arkadaşlar. ben bu modeli almak istiyorum ama en ucuz nerde bulabilirm garantili? bir de bu makine sizce nasıl iyi mi? bu fiyata daha kaliteli bir şeyler bulabilir miyim?
ben kullanıyorum vede çok memnunum istersen bir kaç resmi buraya ekliyim
gerçekten çok iyi olur. bi de nerden aldın kaça aldın vs. belirtirsen çok sevinirim. piyasada yaklaşık 700 civarı falan diyorlar ve yurtdışı ile karşılaştırınca çok kazık geldi bana. olmazsa almanyadan falan birisinden getirtmeye çalışıcam.
hocam özellikle gece fotolarından atarsan bende isterim
saygılar
akşam bir kaç tane daha yükleyeceğim buarada birkaçtane de gece fotoğrafı çekerim
görüntüler harika. gece performansını da bekliyoruz. teşekkürler :)
bunlarda gece çekimleri biraz geç oldu ama kusura bakma
a95 gece çekimlerinde de oldukça başarılı. makineni güle güle kullan. benim de aklımda iki makine var zaten biri a95 diğeri olympus mju500. ama bu olympusu pek bilen yok galiba. dezavantaj olarak xd kart kullanıyor. çekimlerde nasıl onu da merak ediyorum. 320 € fena değilmiş gibi geldi ama baya bir incelemek gerekecek.
çok güzelmiş....
valla ben makinemi çok seviyom bence tek kusuru video süresi onuda zaten öyle olduğunu bilerek aldım zaten fazlada video çekmiyorum. merak ettiğiniz başka bişe varsa sorun yardımıcı olmaya çalışim
arkadaşim a95 istersen 525 ytl ye verebilirim.sifir orjinal kutusunda hiç açılmamiş..
arkadaşlar bende makineyi yurtdışından aldım. 2 haftaya kadar elime geçecek. benim sormak istediğim hangi pil ve sarj aletini tavsiye edersiniz.
ben gp rapid 2 kullanıyorum içindede 4 tane 2300 mAh lık pil vardı aldığımda sirkeciden 35 milyona almıştım tavsiye ederim
Arkadaşlar bu makineden memnunum ama tek kusuru loş ışıkta auto focusunun biraz zayıf olması. Belki başka makinelerdede aynı sorun vardır ama .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme