Şimdi Ara

===> Yeni Samsung Ultra Touch S8300 | Tanıtıldı! <=== (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
1
Favori
79.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende bu telefonu bi arkadaşta gördüm şekil olarak çok hoş özellikler falan da iyi almayı düşünüyorum ama hız benim için telefonda çok önemli ... ve çok yavaş olduğunu söyledi menüler arasında 1 saniye falan duraklıyor.. bu konuda şikayeti olanı görmedim bu konuda gerçekten bu kadar zaman farkı mı var yoksa onun telefonda mı bir gariplik var??
  • ıyı gunler Omnia HD samsung omnıa i1900 ve sg8300 arasında kaldım lutfen yardım edın arkadaslar cok kararsızım ya wireless, navigasyon,kamera cozunurlugu ve cekım hızı ,kolaylıgı ıslevlıgı gorunusu cok onemlı benım ıcın bı yardım edın kullanan arkadaslar karar veemıyorum ?
  • @veritasc; cihazın arayüzünde arada sırada yavaşlama olabiliiyor. önemli bir yavaşlık olmasa da ben hala alışamadım açıkçası. Ortalama bir telefonun menüsünden yavaş olduğu pek söylenemez.

    @buko1903; şimdi burada böyle bir soruyu sorarsan herkes s8300 almanı söyler sana benim tavsiyem iki ürünün de kullanıcı forumlarını gezdikten sonra kararını vermen. Bana sorarsan ben s8300'ün navigasyonu ve kamerasından çok memnunum. Ancak önceki telefonum LG KU990'ın kullanımı ve menüleri daha rahattı mesela. Samsung'un java tabanlı telefonları genelde menü açısından kısır oluyor. Wireless da yok ama 3G erişim hızı gayet başarılı.

    Bu telefondan çok memnun kalmış olmama rağmen LG'den kopamadım sanırım.. piyasaya çıktığı gibi GD900 Crystal alıcam sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarzanabi -- 8 Eylül 2009; 14:01:58 >




  • selam arkadaşlar bende telefonu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, önceleri gayet memnun idim aslında hala memnunum sadece pil ömrü hiç teli kullanmama rağmen 12 saatte bıtıyor, sorunun pilden oldunu düşünerek pil değiştireceğim ama hiç bir yerde yok telpa yada 2 hafta sonra gelecekmiş onu bekliyorum... önceleri pil 1- 1.5 gün gidiyor idi sonra 3g yi açtım ve pil bu sürelere indi acaba 3g denmi yoksa pilin arızalanması onamı denk geldi anlayamadım...

    hafıza kartına format atar iseniz navigasyonda türkiye haritası yok oluyor, sitesinden türkiye bürosuna ulaşarak aynı dosyayı mail olarak aldım sorunsuz çalıştı.

    dokunmatik ekranı menülerde falan sorun yaratmıyor yalnız çektiğimiz resimleri sağa sola geçirirken ya hızlı geçiyor, ya yavaş, yada ben alışamadım henüz. :)

    ben kaliteli video ve resim için aldım, dokunmatık ekranı merak etmeme rağmen alışamama durumunda tuş takımınında olmasını istediğimden benim açımdan süper bir telefon..




  • @badtr; sen söyleyince emrak edip denedim 3G'yi kapatıp yalnızca 2G şebekesi ile kullanınca pil ömrü en az %50 artıyor..
  • işte o kötü oldu yaaa, zira 3 g aktif iken stany süresi 12 saat.. bende pil bozuldu düşünerek avutuyordum kendimi bu şekilde kullanmak mümkün değil 3g yide kapatınca ne anlamı kalıyor bu telefonun ki.. alla alla yaaa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: veritasc

    bende bu telefonu bi arkadaşta gördüm şekil olarak çok hoş özellikler falan da iyi almayı düşünüyorum ama hız benim için telefonda çok önemli ... ve çok yavaş olduğunu söyledi menüler arasında 1 saniye falan duraklıyor.. bu konuda şikayeti olanı görmedim bu konuda gerçekten bu kadar zaman farkı mı var yoksa onun telefonda mı bir gariplik var??

    Teşekkürler, navigasyon sorunsuz çalışıyor...
  • arkadaşlar bu arada servis ile konuştum 12 saat stanby süresünün mümkün olmadını kesinlikle bir arıza olduğunu soyledıler ama kesin pilden diyemiyorlar makineden veya arızalı bir hafıza kartından dolayı fazla akım çekebilirmiş, bayram sonrası telpaya göndereceğim cihazı mecburen.
  • bu arada arkadaşlar konuda varmıydı dikkat edemedim ama *#0*# yazdığınızda LCD test diye bir ekran çıkıyor telefon numara tuşları var ve her tuş üzerinde bir özellik yazıyor 8 de VGA cam yazıyor ve dokunduğunuzda ön kamera açılıyor yani ayna gibi kendinizi görüyorsunuz ama resim çekmiyor sadece ayna... aslında ön kamera varken resim çekmemesi çok aptalca nokiade N82 idi yanılmıyorsam ön kamera ile kendi resminizi çekiyordunuz rahatça...
  • arkadaşlar benim hem yeni bir telefona hemde iyi video ceken bir fotograf makinasına ihtiyacım var navigasyon yada wifi umrumda degil evimde laptobum internetim var yeter..

