Şimdi Ara

AMD'nin DDR3 destekli işlemcileri için ilk anakartı ECS duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni yıla hızlı giriş yapacak firmalardan biri de AMD olacak. 8 Ocak'ta Phenom II işlemcilerini duyurmaya hazırlanan firma arka arkaya lanse edeceği yeni modeller ile pazardaki pozisyonunu güçlendirmeye çalışacak. 45nm üretim teknolojisiyle hazırlanan Deneb kod adlı Phenom II X4 işlemcilerini Soket AM2+ formundaki Phenom X4 920 ve Phenom X4 940 BE modelleriyle pazara sürmeye hazırlanan AMD, devam eden süreçte Soket AM3 formundaki DDR3 bellek desteğine sahip Phenom II X4 9x5 serisi işlemcilerini de endüstrinin beğenisine sunmayı planlıyor.


    AMD'nin geçtiğimiz haftalarda gün ışığına güncel bir yol haritası Soket AM3 formundaki Phenom II işlemcileri için yılın ikinci çeyreğini işaret ederken kısa bir süre önce sizler ile paylaştığımız bir haberimizde Soket AM3 işlemciler için fabrikasyon sürecinin tahminlerden de iyi gittiğini ve işlemcilerle birlikte Soket AM3 formundaki yeni anakartların da öngörülenden önce, muhtemelen Ocak ayı içerisinde gün ışığına çıkabileceğini ifade etmiştik. Bu konuda hızlı davranan firma ECS oldu ve AMD platformunda DDR3 bellek desteği sunan ilk anakartının üzerindeki örtüyü kaldırdı.


    ECS'nin yeni anakartına geçmeden önce AMD'nin takip edeceği Soket stratejisinden de bahsetmekte fayda var. Bilindiği üzere AMD'nin Soket AM2+ formundaki Phenom işlemcileri daha önce kullanıma sunulan Soket AM2 formundaki anakartlarla her ne kadar HT hızı düşüyor olsa da geriye dönük uyumluluk çerçevesinde kullanılabiliyor. Zira yüksek veri yolu hızı sağlayan Hypertransport 3.0 teknolojisine destek veren Phenom işlemci ailesinin aksine Athlon X2 işlemciler için hazırlanan Soket AM2 anakartlar Hypertransport 1.0 ve 2.0 spesifikasyonlarına destek verebiliyordu.


    alt="AMD'nin DDR3 destekli işlemcileri için ilk anakartı ECS duyurdu"


    ECS'nin Soket AM3 formundaki DDR3 destekli ilk anakartı; A790GXM-AD3


    Hypertransport hızında kayıp yaşansa da kullanıcılara mevcut anakartlarını değerlendirme fırsatı sunması açısından AMD, soket uyumluluğu ile hanesine olumlu puan yazdırmayı başarmıştı. Benzer bir adım Soket AM3'e geçiş esnasında da yaşanacak gibi görünüyor. Duyurusu yapılacak Phenom II X4 920 ve 940 Black Edition modelleri Soket AM2+ formunda hazırlanmış olsa da firma zamanla ağırlığı DDR3 bellek kullanımına olanak tanıyan Soket AM3 formundaki işlemcilerine verecek. Peki Soket AM3 formundaki Phenom II işlemciler, Soket AM2 ve AM2+ anakartlarda çalışabilecek mi?


    AMD cephesinde kuşkusuz cevabı merak edilen en önemli sorulardan biri de bu. Fakat cavap için fazla söze de gerek yok. Zira AMD'nin geçtiğimiz sene Spider platfromunun lansmanı için yayınladığı resmi döküman Soket uyumluluğuna da ışık tutuyor. Firmanın açıklamalarına göre, Soket AM2+ işlemciler, Soket AM2 anakartlarda, Soket AM3 formundaki işlemciler ise hem Soket AM2+ hem de Soket AM2 anakartlarda çalışabilecek. Tabii belirttiğimiz gibi yeni nesil işlemciler de Soket AM2 anakartlarda HT hızı kaybına ugrayacaklar ki bunu da göz ardı etmemek lazım.


