Şimdi Ara

Sony MV-700HR ; Araç içi multimedya merkezi (DVD, DivX, MP3, JPEG)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Araç modifikasyonu gittikçe daha çok kişinin ilgisini çekmekte. Bazı kullanıcılar aracın dış görünüşü bazıları motoru ile ilgili modifikasyonlar yapmaktalar. Ama güzel bir aracın dış görünüşü ve motoru kadar iç tasarımıda oldukça önemli. Araç içi ses sistemleri popülerliklerini artık araç içi görüntüleme sistemlerine bırakmış durumdalar. Araç içerisinde aracı kullanandan daha çok yolcular için düşünülmüş bu sistemlerle uzun yolculuklar sorun olmaktan çıkıyor.

    Sony tarafından piyasaya sürülen MV-700HR, araç içinde kullanılmak üzere dizayn edilmiş portatif bir DVD Player. Cihaz DVD+-R/RW, CD -R medyalarla uyumlu. MV-700HR, DVD filmlerin yanı sıra DivX ve MP3 dosyalarınıda okuyabilmekte. 120 derece görüş açılı 7'' lik bir ekrana sahip olan cihaz istenirse elde portatif olarakta kullanılabilmekte. Beraberinde gelen ara donanımla istenirse araç ses siteminide bağlanabiliyor. Ayrıca S-Video girişi sayesinde oyun konsolu, kamera yada benzeri harici video kaynaklarıda bağlamak mümkün.

    Sony MV-700HR'yi her ne kadar araç içi donanım sınıfına soksada cihaz portatif yapısı ile ev ve mobil kullanıma uygun. Beranerinde ev kullanımı için bir adaptör gelen cihaz Sony MV-100BAT pil kullanıldığında 3 saate kadar mobil çalışabilmekte. Araç içinde enerjisini 12V çakmak adaptörü ile sağlamakta. Üzerindeki Sony Memory Stick yuvası sayesinde Memory Stick'de bulunan MP3 dosyalarını çalabilmekte ve dahada önemlisi hafıza kartı içerisindeki resimleri görüntüleyebilmekte. Tatilde çektiğiniz resimler dönüş yolunda izlemek bile vaktin hızlıca geçmesine yetecektir.

    Gümüş ve siyah renklerde piyasadan temin edebileceğiniz MV-700HR kızıl ötesi ile haberleşen kulaklıklara destek vermekte. Araç içerisinde kızıl ötesi haberleşmeyi kesintiye uğratabilecek ara engeller olmadığı için kulaklıklar pek sorun yaratmayacaklardır. Radyo sinyalleri ile haberleşseler daha iyi olurdu fakat firma araç radyosunun etkilenebileceğini düşünerek bu yolu seçmiş olabilir.

    Araçta koltuk arkasına monte etmek için beraberinde basit bir düzenek gelen cihazın hırızlardan korumak için basit bir hareketle sökmek veya kullanıcılacağı zaman tekrar geri takmak mümkün. DVD ve MP3 dosyalarını çalabilmesinin yanında DivX oynatıyor olması, 16:9 7'' lik LCD ekranı çok amaçlı yapısı ile Sony MV-700HR bir çok kişinin arabasında görmek isteyeceği bir ürün. Fiyatı üreticiye ve özellikleri bakınca oldukça düşük kalmakta MV-700HR yurtdışında 350 avro civarı bir fiyatla satılmakta.


    Sayfanın Linki : http://products.sony.co.uk/Sony_MV-700R.asp








  • Arabada Divx keyfi...Uzun süredir hayalini kurduğum bu olayı Sony gibi bir firmanın gerçekleştirmesi gerçekten harika.Eğer fiyat doğru ise Almanya'dan bi şekilde ürün getiren arkadaşlardan belli bir ücret karşılığında bunu getirmelerini rica edebilirim.....
  • Gayet güzel bi alet.Sony olması ve 350 euro olması baya bi dikkaqtimi çekti.uzun yol giden araçlarda olmazsa olmazlardan sayılabilir.
  • yurt dışı fiyatı yok uygun bu cihazın enteresannn türkiyeye geldiğinde kafada 2 kağıt fiyat çekerler buna
  • Mükemmel bir cihaz. İkinci elde takip edip almakta fayda var. En güzeli de orijinal teybinizi sökmeden böyle bir sisteme sahip olabiliyorsunuz. Çoğu kişi bilir ki araca yaptığınız harici eklemeler her zaman zarar olmuştur. Bu ürünü ise istediğiniz zaman araçtan rahatlıkla çıkarabiliyorsunuz.
  • Bende bu üründen var.Çok temiz orijinal kutusunda duruyor.İsteyen olursa pm atsın, uygun fiyata verebilirim.
  • sony ise alacaksın panasonic ise alacaksın sharp da olur toshiba da
  • Navigasyon da olsa tadından yenmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.