ben hattımı taşımıştım 12 kasım açılış tarihi bana gelen mesaj şimdi 100 ve üzeri kontör yükleyin yüklediğiniz kadar hediye kontör kazanın tüm türkcellşlerle doya doya konuşun
İsTeRsEN DaĞLaR DaĞLaR YeRİNDen OyNaR OyNaR SaBıRSıZ KaLBiM 1 TeK AşKıNa İsYaNKaR ASUS P4P800-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 512mb ZEROTHERM GX 815 SOĞUTUCULU hd3850 DDR3 2x1GB+512MB DDR400 MHZ KİNGSTON RAM HIGH POWER - HP PLUS 500 WATT PSU SEAGATE 250GB 16MB CACHE 7200.10 NCQ SATA2
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
90 gun içerisinde kontor yukledim ve kampanyaya kayıt oldum. gelen cevap ; şimdi sadece 100 ve üzeri kontor yukleyin yuklediğiniz kadar hediye kontor kazanın. tum turkcellilerle doya doya konuşun..
yükle kazanı vodafone yapsa bir işe yaramaz ama turkcell yapınca yarıyor çünkü çoğu kimse turkcell vodafone şebeke içi kampanya yapmamalı belli bir mühlet turkcell nasıl yaparsa yapsın oluyor tabii her yöne yapması tercihimdir
Arkadaşlar hattımı taşımak için kontör yüklememiştim şimdi mesaj gönderilemedi diyor. Elimdeki kontörü yükleyip kontörlerimi kardeşime transfer edip hediyeyide kullanıp taşısam çok iyi olacaktı
hediye kontörler normal kontör olarakmı yükleniyor acaba? yoksa klasik hediye kontörmü ve kullanılmayınca siliniyormu? duruma göre aktif olmayan hattıma 250 yüklerim 500 kontör olur onuda diğer hattıma peyder pey transfer ederim..
hediye kontörler normal kontör olarakmı yükleniyor acaba? yoksa klasik hediye kontörmü ve kullanılmayınca siliniyormu? duruma göre aktif olmayan hattıma 250 yüklerim 500 kontör olur onuda diğer hattıma peyder pey transfer ederim..
Sanırım daha tam duyurulmadığı için belli değil o ama bence yüklerlerse hediye kontör olarak yüklenir.
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
-ENUCUZ yazıp 7000e gönderdim tarifemi süper tarife yaptım.
-TUMCEP yazıp 6655e gönderdim. kaydınız alınmıştır diye onay mesajı geldi. ardından tumcep kampanyasına hoşgeldiniz.250 yukle tum operatörleri 5 dakikası 1 kontore ara, 150 yükle 5 dakikası 2 kontöre ara diye mesaj geldi.
-YUKLE KAZAN yazıp 2733e gönderdim. şimdi sadece 100 ve üzeri kontör yükleyin yüklediğiniz kadar hediye kontör kazanın, tüm turkcellilerle doya doya konuşun.
veeeeee 150 kontör yükledim. -tebrikler 30 gün boyunce süper tarife indiriminden yararlanabilirsiniz diye mesaj geldi. -YUKLE KAZAN kampanyası ile hattınıza 150 hediye kontör yüklenecek, birazdan gelecek bilgi mesajından sonra hediye kontörleriniz ile doya doya konuşabilirsiniz.
150 hediye kontör *123*4# menüsüne yüklendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 23 Aralık 2008; 20:41:02 >
-ENUCUZ yazıp 7000e gönderdim tarifemi süper tarife yaptım.
-TUMCEP yazıp 6655e gönderdim. kaydınız alınmıştır diye onay mesajı geldi. ardından tumcep kampanyasına hoşgeldiniz.250 yukle tum operatörleri 5 dakikası 1 kontore ara, 150 yükle 5 dakikası 2 kontöre ara diye mesaj geldi.
-YUKLE KAZAN yazıp 2733e gönderdim. şimdi sadece 100 ve üzeri kontör yükleyin yüklediğiniz kadar hediye kontör kazanın, tüm turkcellilerle doya doya konuşun.
veeeeee 150 kontör yükledim. -tebrikler 30 gün boyunce süper tarife indiriminden yararlanabilirsiniz diye mesaj geldi. -YUKLE KAZAN kampanyası ile hattınıza 150 hediye kontör yüklenecek, birazdan gelecek bilgi mesajından sonra hediye kontörleriniz ile doya doya konuşabilirsiniz.
150 hediye kontör *123*4# menüsüne yüklendi.
yükle kazan kampanyası ne zaman çıktı yahu benim hiç haberim yok.
Vardır tetiğe alışıklığım ve tetikle tanışıklığım,kertenkele misali bir parçamı yolda bırakmışlığım. Vardır İçmedende Bir Köşeye Sızmışlığım,en kötü zamanlarımda arkadaşımdı yalnızlığım... Vardır Ayaklarımı Kullanmayıp Kollarımla Kaçmışlığım,iftira izdihamında kendimi 4 bir tarafa dağıtmışlığım. Bir kenarda cüretim diğer yanda alışmışlığım,zerrelerime işler ürperiş hayatsa kaplı karanlığım...
