Şimdi Ara

Ekran Kartıma O.c Yapmam Lazım(Ati 9250)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık bu ekran kartından cok sıkıldım ve o.c yapmak istiyorum Bunun için ATi Tool Programını önerdiniz denedim ama programdan pek bişey anlamadım biraz kurcaladım fakat ekran çizgi çizgi oldu ekran kartına reset atana kadar gitmedi..

Bana Şimdi Ati tool Programıyla ATİ 9250 ekran kartıma nasıl o.c yapacağımı anlatırsanız cok sevinirim

Şimdiden Teşekkürler!

ATiTool nasıl kullanılıyor bilmiyorum ancak.

fanlı bir soğutma kullanıyorsanız fanları iyice temizleyin ızgalaralarını silin süpürüz yeni vede kaliteli bir macun sürün.

veya bulabilirseniz yeni bir fan alın ona. kanımca ömrünü tamamlamıştır o O.C yaparsanız karta ağır gelebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: activ

beyhude bir uğraş içindesiniz o kart için ne yapsanız boş kartınızı emekliye ayırıp yenisini edinin.
    50-60 ytl civarı agp 6800 veya 7800 serisi bulunabiliyor forumda.

Doğru söyluyorsun arkadaşım ama elimden başka bişey gelmiyo maddi durum olsa gidip ekran kartı alcam ama alamıyoz işte neyse o.c yapmayı bilen arkadaşlar varsa yani bana yardım edebilecek varsa yardımlarını bekliyorm..
  • Dostum zaten kartın bir potansiyeli yok yani açıkcası o/c yapsan da gözle görülür bir fark alamayacaksın o nedenle madem alacak gücün yok bence hiç dokunma kullan aynı şekilde en azında hurdaya çıkmasından iyidir az ağır çalışması
    [Intel E5200, CPU Saati 3750.82 MHz (Gerçek: 2500 MHz, overclock: 50%)] - [Coolermaster Hyper 6] - [ABIT AW9D-MAX] - [OCZ 2X1024 MB DDR2-800 Mhz SDRAM (Dual)] - [HIS 4850 ICEQ4 TURBO] - [FEEL HURRICANE ATX KASA] - [Philips 107E5 (GS4) 17" CRT] - [SeaGate ST3160021A (160 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100] - [LG DVD-RW 16x8x16 DL] - [4Tech X750-BF] - [Microsoft Comfort Curve] - [Frisby 4.1] - [Airties RT 102]- [ASUS A-45GA 450W]
  • quote:

Orjinalden alıntı: KuSMuGh

Dostum zaten kartın bir potansiyeli yok yani açıkcası o/c yapsan da gözle görülür bir fark alamayacaksın o nedenle madem alacak gücün yok bence hiç dokunma kullan aynı şekilde en azında hurdaya çıkmasından iyidir az ağır çalışması

Doğru söylüyorsun kardeş ama bi kere yapıp denemek istemiştim yansana yansın demiştim ama belliki bu ekran kartına bişey yapamayız:D nese ben vazgeçiyim herkes TEŞEKKÜR EDERİM SAOLUN
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.