Şimdi Ara

MobileFilesPro ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar an itibariyle pek beklentim olmayan bu programı yüklemiş bulunmaktayım. Ve gerçekten inanılmaz bir program. Resmen artık office iphone'da wireless yoluyla olduğu gibi jailbreakli telefonlar usb aracılığıyla da dosyalarını atıp kullanabilirler. Gösterdiği dosya türleri (denediklerim) : .doc , .pdf , .xls(evet excel :)) , pdf ve PPT ! Powerpoint dosyalarınızı da atıp rahatlıkla oynatabiliyorsunuz bu program sayesinde ! Ve en büyük avantajı... Excel dosyalarınız üzerinde iphone ile oynama yapabiliyorsunuz ! Mutlaka deneyin...

MobileFilesPro ! ! !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megaslaughter -- 27 Aralık 2008; 22:35:34 >

• Sonunda yaa Paylaştığın için teşekkürler hemen indiriyorum.
  • Source ismi verirmisin kardeş???
  • Appstore da var fiyatı $9.99
  • quote:

Orjinalden alıntı: ciga75

Source ismi verirmisin kardeş???

Appstore uygulaması arkadaşım Source'larda var mı bilmiyorum ama. Kullanmıyorum cydia veya installer...
  • 1.1.4 versiyonda calismaz bu uygulama 2.x ve ust versiyonda calisir sourceleri aramaktan vazgec

gercekten guzel bir uygulama paylasim icin tesekkurler
  • Office e 50 doları bile çok görürsünüz buna 10 doları dökülürsünüz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NetShare
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum kimse 10$ falan dokuldugu yok belki nadir verenler olur agaya beles

document dosyasina power point dosyasi atmistim hic bir programla acamadim finder programi ile m files programinin document dosyasina kopyaladim mfiles dosyayi tam acacekken installous programi devreye giriyor installous programi ile cakisiyor
  • appulo.us ta var ordan indirin
  • http://www.mega---upload.com/tr/?d=EZK9169K aradaki --- kaldırmayı unutmayın
  • yalnız ben dosyaları nasıl telefona atıp bu programın içinde görcez anlamadım
  • Benim işimi baya görecek gibi..kendiniz .xls dosyası oluşturabiliosunuz.. teşekkürler
  • olayı çözdüm arkadaşlar.programı açtıktan sonra karşımıza wifi desktop connection yazıyor.ona girip orada yazan ip adresini pc mizde adres satırına yazıyoruz.örneğin 192.147.2.3:4242 ve açılan sayfada upload files yazan yere tıklıyoruz pc mizde bir dosya seçip upload diyoruz.olay tamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkker

olayı çözdüm arkadaşlar.programı açtıktan sonra karşımıza wifi desktop connection yazıyor.ona girip orada yazan ip adresini pc mizde adres satırına yazıyoruz.örneğin 192.147.2.3:4242 ve açılan sayfada upload files yazan yere tıklıyoruz pc mizde bir dosya seçip upload diyoruz.olay tamam

çok teşekkürler bu süper oldu
  • Gerçekten süper program. Hele powerpoint dosyalarını bile çalıştırması beni çok şaşırttı... Ayrıca pdf dosylarında yan kullanabilme özelliğide çok iyi. pdf çekildeki kitapları çok rahat okuyabiliyorsunuz Bazı şeyleri yazmayı unutmuşum başlığı açarken çok heyecanlıydım
  • ben 2 tane word dosyası attım.bir tanesi 70 sayfa yaklaşık 1.2 mb.boyut artınca açması biraz zaman alıyor.ama olsun bu da bişey.şimdi ordan çalışcam derse bende power pointlerden pps uzantılı olanı açmadı ama ppt uzantılı açıldı.pps uzantılıda play ve download yazıyo play a basınca bişey olmuyo downloada basınca failed yazıyo.
  • pps yi bilmiyorum sadece ppt yi denedim valla görüntülüyor. Ama bu programın çok tutulacağından ve yeni versiyonlarının çıkacağından eminim
  • quote:

ben 2 tane word dosyası attım.bir tanesi 70 sayfa yaklaşık 1.2 mb.boyut artınca açması biraz zaman alıyor.ama olsun bu da bişey.şimdi ordan çalışcam derse bende power pointlerden pps uzantılı olanı açmadı ama ppt uzantılı açıldı.pps uzantılıda play ve download yazıyo play a basınca bişey olmuyo downloada basınca failed yazıyo.
    yukarda dedigim gibi installous ile cakisiyor play ve download cikmasi installoustan dolayi
  • quote:

yalnız ben dosyaları nasıl telefona atıp bu programın içinde görcez anlamadım
    jailbreak yaptiysan user/application icinde mobilefilesi bulcaksin mobilefilesin icinde document dosyasi var dosyalari bu klasore atacaksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reiis -- 29 Aralık 2008; 10:02:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.