LCD TV(50000:1 KONTRAST) LOGİTECH G51 GAMİNG SES SİSTEMİ İNCELEMEM İÇİN TIKLA SONY SR290 VİDEO KAMERA İNCELEMEM İÇİN TIKLA ALTEC LANSİNG FX5051 SES SİSTEMİ İNCELEMEM İÇİN TIKLA
incelemen çok güzel gidiyor şimdilik devamını merakla bekliyorum... malum yazın ya g51 yada paraya kıyıp z5500 alıcam... bu arada subun boyutları nedir? woofer sub un neresinde? woofer kaç inc? cevap verirsen çok sevincem...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 3 Ocak 2009; 22:41:51 >
adamlar iyice zam yaptı , artık hiç uygun fiyata değil eskiden 199a satıyorlardı ! ben 235e aldım voltaj çevirici ile , meğerse voltaj çeviriciye de gerek yokmuş
aynen ya ben takamadım çeviriciye onun yerine telefon şarj fişine takdım üstüne onuda prizie takdım bos yere giti paramız
arkadaşlar incelemeyi hala neden yapmadığımı merak ediyorsunuzdur , söyliyeyim onboard ses kartı ile denedim ve hiç tatmin edici sonuçlar alamadım , w-fi extreme music'im yakında gelecek o zaman eminim iyi bir inceleme yapabilirim
APPLE MACBOOK PRO - Intel Core 2 Duo 2.53 Ghz , 4 Gb DDR3 Ram , 320 Gb HDD , Nvidia HYBRID 9600 GT 512 MB Ve Nvidia 9400 G APPLE İPOD CLASSİC 160 GB+SHURE SE110/APPLE iPHONE 3G 16 GB/APPLE WİRELESS MİGHTY MOUSE/LOGİTECH Z5500 DİGİTAL SEAGATE FREEAGENT PRO 1TB/32MB(E-SATA-USB-FW)/SONY SR290 VİDEO KAMERA(5.1 DD KAYIT , 40 GB , 4.6 MP KAYIT!) OKI B2500/Fujifilm FinePix S5800 D-SLR Like+4 GB TOSHİBA SDHC/LG 42LG5000 , 107cm FULL HD LCD TV(50000:1 KONTRAST) LOGİTECH G51 GAMİNG SES SİSTEMİ İNCELEMEM İÇİN TIKLA SONY SR290 VİDEO KAMERA İNCELEMEM İÇİN TIKLA ALTEC LANSİNG FX5051 SES SİSTEMİ İNCELEMEM İÇİN TIKLA
hayırlı olsun setin benimde çok hosuma gidiyor tasarımı işçilik 10 numara gercekten. logitech i tek geçiyorum her zaman bu konuda her malı ayrı kalite... logitech z5500 yerine bence bu alınabilir yetinmeyenler z5500 bvakabilir ama bana sorarsanız fazlasıyla tatmin edecektir alıcısını tekrar hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanman dileği ile
AMD PhenomII X3 720b / Gıgabyte 790XT-UD4P / Kıngston DDR3 2GB 1800 CL8 / Western Dijital 1TB 32mb Cavier Black / Seagate 32mb 7200.12 1tb / Seagate 32mb 7200.12 1tb / Power Color 4850 512Mb / Gıgabyte 3D AURORA 570 Black kasa / Hıgh Power 500W Psu / LG DVD+RW 22X / Creatıve Tıtanium Fatalty Pro / Toshıba 32'' Lcd monitör / Logitech Z-5500 / Logitech G25 / Nova Mause pad / A4 X7 Laser Mause
paramparca!! aslında haklı olabilirsin ama olaya farklı bir taraftan bakmak lazım. incelemeyi yapan kişinin görüp kullandığı en iyi set/setlerden biri bu ise 10 puan verebilir, bu normaldir eğer ki iyi bir sinema sistemi kullanmış olsaydı ve sonra G51 inceleseydi o zaman belki o da 10 puan vermeyecekti
bu işler böyle kaliteli bir set kullandıktan sonra bu gibi setler oyuncak oluyor
hadi basslarını öve öve bitiremezsiniz onu anladık da. midlerde de iyi demek de neyin nesi. o bası kıs sonuna kadar öyle dinle müziği anlarsın sonra müzikte ne kadar yetersiz olduğunu.