    Soket uyumluluğu noktasında dikkat edilmesi gereken bazı hususlar olduğunu da belirtelim. Üzerinde durulması gereken ilk detay anakartların sunduğu işlemci desteği. Zira son dönemde üreticiler "model" desteğinden ziyade "TDP" desteği üzerinde durmakta. Firmalar aynı mimariyi kullanan işlemcileri ısıl güç tasarımlarına göre kategorize edebilmekte. AMD cephesinde özellikle entegre grafik işlemcili anakartların bir kısmı 95 watt üstü işlemcilerle çalışamayabiliyor. İşte bu sebeple geriye dönük uyumluluktan faydalanmak isteyen kullanıcıların dikkatli olmasında fayda var.


    Peki bellek uyumluluğu sorun yaratır mı? Bu soruya da yine Soket uyumluluğu çerçevesinde yanıt verebilmek mümkün. AMD'nin güncel tüm Soket mimarileriyle kullanılabilecek olan Soket AM3 işlemcilerinde kombo bellek kontrolcüsü bulunuyor. Yani IMC olarak ta bilinen ve işlemci üzerinde bulunan entegre bellek kontrolcüsü DDR3 bellekler ile kullanılabildiği gibi DDR2 belleklere de destek veriyor ve bu sayede DDR2 için geliştirilen Soket AM2 ve AM2+ anakartlarda kullanım mümkün oluyor. Soket AM2 ve AM2+ işlemciler ise Soket AM3 anakartlarda kullanılamayacak.


    alt="AMD'nin DDR3 destekli işlemcileri için ilk anakartı ECS duyurdu"


    Soket AM3 işlemciler Soket AM2 ve AM2+ anakartlarda kullanılabilecek!


    AMD'nin açıklamalarına göre Soket AM3 ile birlikte DDR3 bellek kullanımına geçiş performans kazanımı da yaratacak. 8 Ocak'ta lanse edilmesi planlanan ve 3GHz'de çalışan Phenom II X4 940 Black Edition işlemcisini takiben firma aynı saat hızında çalışan ve pek çok ortak noktaya sahip olan farklı olaraksa DDR3 bellek desteği ile gelen Phenom II X4 945 işlemcisini kullanıma sunacak. AMD tarafından hazırlanan bir başka resmi dökümana göre, DDR3 bellek kullanımına geçiş Phenom II işlemcilerine %5 performans kazanımı sağlayabilecek.


    Yine daha önceki haberlerimizde belirttiğimiz üzere AMD'nin Soket AM3 formundaki Phenom II işlemcileri DDR3-1333MHz bellek desteği ile gelecek. Tabii bu dahan yüksek saat hızlarında çalışan DDR3 belleklerin kullanılamayacağı anlamına gelmiyor zira kullanıcılar destek veren anakartlarda saat hızları ve 2GHz ve üstü değerlere ulaşan DDR3 bellekleri de kullanabilecek. Phenom II işlemciler ve Soket stratejilerinden bahsettikten sonra Soket AM3 için hazırlanan, AMD platformunun DDR3 destekli ilk anakartını masaya yatırabiliriz.


    Black serisi anakartlarıyla son dönemde adını sıkça duyduğumuz ECS, özellikle 780G yonga setli modeliyle ülkemizde de dikkat çekmeyi başarmıştı. Firma yaptığı açıklama ile AMD'nin 790GX+SB750 yonga setini kullanan DDR3 destekli A790GXM-AD3 modelini duyurdu. Soket AM3 formundaki Phenom II işlemcileriyle kullanılması beklenen anakart, tasarım özellikleri ve diğer detaylarıyla merak uyandırmayı başarıyor. Dört adet DDR3 DIMM slotuna sahip olan ve 32GB'a kadar DDR3-1333MHz bellek desteği sunan anakart pasif soğutma ile desteklenmiş durumda.


    Görselden de anlaşılacağı üzere ECS, kuzey köprüsünü olabildiğince işlemcinin sol tarafına kaydırma yoluna gitmiş. 790GX yonga setinin önemli özelliklerinden biri olarak Radeon HD 3300 IGP'si ile gelen anakart DirectX 10 desteği sunuyor ve çok sayıda oyunu belli ayalarında oynatabilme fırsatı sunuyor. Ayrıca yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabilen entegre grafik işlemci ile Hybrid Crossfire kurulumu da gerçekleştirilebiliyor ve bu sayede destek veren harici bir ekran kartıyla IGP paralel çalıştırılarak daha yüksek performans elde edilebiliyor.


    alt="AMD'nin DDR3 destekli işlemcileri için ilk anakartı ECS duyurdu"


    AMD'ye göre DDR3 desteği Phenom II işlemcilere %5 performans kazandıracak!


