sayın dh yöneticileri geçtiğimiz yaz kapattığınız bir özellik vardı http://resim.donanimhaber.com/memberstats.asp?forumid=12 tıklayıp bölümlere göre mesaj atan üyelerin sayılarını derecelerini görüyorduk spor bölümünden istek var tekrar açabilmeniz mümkünmüdür ? neden kapatıldığı hakkındada bilgisi olan varmı arkadaşlar ?
quote:Orjinalden alıntı: uynus için uğraşırlarda onu açmak için uğraşmazlar.Para herşeyden öndedir...
Dh artık güzellik yeri olmayı bıraktı herşey para herşey ceza yeri oldu... Bu özelliği tekrardan istiyoruz!!!
quote:Orjinalden alıntı: nolamaz Dh artık güzellik yeri olmayı bıraktı herşey para herşey ceza yeri oldu... Bu özelliği tekrardan istiyoruz!!!
quote:Orjinalden alıntı: nolamaz Dh artık güzellik yeri olmayı bıraktı herşey para herşey ceza yeri oldu... Bu özelliği tekrardan istiyoruz!!! Öss'ye gir de gel.
quote:Orjinalden alıntı: uynus için uğraşırlarda onu açmak için uğraşmazlar.Para herşeyden öndedir... şimdi baktım o da çalışmıyor
quote:Orjinalden alıntı: Méxes quote:Orjinalden alıntı: uynus için uğraşırlarda onu açmak için uğraşmazlar.Para herşeyden öndedir... şimdi baktım o da çalışmıyor
quote:Orjinalden alıntı: Méxes quote:Orjinalden alıntı: uynus için uğraşırlarda onu açmak için uğraşmazlar.Para herşeyden öndedir... şimdi baktım o da çalışmıyor