Şimdi Ara

satıldı silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garuda -- 26 Ocak 2009; 22:14:17 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Hakkımdaki yorumları okumak için tıklayın...
  • Hızlıal.com da Kingston DDR2 667 ve 800 = 42 YTL

Birçok karta peşin fiyatına taksit + UPS ile 1 günde gönderi ve kargo bedava. 30 YTL ye bulsan dahi 2. el alma bence. Çok aradım 40 YTL den aşağı söyleyen olmadı

Orjinalden alıntı: kyorhan

Hızlıal.com da Kingston DDR2 667 ve 800 = 42 YTL

Birçok karta peşin fiyatına taksit + UPS ile 1 günde gönderi ve kargo bedava. 30 YTL ye bulsan dahi 2. el alma bence. Çok aradım 40 YTL den aşağı söyleyen olmadı

Tamamen katılıyorum.Bu dediğin AMDx2 işlemci ve ucuz AMD anakartlarda da mevcut.Sıfır alsan kara geçiyorsun foruma göre.

EDİT:garuda hocam 800mhz ram alacaksan CL5 al ki işlemcinin fsbsine göre daha düşük gecikmede çalışsın.1066fsb ise 533mhzde CL3 ile çalışır çok kazancın olur.Cl6 800mhz ramler ile CL5 667 mhz ramler arasında pek fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 6 Ocak 2009; 23:41:04 >

ALIŞVERİŞLERİM

viper08
  • P.M.
    REF: piranha, cosibik, killuminati, nervium, chotanaq, centerland, seattle, pamirr, reason666+yolcux (entegre alşvrş), kartal3457, vural_sayin, serkan_koyun, sigmaepsilone, ali307, PiRaMit61, siradan, narec, subuti, wescam, zephyroshawk, vur, pLayer(2), GinoTheCop, reason666, Lacrymatoire, kendinibil, heroes@@@, sishli, selim_cansiz, Renji Abarai, turkcracker, just sky, saygi, ceptikla, HALO®, pirekare, technician77, tirannosaurus, muhtar5, yorfa, delvec_ww, $idikli, cengizhankavak, darendeli, teskocuu, uazro, abem32, Ser_Tar, blade8572, Nero Bianco, JackDaniels, doganbeyyy, NiqhTDeviL* , Zafer666, Barmer, HarryBlade, kadiryildiz84, sél@h@ttin, burakcardak, EserKozmetik, paradox1453, WOWOZANGE, Sissil, Lkaya1903, GLAMDRİNG_

DOLANDIRICILARA KARŞI DİKKATLİ OLUN
  • Cevap alamadım..
    8 ay önce açıldı
    [SATILDI] Satıldı
    3 yıl önce açıldı
    Satıldı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum HDDlerin resimleri ters koymuşsun diyecem ama GB larıda karıştırmışsın...
    Doğrusu Tosh 120 GB... WD 100 olacak şekilde düzeltirsen sevinirim...
    Fiyatları biraz indirmeni tavsiye ediyorum, iyi satışlar diliyorum...
    İlgileniyorum, listeme aldım kalırsa PM atarım...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.