Şimdi Ara

PROTON (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.152
Cevap
23
Favori
259.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: edarguner

quote:

Orijinalden alıntı: by_efendy34

valla oranlar çok iyiymiş,418 in sadece vergi dezavantajı olmalı ama yaşından dolayı fazla olmasa gerek
    418ler otomatik diye biliyorum bunlara lpg taksak çekişten düşmez dimi 416dan güçlü olduğunu söylediniz

Şuan Kullanılan Proton araçların %90'nı Lpglidir. Sıkıntısız keyifle binersiniz

4000km'leri aştım 5 ay oldu, Bu forumdaki arkadaşlar sayesinde karar verip aldım . Halen Dua ederim kendilerine

bu sene değilde kısmetse seneye düşünüyorum ama lpg olayı beni tedirgin ediyor ne bileyim kışın stop etme olayı marş almama problemi gibi şeyler duyuyorum,yok servisine gidip lpg ayarı yaptırmalar sürekli...gerçi ben alsam yıllık 6-7 bin km ya yaparım ya yapmam lpg ye ihtiyacım olmaz diye düşünüyorum

• buarada bu konuyu açan seawolff nickli arkadaşın aracınını fotolarını gördüm çok güzelmiş valla

bişey sorcam bu ahşap konsol değiştirilebiliyormu?

PROTON

PROTON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_efendy34 -- 11 Temmuz 2011; 15:27:25 >

• evet 200 model bende 2001 gormedım.
    Ama modele bence takılmayın 1-2 yıl bu araçlar için önemlı degıl. Kazasızsa eger hiçbir yerinde çuruk çarık bulamazsınız motorda da kolay kolay sıkıntı yaşatmaz.
    Model yılından ziyade temızıne bakmanızı onerırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umera

evet 200 model bende 2001 gormedım.
    Ama modele bence takılmayın 1-2 yıl bu araçlar için önemlı degıl. Kazasızsa eger hiçbir yerinde çuruk çarık bulamazsınız motorda da kolay kolay sıkıntı yaşatmaz.
    Model yılından ziyade temızıne bakmanızı onerırım.

üstadım o yaşta kazasız bi araba bulmak imkansız gibi bişey herhalde,çürük çarık olacağnı zannetmiyorum bende gördüğüm 416 ların hepsi cillop gibiydi,ben sedan olanlarından ziyade liftback olanları daha çok seviyorum tip açısından.
  • Ediz bey size bulunabilirliği konusunda bilgi verebilir:)
    Sıfıra yakın araç aldı kendileri.
  • quote:

Ediz bey size bulunabilirliği konusunda bilgi verebilir:)

o zaman proton alırken kapısını çalayım ben ediz beyin
  • quote:

quote:

Memnunlukla yardımcı olur ve mutluluk duyarız
  • quote:

quote:

quote:

ben de ben de :)

bu arada birkç gündür yoğundum bakamadım şöyle bir mesaj yazmışsın @edarguner:
    Son 2 Soruya Cevap vereyim burdan ,

quote:

@farisi
    Hyundai Accent'in dolu modeli ile kıyaslanabilir ancak ama onuda Proton fiyatına alamazsanız muhtemelen 13-14000 TL isterler Proton Muadili olana. Dediğim gibi Proton'a fiyat alternatifi Yok Ülkemde

Tavsiyem 416 Modeli Çünkü Abs-4 cam otomatik farkı var . otomatik kullanırım derseniz kesinlikle 418 Alın derim hemde çok daha iyi performanslıdır.

ben kesin otomatik düşünüyorum, ama 418ler daha iyi diyorsun artık onlara bakarız. 418ler yakıt yönünden de daha performanslı olabilirmi 416lara göre? veya şöyle sorayım, 418 otomatik aldığımda dezavantajlarım avantajlarım neler olur, teşekkürler...