Ben jamo i300'de bunu denedim. Hala set ben burdayım diyordu. Ama logitech de basslar gidince geriye bişey kalmaz..
Oyun için bu set alınabilir ama müzik için asla.
Oyun için bu set alınabilir ama müzik için asla.
dts music ile denedim ve olumlu sonuç aldım müzik konusunda başarısız olduğu söylenemez
Genel olarak fiyat ve ürün sınıfı dikkate alınarak puanlama yapılırsa daha doğru olur bence. Üst sınıf ürünleri dinleyip bu gibi sisteme puan vermek ancak deneyim açısından doğru bir değerlendirmeye götürür ama sınıf ve fiyat farkını gözetmeden karşılaştırma yaparak değerlendirmek yanlış olur. Ozaman oyuncak gibi gelir set zaten. Bu fiyatlarda bir seti alacak kişi için, başkalarının üst seviye sistemleri ne anlama geliyorsa, bu setler de aynı şeyi ifade ediyordur. Oyüzden ürünün hitap ettiği kitleyi de hesaba katmak gerek.
Ürün puanlamasına gelince, bence de 10/10 puan alacak bir set değil. Öyle olsa idi eminim bu zamana kadar ünü fazlasıyla yayılırdı zaten. Kaldi ki set çoktandır piyasada. @paramparca'nın da dediği gibi, piyasadaki multimedya setler belli ve hepsinde kusurlar mevcut, illa da olacaktır çünkü maksimum fiyatları az çok belli ve bu fiyatlara kusursuz sistemleri kimse satmaz. Ayrıca göreceli bir konu (tabiki göreceli olmasının da bir sınırı vardır). Böyle bir puanlama vermek set almayı düşünen arkadaşları da yanlışa götürebilir, kesin konuşmamak gerek, özellikle bu konuda.
paramparca kardeş ben uslubunu beğenmedim belki arkadaşın dinlediği en iyi set budur... tartışma yaratmaya gerek yok şahsen... hadi onuda geç sen demiyor musun bir seti almadan önce onu iice kendiniz dinleyin die... belki bu arkadaşın kulak zevkine göre bu set süperdir ama sana göre vasattır... onun için sinirlenmeye gerek yok...
not: inş banada sinirli bir uslubla cvp vermezsin...
Detaylı bir cevap yazmak istiyorum ki dediklerim daha rahat anlaşılsın.
Öncelikle, inceleme yaparken hiçbir detay verilmemiş. Odanın büyüklüğü, sistemin yerleşim şekli, müzik dinlerken EQ kullanıldı mı, hangi programla dinleti yapıldı, ses kartının ayarları nasıldı, hangi tür müzikler dinlendi, hangi filmler izlendi, hangi oyunlar oynandı gibi sorular muallak. Bir de set herhalde o kadar kusursuzdu ki incelemenin hiçbir yerinde eksi olarak karşımıza bir şey çıkmıyor. Yazıda ise bir sürü belirsiz ve boş cümleler var:
"Malzeme Kalitesi
Cihazın sub'ı çok kaliteli görünüyor ve malzeme kalitesi her halinden belli oluyor , ayrıca uyduları da çok kaliteli bir malzemeden yapılmış , çok havalı gözüküyor herşey , bu kadar kaliteli ekipman kullanılmış bir ses sistemi görmedim desem yeridir"
Hangi sistemlere göre kaliteli, daha önce hangi sistemlerin malzeme kalitesi incelenmiş ki G51'in malzeme kalitesi içlerinde en iyisi seçilmiş?
"Tasarım
Uyduların tasarımı sanki uzay çağından gelmiş gibi çok güzel , çok iyi düşünümüş ayrıntıları var , sub'a laf söyleyemğiyorum bile çok karizma"
Bu çok iyi düşünülen ayrıntılar neler? Subwoofer'ın "karizma" olması hiçbir eksiğinin olmadığı anlamına mı gelmekte?
"Bass'lar ; oldukça tok ve güçlü , çok yüksek kaliteli bir subwoofer'a sahip , memnun edeceğinden emin olabilirsiniz , çok kaliteli ve yeterli bass'lar sunuyor."