    Yine 790GX yonga setinin öne çıkan özelliklerinden biri olarak anakart Crossfire teknolojisine de destek tanıyor. Bu sayede kullanıcılar uyumlu iki ekran kartını ECS'nin A790GXM-AD3 modeli üzerinde PCIe 8x + 8x konfigürasyonunda çalıştırabiliyor. Renkli komponentleri ve katı kapasitörleriyle de dikkat çeken anakart, SB750 köprüsü ile geliyor. Daha önce sık sık dile getirdiğimiz üzere SB750 köprüsü, RAID 5 desteğine ek olarak daha yüksek hız aşırtma başarımı sağlayabilen Advanced Clock Calibration teknolojsini de üzerinde barındırıyor.


    ECS'nin 5 fazlı güç tasarımına sahip olan A790GXM-AD3 modeli, PCIe x16 slotlarına ek olarak iki adet PCIe x1 ve iki adet te PCI slotuna yer verilmiş. Farklı RAID konfigürasyonlarını destekleyebilen 6x SATA-II portuyla donatılan anakart, özel BIOS seçenekleriyle profesyonelleri de hedef almayı amaçlıyor. Görüntü aktarımı için D-Sub ve HDMI konnektörlerine yer verilen anakartın diğer özellikleri arasında çok sayıda USB 2.0 portu, Gigabit ethernet ve 8 kanal yüksek tanımlı ses desteği bulunuyor. ECS'nin yeni anakartı için henüz fiyat ve tarih bilgisi bulunmuyor.








  • ecs kaliteyi git gide yükseltiyor...
  • Bu tasarım ile kuzey köprüsünün soğutmasında işlemci fanı ve eksoz fanda etkili olacaktır. Güzel düşünülmüş bir ayrıntı...
  • "BLACK" serisine dahil çok şık ve güzel tasarımlı bir kart::::::::: driver yada herhangi bir sorunla hızı kesilmez ise piyasada ilk olmanın avantajını yaşacaktır
  • Taipei, Tayvan, 23 Aralik 2008 –
    Anakart, grafik kartı, barebone sistemi ve dizüstü bilgisayar üretiminde önde gelen Elitegroup Computer Systems (ECS), bir çok hedef markete hitap eden yenilikçi ürünleri ile, bugün AMD’nin en son Dragon platformunun olağanüstü oyun performansını sunan A790GXM-AD3 Black Serisi anakartını lanse ediyor. En son AMD Phenom™ II işlemcileri, ATI CrossFireX™ teknolojisi ve çift kanallı DDR3 bellek mimarisini destekleyen ECS A790GXM-AD3, oyuncuların her zaman keyif aldıkları donanım bileşenlerinin tüm potansiyelini açığa çıkartmaktadır. A790GXM-AD3 anakartı, yüksek kapasitesi sayesinde fanatik oyuncuların oyun oynama isteğini yerine getirmek için üstünlüğü tartışılmaz performansını göstererek çarpıcı bir oyun platformu sunar.

    Yapıda Evrim, Performansta Devrim

    AMD 790GX yonga setinin avantajlarını alan A790GXM-AD3 Black Serisi anakart, gelecek nesil bilgisayar özelliklerini sunan en son 45 nm AMD Phenom™ II işlemcilerini destekler. Ayrıca ECS A790GXM-AD3, bellek yoğun uygulamalara yönelik olarak daha hızlı veri üretimi sağlayabilen ve 32GB kapasiteli DDR3 1333Mhz belleğini destekleyen çift kanallı bellek mimarisi özelliğini taşır. En zorlu hızaşırtanların dahi isteklerini karşılayacak en son özel BIOS programı M.I.B.II, değişik ayrıntıların yer aldığı ince ayar seçeneklerini sunmaktadır. ACC (Gelişmiş Saat Kalibrasyonu) işlevini destekleyen AMD SB750 south bridge kontrolörü ile eşleşen ECS A790GXM-AD3, kullanıcıların, genel sistem performansını, daha yüksek başka bir düzeye getirmesine olanak sağlar. Hızaşırtma sırasında nihayet sağlamlıkta karar kılan temel etmenler sayesinde, eşsiz soğutma sistemine sahip 5 aşamalı güç tasarımı, kullanıcıların, aşırı ısınma gibi sorunlarla karşılaşmadan sınıra ulaşmasını sağlar. ECS A790GXM-AD3, yapıda evrim niteliği taşıyan tüm bu yenilikler sayesinde, köklü bir şekilde en iyi hale getirilmiş oyun platformunu tüm fanatik oyunculara ulaştırma kapasitesini kazanır.