• 418 in dezavantajı vergi ve yakıt,onun dışında herşey artı
  • @by_efendy34 lpglide çok farketmez heralde ya, 170 180 yaktığını söylüyolar lpgde ama, doğrumudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: farisi

@by_efendy34 lpglide çok farketmez heralde ya, 170 180 yaktığını söylüyolar lpgde ama, doğrumudur

farketse bile çok farketmez yani ben istanbuldayım lpgnin litresini 2.35 ten satan yerde var 2.05 ten satan yerde.hatta kandil,bayram ve özel günlerde 1.79 dan satan bi yer biliyorum. o verdiğin rakamları tutturmak zor olmasa gerek.nasıl olsa çekişten düşürmüyormuş sıralı sistemler,umera hocam atiker tavsiye etti.lpgli bulursam alırım bulmazsamda alınca taktırmayı düşünmüyorum zaten yılda 6-7 bin km zor yaparım gibime geliyor.
  • arkadaşlar ilandaki araba nasıl?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-sahibinden-satilik-cook-temizz-masrafsiz-46322637/detay/

Sıralı lpg diyor bi de ne kadar yakar km de bunlar?

150000 km de kmsi problem yaratır mı acaba?

Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimey

arkadaşlar ilandaki araba nasıl?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-sahibinden-satilik-cook-temizz-masrafsiz-46322637/detay/

Şimdiden teşekkürler

4.resimde farın altında büyük çiziklermi var bana mı öyle geliyor???

150.000km bu yaştaki araçlar için sorun olmaz bence 13 yıllık arabalar yılda 12000km falan yapmış normal değerler bence

• quote:

quote:

Şimdiden teşekkürler

4.resimde farın altında büyük çiziklermi var bana mı öyle geliyor???

150.000km bu yaştaki araçlar için sorun olmaz bence 13 yıllık arabalar yılda 12000km falan yapmış normal değerler bence

öncelikle cevap için teşekkürler.

fiyat nasıl acaba?

bi de km de ne kadar yakar?

• rica ederm.km de ne kadar yaktıgını yukarda cevapladı kullanan arkadaslar
  • quote:

Şimdiden teşekkürler

Fiyat normal 8000 altına indirebilirsiniz güzel olur, ( Boya veya lastik masrafı var ise ) 150.000 düzgün bakım yapıldıysa japon araçları için komik rakamlardır. 21 senelik 200.000 üzerindeki mazda aracımın motorunu merak edip açtık şaşırmıştık temizliğine zamanında.

• quote:

Orijinalden alıntı: farisi

quote:

quote:

quote:

ben de ben de :)

bu arada birkç gündür yoğundum bakamadım şöyle bir mesaj yazmışsın @edarguner:
    Son 2 Soruya Cevap vereyim burdan ,

quote:

@farisi
    Hyundai Accent'in dolu modeli ile kıyaslanabilir ancak ama onuda Proton fiyatına alamazsanız muhtemelen 13-14000 TL isterler Proton Muadili olana. Dediğim gibi Proton'a fiyat alternatifi Yok Ülkemde

Tavsiyem 416 Modeli Çünkü Abs-4 cam otomatik farkı var . otomatik kullanırım derseniz kesinlikle 418 Alın derim hemde çok daha iyi performanslıdır.

ben kesin otomatik düşünüyorum, ama 418ler daha iyi diyorsun artık onlara bakarız. 418ler yakıt yönünden de daha performanslı olabilirmi 416lara göre? veya şöyle sorayım, 418 otomatik aldığımda dezavantajlarım avantajlarım neler olur, teşekkürler...

416 otomatik ile 418 otomatik yakıt açısından aynı gibi sanırım, hatta belki 418 uzun yolda daha az yakar güçlü olduğu için. 418'in tek dezavantajı belki birkaç parçası daha azdır ama bulunmaz değildir. Bana ikisi arasında karar verin deseler kesinlikle 418 seçerdim, ama temiz 416 bulursanızda kaçırmayın. Ben 418'in manueli yoktu ama 218 kovalamıştım

• kışın fiyatlar ucuzlar beklemek lazım hem biraz daha birikim yapılır diye düsünüyorm
  • Selamlar,

arkadaşlar şu soruyu da sormak istiyorum proton mu skoda felicia mı acaba ?

Arkadaşlar bide bu arabaların compact modeli var o arabayı önerir misiniz?
  • quote:

Selamlar,

arkadaşlar şu soruyu da sormak istiyorum proton mu skoda felicia mı acaba ?

Arkadaşlar bide bu arabaların compact modeli var o arabayı önerir misiniz?

proton mu skoda felicia

skoda felicianın çoğu aracında hidrolik direksiyon bile yokken kalkıp protonla kıyaslamak çok saçma olur.kaldıki 415 bile feliciayı tokatlar her bakımdan bence
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.