Baştan hatalı bir önerme. "Memnun edeceğinden emin olabilirsiniz" demek, "Basslardan şikayetçi olursanız ben size ücretini iade edicem" demek gibi bir şey. Ayrıca, bassın oldukça tok ve güçlü olduğu hangi müziklerle, hangi filmlerle veya oyunlarla test edilmiş? Ne kadar dinleme yapılmış? Odanın büyüklüğü ve subwoofer'ın konumu ne?
"Tiz'ler ; de çok dengeli ve kaliteli , yoğun tizli şarkılarla yaptığım denemelerde memnun kaldım , bu konudada çok ileri bir güce ve kaliteye sahip."
Yine aynı şekilde, hangi müziklerle, filmlerle ve oyunlarla test edilmiş? "Bu konuda çok ileri bir güce" sahip olmak nedir? Ses kartının tiz değerleri neydi?
"Mid'ler ; çok iyi ve doyurucu , oldukça dengeli , farklı şekillerde denedim."
Yukarıda sorulara ek olarak, "Farklı şekillerde" denemek nedir? Kaç farklı şekilde ve nasıl test edildi?
"fiyat/performans olarak 10 numara , kalite olarak 10 numara , ses olarak 10 numara , ne diyebilirim ki herkese öneriyorum , fiyatı bu setin 4 katı olan z5500 ile kalite konusunda rahatlıkla yarışır , güç olarak yarışamasada bunu rahatlıkla yapar merak etmeyin , almayı düşünenler varsa tereddüt etmesin , ben z5550 alabilirdim maddi olarak zorlanmazdım ama almadım çünkü bunda bile seti fazla açınca alt kattaki daireden üst kattaki daireden yan daireden her yerden tak tak başlıyor , apartmanda oturduğum için bu bile bana fazla geliyor güç olarak"
10 numara konusuna değinmiyorum bile. "Almayı düşünen varsa, tereddüt etmesin alsın" nasıl bir mantıkdır? Forumu okuyan herkes İstanbul, Ankara veya İzmir gibi büyük şehirlerde oturmuyor. Yaşadığı ilde bu setleri test edemeyecek bir çok insan var. İnternet üzerinden okuduğu bu tür yorumlarla yine internet üzerinden sipariş vermek zorunda kalıyorlar. Koşulsuz bir şekilde bu insanlara bu seti önermek olmaz. Z5500 ile G51 arasında kaldığını belirtmiş. Z5500, hem bağlantı şekilleri hem dekoderi hem de kullanılan sürücüler bakımından G51 ile anılmaması gereken bir set. Bu söylediklerim tabii fiyat farkı gözetmeksizin ikisi arasında seçim yapmak konusunda geçerli.
"not:10 numara terimini 'sınıfında en iyisi' anlamında kullandım , elbette hazır sistem kurarak çok daha iyi bir ses kalitesi ve performansı alabilirsiniz , tabii fiyatı kimbilir ne kadar olur"
Sınıfında en iyisi derken herhalde fiyat bakımından söylenmiş. Hemen fiyat karşılaştırması yapıyoruz:
(Fiyatlar an itibariyle Hepsiburada.com fiyatlarıdır)
Çok zorlarsak G500 bile fiyat bakımından aynı kategoriye girebilir. Fakat asıl olarak G51 ile X15'i karşılaştırmak gerekirse, yine alıcıların kulak zevkine kalmış olmasına rağmen, kağıt üzerinde ve dinlediğim kadarıyla X15, G51'den daha üstün bir set. Bu görüşe katılmayıp "G51, X15'ten daha iyi" deseniz bile G51 kesinlikle kendi sınıfında "10 numara" değildir. Bu konuda ısrarcı olmak da bu işi bilmemekten kaynaklanır, fakat bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. "Hazır sistem" tam olarak ne demek bilmiyorum ama eğer kastedilen ev sinema sistemi ise önerme doğrudur, eğer amfi ve 5.1 pasif hoparlör almak ise tabir yanlış, önerme yine doğrudur.
