Şimdi Ara

TEAC'den iPod destekli 2.1 kanal ev stereo sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Ses ve çoklu ortam teknolojilerinde sektörün önde gelen isimlerinden biri olan TEAC, ürün gamına yeni bir 2.1 kanal ev stereo sistemi ekliyor. Firmanın TD-X300i isimli yeni ses sistemi, ana özelliklerine ek olarak iPod istasyonu olarak kullanılabilmesiyle de dikkat çekmeyi hedefliyor.


    Dahili CD sürücüsüne ve 10 farklı kanalın tanımlanabildiği AM/FM radyo alıcısına sahip olan yeni ses sistemi, CD-R ve CD-RW medyalar üzerinden MP3 oynatımı yapabiliyor. 4" çapında 15 watt'lık subwoofer ve 5 watt'lık iki hoparlörler ile donatılan sistem tasarımıyla da dikkat çekiyor.


    Ana kumanda ekranında kontrol edilebilen ses sistemine üzerinde bulunan auxiliary stereo konnektörü aracılığıyla herhangi bir kişisel medya oynatıcısı da bağlanabiliyor. Belirttiğimiz üzere iPod istasyonu olarak kullanılabilen sistem üzerinden video dosyaları RCA ve S-Video çıkışlarıyla TV'de görüntülenebiliyor.


    TEAC'in önümüzdeki Nisan ayında kullanıma sunulması beklenen TD-X300i isimli ve iPod destekli 2.1 kanal stereo sisteminin yurt dışı satış fiyatının 330$ seviyesinde olacağı ve sistemin ilk olarak Japonya'da kullanıma sunulacağı bildiriliyor.








  • fiyatı her halde iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.