Hattımı taşımak istediğim için 3 aydan fazla zamandır kontör yüklememiştim içindeki kontörlerime kıyamadığım içinde taşıyamadım. Kampanyaya kayıt mesajı göndermek istediğimde mesaj gönderilemedi diyordu.Kızıp elimdeki kontörü yükledim ve Simdi sadece 50 ve uzeri kontor yukleyin, yuklediginiz kadar hediye kontor kazanin, tum Turkcell lilerle doya doya konusun! Şeklinde mesaj geldi ardından Hediye kontorleriniz hattiniza yuklenmistir. 30 gun boyunca tum Turkcell lilerle doya doya konusabilirsiniz. Şeklinde ikinci mesaj geldi acaba tekrar yüklesem yine hediye gelirmi .
şu anda kontürüm var (milden).zaten kontör alcak param yok o yüzden şu anda böyle para isteyen helede 30-40 ytl isteyen kampanyalardan yararlanamıyorum
bu kampanyaya katıldım. yarın yüklesem kontör yine hediye gelir değil mi. yani kontör yükleme zamanı için belli bi süre varmıydı.şimdi yazıyor gelen mesajda sadece.
bu kampanyaya katıldım. yarın yüklesem kontör yine hediye gelir değil mi. yani kontör yükleme zamanı için belli bi süre varmıydı.şimdi yazıyor gelen mesajda sadece.
istediğin zaman yukle hediyen hemen gelir. kayıttan 3 gun sonra yukledim hemen geldi..
bugün bir müşterimin hattından kayıt sms ini yolladım. 100 ve üzeri kontör yükleyin. yüklediğiniz kadar hediye kazanın diye cevap geldi.
başka bir müşterim geldi. 3,5 aydır kontör yüklemediği için YUKLE KAZAN yazıp 2733e yollayamadım. hemen *122*xxxxxxxxxxxxxx# kombinasyonu ile kontörü yükleyip hemen YUKLE KAZAN 2733E gönderdim. ve 150 hediye kontör hattıma yüklendi.
not. 2. hatta 50 ve üzeri kontör yükleyin. yüklediğiniz kadar hediye kazanın diye cevap geldi.
bungee20 hocam. bugün foruma giriş ve cevap yazma konularında sıkıntı yaşıyorum. işyerindeki külüstür bilgisayar nedeni ile) o yüzden yorumlara fazla katılamıyorum.
asıl söyleyeceğim konu ise başlığı "süper tarifeye özel YUKLE KAZAN kampanyası" olarak değiştirebilirmiyiz. yeni yıl aktif kampanya sloganı biraz sönük kaldı gibi.
birde ilk mesajdaki 90 gündür kontör yüklemeyenlere özel sözcüğünü değiştirsek nasıl olur, çünkü şu anda tam tersi geçerli. 90 günü dolmuş olanların hediye kontör kazanabilmesi için bir üst mesajda bahsettiğim taktiği uygulamaları gerekiyor.
Şansıma tükürim ben 2 ay önce verdigim otomatik kontör yükleme talimatı ile bugün hattıma 250 kontör yüklendi. Kaçırdık 250 kontör hediyeyi Turkcell
bende dün bir hattıma banka üzerinden 150, diğerine 100, diğerine 100 yüklemiştim. gitti hediye kontörler. belki çekilişten bişey kazanırız diye elimdeki kontör kartları ile değilde banka üzerinden birkaç tane yükleme yaptım.
Şansıma tükürim ben 2 ay önce verdigim otomatik kontör yükleme talimatı ile bugün hattıma 250 kontör yüklendi. Kaçırdık 250 kontör hediyeyi Turkcell
bende dün bir hattıma banka üzerinden 150, diğerine 100, diğerine 100 yüklemiştim. gitti hediye kontörler. belki çekilişten bişey kazanırız diye elimdeki kontör kartları ile değilde banka üzerinden birkaç tane yükleme yaptım.
Hocam bu arada ben 7 yıllık turkcell abonesiyim her ay ortalama 750 ila 1000 arası kontör yüklerim beleşlerden hariç ama bu turkcell bir günde dogumgünümde 1 günlük ücretsiz görüşme bile vermedi o kadar aradım dedim 7 yıllık aboneyim neden dogumgünümde görüşmelerim ücretsiz degil verdikleri cevap sistemsel bir konu karışamıyoruz dediler bende dedimki bi müşterim var hattını alalı 2 yıl oldu her yıl 6 ay boyunca 1 gün ücretsiz görüşme veriyorsunuz bu sizce adaletlimi dedim telefonu yüzüme kapattı Galiba bu turkcell benden bıktı
kayıt oldum onay mesajı geldi worldpuanlarımla 100 kontör yükledim yarın yüklenecek 100 kontör de bedava gelecek ayın 20 sinde de tonlakazandan min 25 kontör gelir allah bereket versin