Dediğim gibi, insanlar burayı okuyarak (ellerinde olmayan koşullardan dolayı) set siparişi veriyorlar. Bu kadar kesin ifadeler kullanıcıyı ister istemez seti almak yönünde pozitif olarak etkiler ve sonucunda büyük hayal kırıklıkları yaratabilir.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
hadi bakalım minicik atışmaları burda kapatalım bence... admin kendine göre paramparca kendine göre haklı... ben kimi haklı buluyorum ona bişi demicem... bu arada bende g51 i denemek isterim... şahsen diyelimki sesi bile olmasa görüntüsüne bayılırım ben bu setin...
incelemen cok güzel olmuş bende g51 kulancısı olarak güzel buluyorum sistemimi beğeniyorum cs oynadımda kndimi oyunun icinde sanıyormusum gibi hisine kapılıyorum bence müzikdede gayet basarılı iyikide bu seti almışım diyorum :) bu arada ben setimi incelemeden aldım x540 ila g51 arasında kalmışdım arkadaslar saolsunlar g51i önerdiler bende güvenerek g51 aldım hicde pişman dilim
Ürünün bass mid ve tiz performansı x540 ve diğer modellerle karşılaştırılır ve farkı anlatılırsa daha iyi olur.Bu seti x540dan farkı yapan bir detay yok gibi performansta ne kadar var ürün estetik açıdan mı pahalı?Verilen ücretin ne kadarı performans için geçerli?Bu woofer ile vereceği bass performansı abartılmıyor mu?Açıkcası bu yorumlar abartılı geliyor setin çapı pek de aman aman bir performans verecek gibi görünmüyor belki tek artısı daha iyi mid x540 a göre ve daha kaliteli malzeme.
ben incelemeyi abartarak değil tam ttersi şekilde yaptım , tiz bass ve midleri x530dan daha iyi , arkadaşımın x530u var ve fark hissediliyor onunda x-fi extreme gamer ses kartı var
çok kelepir hazır sistem aldım arkadaşlar çok iyi oldu , bu sistemi ve ses kartını satıyorum , çok iyi oldu ya bayaa ucuza buldum çünkü ilgilenenler dükkanıma baksın
Arkadaşlar bunu şuanda en ucuz bulabileceğim yer neresi? Elektroworld veya medyamarkt'taki güncel fiyatını bilen var mı şuanda?
istanbuldaysan electro worde bi bak capacitynin icindeki orda ben en son bakdımda 299 ytl idi su anda fiyatı ne kdar bi bilgim yok @dministrator 2.el g51ini satıo uygun bi fiyata satılmadıysa bi bak derim
@@dministrator 2.el almayı düşünmüyorum arkadaşım sağol ama merakımdan soruyorum bu kadar yeni aldığın bir sistemi hangi sebeple satıyorsun hani bişeyinden mi memnun kalmadın?
@cem1907 Electroworld'e bi bakim o zaman.. Daha ucuz mağazada olmaz herhalde 1.el olarak..
bencede oraya bak cünkü kadıköye gitim onca bilgisayarcıya girdim bna 450 ytl fiyat ceken olmuşdu g51e onun icin electro worde bak derim inş istedin gibi bi fiyat cıkarda sende bu güzel setin sahibi olursun
Daha güzel bi soru sormak gerekirse bu fiyata 1.el daha ii bi sistem var mı? Gerçi gittim dinledm 1,5 ay oluyo beğenmiştim baya.. 290-300 TL filandı o ara Medyamarkt'da..