    sizce fotograf makinasının yerine gecebilecek kalitedemi d900 telefonum var şuan 3mp gayet güzel cekiyor gün ışıgında yada florasan ışıgında ama en az 5 saniyede cekiyor yani hic pratik degil yinede seviyorum samsungu bu modeli almayı düşünüyorum fotograf makinası gibi saniyenin 10da biri zamanda tak diye cekiyormu fotografı? gece fotograf cekimi nasıl d900 ünki berbattı..

    gece video cekimi nasıl? dvd kalitesinde cekiyor denmiş ama ses de o kalitede kaydediliyormu..

    bu telefonu bu hafta sonu internetten almayı planlıyorum cevaplar beim için cok önemli şimdiden saolun eger begenmezsem canon 100ıs i alacam hd kalitesinde video cekiyormuş ama hem telefon hem fotogragraf makinası taşımak zor olur
  • arkadaşlar hepinize merhabalar bende yeni ultra touch alarak aranıza katıldım ultra touchdan önce omnia kullanıyordum omnianın wm işletim sisteminin kullanışsızlığı ve yavaşlığından bıktığım için hazır alıcısını ve iyi fiyat vereni bulmuşken omniadan zararsız kurtuldum windowsa bilgisayarda tahammül edemiyorum birde telefonda olunca hepten bulanıma girmiştim samsungun kullanışlı hızlı eğlenceli arayüzü dururken wm kullanmak gerçekten işgence herneyse ultra touchdan herşeyi ile çok memnunum hochimin_55 kardeş telefonu yeni aldığım için sizi yanıltmak istemem ama kullandığım kadarıyla cevap vermeye çalışayım kamera konusunda ultra touch sizi tatmin edecektir gibime geliyor bundan önce 5mp kameralı omnia kullanıyordum aynı fotoğrafları aynı ortamda ultra touch ilede çektim ultra touch 5mp'e göre bariz daha kaliteli çekiyor ama 8mp sony fotoğraf makinamdaki hızlılığı ve gece çekim kalitesi yok o yüzden hız ve gece çekimi konusunda sizi tatmin etmeyebilir zamanında d900'de kullanmıştım iyi bildiğim bir telefondur ultra touchın kamerası d900 gibi 3mp değil 5mp telefonlarlan bile hiçbir konuda kıyas edilemez bunuda belirtmek isterim ultra touchın tam istediğiniz gibi olmasada çoğu yönden sizi fazlasıyla tatmin edeceğine inanıyorum video konusunda içiniz rahat olsun çünkü telefonun video çekim kalitesi gerçekten mükemmel sony fotoğraf makinamın video çekimiyle kıyası olmaz çok çok daha kaliteli her yönden çünkü ama almayı düşündüğünüz makinadan iyimi çeker bilemiyorum benden bu kadar elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım genel olarak ultra touch sizi üzmeyecektir şahsen tavsiye ederim

    saygılar...




  • saol kardeşim alacam galiba :) ikna oldum biraz internetten alacam.. bende deneyimlerimi paylaşırım inşallah burda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hochimin_55

    saol kardeşim alacam galiba :) ikna oldum biraz internetten alacam.. bende deneyimlerimi paylaşırım inşallah burda

    rica ederim yardımcı olabilmişsem ne mutlu eğer alırsanız deneyimlerinizle birlikte bu topiğe bekliyorum sizi o zaman topiğin canlanmaya çok ihtiyacı var böylesine güzel bir telefonun topiğine kullanıcıları pek sahip çıkmıyor bu durumu yadırgamadım desem yalan olur diğer modellerin topiği almış başını gitmiş ultra touchın topiği sürünüyor telefon pahalı diye tutmadı gibime geliyor herhalde sevenler almayı düşünenler ucuzlamasını bekliyorlar diye düşünüyorum çünkü tutmayacak göz ardı edilecek bir telefon kesinlikle değil neyse ilerleyen günlerde daha güncel daha hareketli daha çok kullanıcılı ultra touch topiğinde görüşmek üzere.

    saygılar...