    Oyuncuların İhtiyaçlarını Karşılayan Üstün Ölçeklenebilirlik Özelliği

    Microsoft® DirectX® 10.0’i tamamıyla destekleyen ATI Radeon™ HD3300 bütünleşik grafik çekirdeğinin gücünü yükselten ECS A790GXM-AD3, oyuncuların, eklenti grafik kartlarına gerek duyulmadan oyundan keyif almalarını sağlar. Ayrıca ATI Hibrid Grafikler teknolojisinin yenilikçi tasarımı, gerek bütünleşik grafik çekirdeğini gerekse eklenti grafik kartını aynı anda etkin hale getirerek %75’e kadar performans sağlayabilir özelliktedir. Her zaman en iyi oyun deneyimini isteyen fanatik oyuncular için ATI CrossFireX™ teknolojisini destekleyen çift X16 PCI Express 2.0 genişletme yuvaları, gözlerinizde ışıldayan umudu açığa çıkarır. En güçlü ATI Radeon™ HD3300 bütünleşik grafik çekirdeği, ATI Hibrid Grafikler teknolojisi desteği ve ATI CrossFireX™ teknolojisi ile donatılmış olan A790GXM-AD3 Black Serisi anakartı, oyuncuların seçimlerini, oyun performansının üstün ölçeklenebilir özelliği ile pekiştirir.

    Çok İyi Düşünülmüş Ayrıntılara Sahip Muhteşem bir Ana Kart

    Pazarın modern taleplerini karşılayan ECS A790GXM-AD3, sadece performansa odaklı mükemmel bir oyun platformu sunmaz, ayrıca uygun periferal bağlantısı imkanı sunan ECS Ultra I/O (Giriş/Çıkış) Arka paneli, daha fazla dayanıklılık sağlayan tam anlamıyla sağlam kapasitör tasarımı, yerleşik HDMI konektörü ve ayrıca Easy Button (Güç Düğmesi ve Reset Düğmesi) ve Easy Clear (arka paneldeki Clear CMOS Düğmesi) tasarımı gibi ayrıntılarda zengin özellikleri bünyesinde barındırır. ECS A790GXM-AD3 , çok ince düşünülmüş ayrıntıları ile, piyasadaki oyuncular için mükemmel bir seçim anlamına gelmektedir.
    Heyecan verici yeni A790GXM-AD3 Black serisi anakartı hakkında daha fazla bilgi edinmek için, derhal yerel ECS satış acentesine başvurun.

    ECS hakkında

    Elitegroup Computer Systems (ECS), 1987’den bu yana bilgisayar anakartı tasarımı ve imalatında öncü olmuş bir şirkettir. Anakart üreticisi, bugün ayrıca dünya genelinde dağıtımcılar için masaüstü PC, dizüstü bilgisayarı, sunucu, anakart, video kartı, kablosuz çözümler ve el cihazları tasarlamakta ve üretmektedir. Merkezi Tayvan’da bulunan ve Kuzey Amerika, Avrupa Çin, Kore ve Japonya’da faaliyetlerini sürdüren ESC’nin Çin, Meksika ve Çek Cumhuriyeti’nde ISO9001, ISO 14001 onaylı üretim tesisleri bulunmaktadır. Daha fazla bilgi içinwww.ecs.com.tw adresinden ECS’yi ziyaret edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azk -- 23 Aralık 2008; 12:27:28 >




  • çok güzel tasarlanmış ecs yi kutluyorum ama müşteriler sürekli olumsuz yorum yapıyolar newegg de olsun diğer sitelerde olsun bu yüzden bu markadan çekiniyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: azk