Zamanında açmıştır öyle bir konu ve sonucunda tercihim Logitech G51 olmuştu ama yeniden sordum farklı arkadaşların fikirlerini almak için sadece.. Yakın zamanda inş. almayı düşünüyorum kredi kartı olayını hallettikten sonra.. Çünkü Logitech ve Creative markalarına yoğunlaştım sadece ve gördüğüm şu oldu.. Yaklaşık 200-450 TL aralığında çok çok sınırlı seçenekler var ve Logitech G51 onların en iyisi gibi duruyor(fiyatının çok artmadığını umarak konuşuyorum, en son medyamarkt ve electroworld'de 290-300dü çünkü). 200 TL aşağısındaki modelleri dinledim zaten kesmedi beni.. 350TL'den de fazla veremem bi ses sistemi için..Bana geriye Logitech G51 seçeneği kalıyo ki dinlemiştim gayet de beğenmiştim gerek yüksek seste gerek düşük seste.. Şimdiki tek sorum bunu kullanan arkadaşlar memnunlar mı rahatsız oldukları bi yanı var mı sistemin, ve tek sorunumda bu sistemi en ucuz nerde bulabilirim?..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRBoY -- 10 Şubat 2009; 5:50:26 >
ben kulanıyorum ben memnunum beni sesleri tatmin ediyor tabi su anda fazla tatmin edemiyor realtek oldu icin ses kartım yakın zamanda bi ses kartı alcam madi durumumu düzelttikden sonra bn g51i dinlemeden aldım x540 ila g51 arasında kalmışdım x540a o zaman 180 ytl istemişlerdi bende vaz gecmişdim 230a g51i aldım aşırı sesde müzik forumda acmışdım topici ordaki arkadaslar saolsunlar bilgilendirdiler bnde g51i aldım
Bendede şuanda onboard bir kart var ama laptop olduğu için maalesef ses kartı alamicam. Medyamarkt'ta dinlediğim kadarıyla gayet beğenmiştim, adama bu neye bağlı dediğimde ise dandik bir mp3 playera demişti ama sesi iyi gelmişti bana. Herhalde onboard ses kartı da benim ihtiyaçlarımı karşılicaktır. O zman şimdi tek sorunum ürünün parasının ne kadar olduğu.. Nası bi acayiplikse ürünün fiyatı düşmedi arttı yaa..
İntel Core2 Quad Q6600 Go Rev. || TT BigTyphoon 120VX || Gigabyte P35-DS3R Rev. 2.1 || 2*1 GB Team Xtreem 800Mhz || Lian Li Pc007-FB || Asus 2014L1T 20X Dvd-Rw || Sparkle 8800Gt 512 MB || Fsp BlueStorm II 500W || Seagate 250GB 16MB 7200rpm Sata2 410AS ||Samsung 22" 2253BW || Logitech Cordless Desktop Lx 500|| Logitech x-540 5.1 Speaker ||Zyxel Prestige 661 Hw|| Canon PowerShot SX100 IS|| Digitürk + D-Smart + Samsung Dvd 1080Pk + Samsung LE40A553 40'' Full HD Lcd || WD Mybook Essential Edition 1Tb + WD Passport 250Gb + WD Hd Media Player ||
g51 dinlemedim ama x540 ın malzemesi biraz daha iyi olanı biraz daha iyi uyduları olanı.Bu fiyata alınacak bir set değil.Alteclerde olduğu gibi zamanla yarı fiyatına kadar düşecektir.
g51 dinlemedim ama x540 ın malzemesi biraz daha iyi olanı biraz daha iyi uyduları olanı.Bu fiyata alınacak bir set değil.Alteclerde olduğu gibi zamanla yarı fiyatına kadar düşecektir.
yarı fiyatına bile düşse 2.el megaaworks almak çok daha mantıklı olur bence,tabi kişisel seçim.
x540 dan g51 e geçtim dielim... iyiki g51 e geçmişim kadar dedirtecek fark olur mu??? bide bu g51 in woofer kaç inc???
Arkadaşım şöyle söylim X540'ı dinledim bunu da dinledim kişisel fikrim bariz bir fark var yani.. Özellikle Woofer'ın 56W olması nedeniyle düşük seste bile verdiği bas kendine hayran bırakmıştı beni. Ondan sonra X540'ı dinleyince zaten fiyasko geldi.. Zaten şimdiki setim Microlab A6660mı ne, X540'la arasında çok bir fark yok yani..O yüzden değiştirip X540 almak yerine değiştirip G51 almayı düşünüyorum ama işte fiyatına bakcam yakında, 300'dü ne güzel bi ara..
keske kampanyada oldu zaman alsaydın ben 230 ytl aldım yılbasından önce almaya nietlenleydin keske ben x540dnledim media markda satıcı bi ton saydı saydı aldırmaya calşdı almadım 180 ytl istemişlerdi o zaman x540a bnde 230a baska bi yerden g51 aldım dönüşcürücüde icindeydi almasaydım 200 lira idi bna cok uygun gibi geldi x540 yerine g51 aldım ve iyikide almısım dedim görünüm olarak x540 g51 ile yarısamaz tabi bu bnm kişisel zevkim keske elini çabuk tutsaydında snde yılbasından önce alsaydın..