Şimdi Ara

Canon HG10 vs. Canon HF100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • haftaya doğacak yeğenim için bir kamera almayı düşünüyoruz. uzun süredir araştırma yapıyorum. özellikle camcorderinfo'dan edindiğim bilgiler ve kendi kriterlerime göre bu iki kamera arasında kaldım. vimeo.com'dan iki kamerayla ilgili videolar izledim, ancak orda genelde çeşitli programlarla videolar üzerinde oynandığı için kesin olarak bi kanıya varamadım.

şu an için karar vermemi sağlayacak tek kriter, görüntü kalitesi. normal güneş ışığında hf100'ün biraz daha iyi olduğunu okudum. gerçekten aralarında algılanabilecek bir fark var mıdır? (görüntü kalitesi, renkler, keskinlik, vs..)
    bir de, hf100'ün hg 10'a göre düşük ışıkta daha kötü performans verdiğini okumuştum.. farzedin ki, "gündüz ve kapalı bir havada evin nispeten az ışık alan bi odasında" veya daha da düşük ışık durumlarında hangisi daha iyi görüntü kalitesi verecektir?

bir şey daha, bazı hg10 kullanıcıları hard disk sesinin biraz fazla çıktığını belirtmişler. bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı? sessiz bir ortamda video da hard disk sesi çok belli oluyor mu?

yardımcı olursanız çok sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keii -- 27 Aralık 2008; 13:03:11 >

• yok mudur arkadaşlar yardım edebilecek??
    bebek 4 gün sonra geliyor, süre azalıyor :)
  • merhaba

bende yeni dogmus oglum icin epey arastirdiktan ve camcorderinfo yu en ince ayrintisina kadar okuduktan sonra HF100 aldim ve iyikide almisim gayet guzel ve tatmin edici bir cihaz ve piyasada su anda HD kameralar icerisinde ozellik ve fiyat olarak bana göre en uygunlarindan biri. Cihaz ile az isik, gun isiginda gece floresan lamba isiginda cekimler yaptim tabiiki en iyi goruntu Gun isiginda olandi ama diger goruntuler ozellikle az isikta cektigim goruntulerde kötü degil. Zaten cektiginiz goruntuleri HD bir oynatici HDMI bir baglanti ile Full HD bir Panele aktarirsaniz nasil bir urun aldiginizi anliyorsunuz. Cekilen goruntuler MTS uzantili ve cihaz ile gelen Cd lerde bu dosya turunu oynatmak icin program var. Zaten ulead ve bazi programlarda aciyor. Cekilen goruntuler SD kart araciligiyla Bilgisayara rahatca tasiniyor. Sd kartta yazma hizi SD kartin ozelliginide bagli ben 8GB class 6 Sandisk ile cok guzel verim aliyorum hizli ve sessiz. Bu cihazin sabit diskli olan modeli HF10 2000 ytl uzeri HF100 de cok kisa sue once bu rakamlara dustu. Vatanbilgisayrda HF100 world e ozel %8 indirim ve 5 taksit cantasi ve 8GB SD kart ile 1500 ytl geliyor. Umarim yardimci olmusumdur:) Unutmadan cihazin resim cekme olayından cok sey bekleme ben Caonon IXUS80 fotograf makinasi aldim

quote:

Orjinalden alıntı: keii

yok mudur arkadaşlar yardım edebilecek??

• bizimkiler hg10'u almışlar.. gerek kalmadı.. yine de tşkler..
    bu aralar kamera almayı düşünenlere tavsiyem; vatancomputer da kdv indirimi varmış. 1500 ytl idi, 1200 civarı bişiye almışlar..
    quote:

Orjinalden alıntı: cemele

merhaba

bende yeni dogmus oglum icin epey arastirdiktan ve camcorderinfo yu en ince ayrintisina kadar okuduktan sonra HF100 aldim ve iyikide almisim gayet guzel ve tatmin edici bir cihaz ve piyasada su anda HD kameralar icerisinde ozellik ve fiyat olarak bana göre en uygunlarindan biri. Cihaz ile az isik, gun isiginda gece floresan lamba isiginda cekimler yaptim tabiiki en iyi goruntu Gun isiginda olandi ama diger goruntuler ozellikle az isikta cektigim goruntulerde kötü degil. Zaten cektiginiz goruntuleri HD bir oynatici HDMI bir baglanti ile Full HD bir Panele aktarirsaniz nasil bir urun aldiginizi anliyorsunuz. Cekilen goruntuler MTS uzantili ve cihaz ile gelen Cd lerde bu dosya turunu oynatmak icin program var. Zaten ulead ve bazi programlarda aciyor. Cekilen goruntuler SD kart araciligiyla Bilgisayara rahatca tasiniyor. Sd kartta yazma hizi SD kartin ozelliginide bagli ben 8GB class 6 Sandisk ile cok guzel verim aliyorum hizli ve sessiz. Bu cihazin sabit diskli olan modeli HF10 2000 ytl uzeri HF100 de cok kisa sue once bu rakamlara dustu. Vatanbilgisayrda HF100 world e ozel %8 indirim ve 5 taksit cantasi ve 8GB SD kart ile 1500 ytl geliyor. Umarim yardimci olmusumdur:) Unutmadan cihazin resim cekme olayından cok sey bekleme ben Caonon IXUS80 fotograf makinasi aldim

quote:

Orjinalden alıntı: keii

yok mudur arkadaşlar yardım edebilecek??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keii -- 30 Aralık 2008; 2:50:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    CANON EOS 350D
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.