    Taipei, Tayvan, 23 Aralik 2008 –
    Anakart, grafik kartı, barebone sistemi ve dizüstü bilgisayar üretiminde önde gelen Elitegroup Computer Systems (ECS), bir çok hedef markete hitap eden yenilikçi ürünleri ile, bugün AMD’nin en son Dragon platformunun olağanüstü oyun performansını sunan A790GXM-AD3 Black Serisi anakartını lanse ediyor. En son AMD Phenom™ II işlemcileri, ATI CrossFireX™ teknolojisi ve çift kanallı DDR3 bellek mimarisini destekleyen ECS A790GXM-AD3, oyuncuların her zaman keyif aldıkları donanım bileşenlerinin tüm potansiyelini açığa çıkartmaktadır. A790GXM-AD3 anakartı, yüksek kapasitesi sayesinde fanatik oyuncuların oyun oynama isteğini yerine getirmek için üstünlüğü tartışılmaz performansını göstererek çarpıcı bir oyun platformu sunar.

    Yapıda Evrim, Performansta Devrim

    AMD 790GX yonga setinin avantajlarını alan A790GXM-AD3 Black Serisi anakart, gelecek nesil bilgisayar özelliklerini sunan en son 45 nm AMD Phenom™ II işlemcilerini destekler. Ayrıca ECS A790GXM-AD3, bellek yoğun uygulamalara yönelik olarak daha hızlı veri üretimi sağlayabilen ve 32GB kapasiteli DDR3 1333Mhz belleğini destekleyen çift kanallı bellek mimarisi özelliğini taşır. En zorlu hızaşırtanların dahi isteklerini karşılayacak en son özel BIOS programı M.I.B.II, değişik ayrıntıların yer aldığı ince ayar seçeneklerini sunmaktadır. ACC (Gelişmiş Saat Kalibrasyonu) işlevini destekleyen AMD SB750 south bridge kontrolörü ile eşleşen ECS A790GXM-AD3, kullanıcıların, genel sistem performansını, daha yüksek başka bir düzeye getirmesine olanak sağlar. Hızaşırtma sırasında nihayet sağlamlıkta karar kılan temel etmenler sayesinde, eşsiz soğutma sistemine sahip 5 aşamalı güç tasarımı, kullanıcıların, aşırı ısınma gibi sorunlarla karşılaşmadan sınıra ulaşmasını sağlar. ECS A790GXM-AD3, yapıda evrim niteliği taşıyan tüm bu yenilikler sayesinde, köklü bir şekilde en iyi hale getirilmiş oyun platformunu tüm fanatik oyunculara ulaştırma kapasitesini kazanır.

    Oyuncuların İhtiyaçlarını Karşılayan Üstün Ölçeklenebilirlik Özelliği

    Microsoft® DirectX® 10.0’i tamamıyla destekleyen ATI Radeon™ HD3300 bütünleşik grafik çekirdeğinin gücünü yükselten ECS A790GXM-AD3, oyuncuların, eklenti grafik kartlarına gerek duyulmadan oyundan keyif almalarını sağlar. Ayrıca ATI Hibrid Grafikler teknolojisinin yenilikçi tasarımı, gerek bütünleşik grafik çekirdeğini gerekse eklenti grafik kartını aynı anda etkin hale getirerek %75’e kadar performans sağlayabilir özelliktedir. Her zaman en iyi oyun deneyimini isteyen fanatik oyuncular için ATI CrossFireX™ teknolojisini destekleyen çift X16 PCI Express 2.0 genişletme yuvaları, gözlerinizde ışıldayan umudu açığa çıkarır. En güçlü ATI Radeon™ HD3300 bütünleşik grafik çekirdeği, ATI Hibrid Grafikler teknolojisi desteği ve ATI CrossFireX™ teknolojisi ile donatılmış olan A790GXM-AD3 Black Serisi anakartı, oyuncuların seçimlerini, oyun performansının üstün ölçeklenebilir özelliği ile pekiştirir.