  • selam arkadaşlar,
    telefonun şarj süresinden bahsetmiştim yukarıda, telefonu telpaya servise yolladım acaba pilde yada telde bir sorun varmı diye, umarım sorunu hallolmuş olarak geri gelir. bu arada 3g akfitleştirmiş arkadaşlar şarj süresi ile ilgili bilgi verebilirmisiniz.
    teşekkürler
  • @badtr; telefonu 2 aya yakın süredir kullanıyorum. 3G açıkken normal kullanımda 1-1.5 gün gidiyor; 3G kapalı iken (şebekeden yalnızca 2G seçilmiş iken) 2-3 gün gidiyor. Bu şarj süresi bende her gün 10-20 adet resim çekme, yarım saat kadar konuşma, yarım saat kadar navigasyon ve ortalama 1 saat kadar müzik dinlemeyle oluyor. Bu tarz bir telefon için bu şarj süresinin iyi olduğunu düşünüyorum.
    Bu arada kendi S8300 UltraTouch'ımı da LG'ye geri dönmek üzere (LG'den sonra alışamadığımı yazmıştım yukarıda) satıyorum; LG Arena veya Crystal'ı olanlar yahut nakit satın almak isteyenler olursa pm atabilirler..
  • Evet, dün kısmet oldu s8300'ümü satmak. İyi baktım, iyi kullandım, ilk günkü gibi sattım bir başka mühendis arkadaşıma. Umarım hayrını görür.
    Bu konu altına yazacağım son şey şudur ki, Samsung S8300 donanım olarak oldukça başarılı bir telefon. Özellikle kamerasının kalitesi beni çok memnun etti, ki her gün onlarca resim çeken bir insanım. Bundan sonra eğer mali durumu düzeltebilirsem bir LG GD900 veya KM900 alıcam sanırım, anladım ki ben bir LG insanıymışım :)
    Fikirlerini paylaşan, fikirlerimi dikkate alan herkese teşekkürler..
  • arkadaşlar merhabalar bütün ultra touch kullanıcılarına sormak istediğim kafama çok takılan bir soru var arkadaşlar benim telefonda kızağı yukarı kaydırırken alt kısımdan kaydırıldığında hafif bir gıcırtıyla birlikte sanki sürtme var kızağı yukarı kaydırıp telefonun ön alt kısmını incelediğimde sürtme izlerine rastladım yavaş yavaş deformeler başlamış bundan önce birçok kızaklı samsung modeli kullandım hiç böyle birşey yaşamadım bu durumun samsung gibi kızak uzmanı bir markada böylesine kaliteli malzeme kullanılan Kore üretimi lüx bir modelinde yaşanması beni çok üzdü bu sorun sizlerdede varmı? telefonlarınızı benim için inceleyip haber verirseniz çok makbule geçer çünkü ona göre ilerde daha kötü sorunlar yaşamamak için telefonu servise vereceğim yardımlarınızı bekliyorum.

    saygılar...
  • selam arkadaşlar,
    öncelikle şarj sorunu için telefonum servise gitmişti bu gün elime ulaştı telefonun pil süresinde sorun oldunu kabul ettiler -stanby 12 saat- telefonda veya pil de bir sorun okmuş versiyon güncellemişler ve çözüldü diyorlar bi test edip göreceğiz.

    Arkadaşım senin soruna gelince telefonu 4 aydır kullanıyorum dediğin gibi bir ses kesinlikle yok, deforme falanda söz konusu değil bence senn telde bir sorun var ve en iyisi servise vermen .

    iyi günler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: badtr

    selam arkadaşlar,
    öncelikle şarj sorunu için telefonum servise gitmişti bu gün elime ulaştı telefonun pil süresinde sorun oldunu kabul ettiler -stanby 12 saat- telefonda veya pil de bir sorun okmuş versiyon güncellemişler ve çözüldü diyorlar bi test edip göreceğiz.

    Arkadaşım senin soruna gelince telefonu 4 aydır kullanıyorum dediğin gibi bir ses kesinlikle yok, deforme falanda söz konusu değil bence senn telde bir sorun var ve en iyisi servise vermen .

    iyi günler..


    ilginiz ve cevabınız için çok teşekkür ederim dün telefonu servise bıraktım

    saygılar...




  • arkadaşlar tekrar merhabalar dün servisten aradılar cihazınız hazır alabilirsiniz dediler cihazı kızak sorunundan dolayı servise verirken şarjın az gittiğinide belirtmiştim kızakta sorun yokmuş bastırmadan açmam gerekiyormuş cihazın kendinde ve bataryasındada bir sorun yokmuş versiyon güncelleyerek şarj sorununu halletmişler pek inanmayarakta olsa cihazı teslim aldım kızağın gerçekten benim hatam olduğunu anladım çünkü bastırmadan yukarı kaydırdığımda telefon yağ gibi açılıp kapanıyor dünden beri aşırı müzik dinlediğim gps kullandığım halde şarj hala bitmedi önceden olsa şimdiye çoktan bitmişti yazılımla gerçektende şarj süresinde artma var demekki samsung servisi işi biliyor şimdilik çok memnunum cihazdan görüşmek üzere.

    saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.