Şimdi Ara

dizüstü - harici ses kartı - jvc rx-5062 - logitech z5500... bilmediklerimiz çoook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar dizüstünden 5+1 ses almaya çalışan bi garibanım

    casper eaa-89 dizüstü sahibiyim. benim onboard ses kartım Conexant High Definition Audio diye geçiyor.

    kısa süre içinde 15 M2 lik bir alana ses sistemi kuracağım. kafamda z5500 ile jvc rx-50602 gidip geliyor henüz karar veremedim. vestel bayisiyle sadece anfi için 300 ytl ye anlaştık. henüz almadım ama siz olsanız z5500 mü alırdınız yoksa jvc anfi+buna ugun kolonlar mı?

    ayrıca jvc bir anfisi daha var rx-d201 7+1 modeli. forumda yanlış hatırlamıyorsam bu anfinin ön panelinde usb girişi varmış ve böylece 5+1 desteklemeyen bilgisayarlarda da harici ses kartı olmadan 5+1 dinlenebiliyor(muş). bu doğru mudur?

    bir de benim dizüstünün ses çıkış deliğinden kırmızı bir led lamba yanıyor. bende baya bi cahilmişim bunu karanlıkta kolay sokulması için yapmışlar sandım (yanlış anlaşılmasın kulaklık jakını sokmak için yani) forumda baya araştırdım yanılmıyorsam S/PDIF girişimidir optik girişmidir nedir bu sayede 5+1 özelliği olabilirmiş benim dizüstünde. bu da doğru mudur?

    işte benim melet

    http://img100.imageshack.us/my.php?image=dsc00264eh5.jpg

    http://img68.imageshack.us/my.php?image=dsc00262xs9.jpg







  • laptopun digital çıkış olarak 5.1 i destekliyorsa z5500 den optik bağlantı ile 5.1 ses alırsın bazı optik çıkışlar sadece stereo destekliyor bazıları 6 kanal onu öğrenmen lazım
  • Ayrı parçalardan oluşan bir sistem kurmak her zaman daha iyidir. JVC amfiler okuduğum kadarıyla fena değil. Buna uygun bir de set alırsan daha iyi olur diye düşünüyorum. Kırmızı ışık dediğin şey, optik çıkış. Eğer amfiyi bilgisayara bağlamayı düşünüyorsan tek kablo ile bu optik çıkıştan bağlayabilirsin fakat ses kalitesi beklentinin altında olabilir. (Onboard dolayısıyla)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.