    Çok İyi Düşünülmüş Ayrıntılara Sahip Muhteşem bir Ana Kart

    Pazarın modern taleplerini karşılayan ECS A790GXM-AD3, sadece performansa odaklı mükemmel bir oyun platformu sunmaz, ayrıca uygun periferal bağlantısı imkanı sunan ECS Ultra I/O (Giriş/Çıkış) Arka paneli, daha fazla dayanıklılık sağlayan tam anlamıyla sağlam kapasitör tasarımı, yerleşik HDMI konektörü ve ayrıca Easy Button (Güç Düğmesi ve Reset Düğmesi) ve Easy Clear (arka paneldeki Clear CMOS Düğmesi) tasarımı gibi ayrıntılarda zengin özellikleri bünyesinde barındırır. ECS A790GXM-AD3 , çok ince düşünülmüş ayrıntıları ile, piyasadaki oyuncular için mükemmel bir seçim anlamına gelmektedir.
    Heyecan verici yeni A790GXM-AD3 Black serisi anakartı hakkında daha fazla bilgi edinmek için, derhal yerel ECS satış acentesine başvurun.

    ECS hakkında

    Elitegroup Computer Systems (ECS), 1987’den bu yana bilgisayar anakartı tasarımı ve imalatında öncü olmuş bir şirkettir. Anakart üreticisi, bugün ayrıca dünya genelinde dağıtımcılar için masaüstü PC, dizüstü bilgisayarı, sunucu, anakart, video kartı, kablosuz çözümler ve el cihazları tasarlamakta ve üretmektedir. Merkezi Tayvan’da bulunan ve Kuzey Amerika, Avrupa Çin, Kore ve Japonya’da faaliyetlerini sürdüren ESC’nin Çin, Meksika ve Çek Cumhuriyeti’nde ISO9001, ISO 14001 onaylı üretim tesisleri bulunmaktadır. Daha fazla bilgi içinwww.ecs.com.tw adresinden ECS’yi ziyaret edebilirsiniz.





    Nerdese fx 57 kadar yazı yazmışın bu konuda tebrik ediorum...




  • yok bana gelen haberden kopyaladım
    haddime mi fx kadar uzun yazı yazmak
  • ECS işi öğrenmeye başlamış;Yerleşime verilen önem artıyor.
  • Peki AM3 ve DDR3 tabanlı bir anakart üzerinde AM2 soketli işlemci kullanabilirmiyim ?!?
  • ECS nin Mainboard Tipini Hiç Bir Zaman Beğenemedim.Yerleşime Daha önem vermeleri lazım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: paradoxical_boy

    Peki AM3 ve DDR3 tabanlı bir anakart üzerinde AM2 soketli işlemci kullanabilirmiyim ?!?


    Soket AM3 işlemcileri Soket AM2 ve Soket AM2+ anakartlarda kullanabilirsiniz ama Soket AM2 ve AM2+ işlemcileri Soket AM3 anakartlarda kullanamazsınız.
  • Zaten Alacağınız Anakartların üstünde yada sitelerinde AM3 cpu desteği olduğu ifade edliyor. ddr3 için daha çok erken
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fx57


    quote:

    Orjinalden alıntı: paradoxical_boy

    Peki AM3 ve DDR3 tabanlı bir anakart üzerinde AM2 soketli işlemci kullanabilirmiyim ?!?


    Soket AM3 işlemcileri Soket AM2 ve Soket AM2+ anakartlarda kullanabilirsiniz ama Soket AM2 ve AM2+ işlemcileri Soket AM3 anakartlarda kullanamazsınız.


    O zaman %5 perf. farkı için masrafa girmeye değmez. Güzel, çıksın bakalım...
  • ECS Black serisinin renkleri göze çok hoş geliyor... Siyah, Sarı ve Kırmızı Güzel bir uyum sağlamış :)
  • amd istediğini yapsın inteli hız konusunda 3 adım geriden takip ediyo hiç beğenmiyorum bu konuda amdyi hiç başarılı deiller
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 01mrt

    ecs kaliteyi git gide yükseltiyor...

    yine gigabyte,asus yada msı firmasıda uyumlu bir board çıkarıcak...
    o zmn kalite yine aynı seviyeye düşecek!!!
  • güzel kart cıkarmışlar
  • Anakartlar çok geç göründü, tabi bunda işlemcilerinde etkisi var. Tahmini 200$ gibi gelebilir.
  • Peki ddr3 anakartlarda ddr 2 desteği olurmu ddr2 yi tercih ederdik ddr3 ucuz ve daha hızlı olana kadar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.