Şimdi Ara

T-JET motorlara LPG dönüşümü yapılırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkdaşlar fiat punto T-JET almak istiyorum bu arabanın motoru turbo ve daha önce hiç bu tip motora lpg dönüşümü yapan görmedim bir kaç ustaya sordum adamların daha T-JET motoru nedir ondan haberi yok.Acaba T-jet motorlara lpg dönüşümü yapılıyormu yapılıyorsa hangi marka ve kaç liraya dönüşüm yapılıyor beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

• Sayın supercharge,

Fiat Linea T- Jet uygulaması başarıyla yapıldı.

Saygılarımızla

quote:

Orjinalden alıntı: supercharge

Merhaba arkdaşlar fiat punto T-JET almak istiyorum bu arabanın motoru turbo ve daha önce hiç bu tip motora lpg dönüşümü yapan görmedim bir kaç ustaya sordum adamların daha T-JET motoru nedir ondan haberi yok.Acaba T-jet motorlara lpg dönüşümü yapılıyormu yapılıyorsa hangi marka ve kaç liraya dönüşüm yapılıyor beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruksevgili

Size vereceğim telefon numarasıyla irtibata geçiniz :)
    PM den yazıyorum

pardon neden pmden yazıyorsunuz açıktan yazında herkes görsün

Chery kimo 1.3 lusso
  • Arkadaşlar
    Bravo T-jet 120hp aracıma 4 ay önce FİAT DEHA otomotiv tarafından LPG takıldı LPG markası BRC olup sıralı Turbo Kit Lpg takılmıştır.
    Son derece memnunum şu anda son zamlarla beraber 0.20krs yakmaktayım 1300kg ağırlığı olan bir araç için bu rakam son derece makul tavsiye ederim t-jetler lpg sistemlerine ancak yazılımı uygun olan brc gibi markalar ile randımanlı çalışmaktadır. İyi araştırmadan başka marka lpg taktırmayın sonra üzülürsünüz lpg yi de iade etmeniz çok ama çok zor almasanız bile piyasadan 100 lira fazla olan ama FİAT garantisi taşıyan LPG servisine FİAT DEHA otomotiv e bir danışın Müşteri Temislcisi İbrahim bey seve seve yardımcı olur.
    Saygılar.
    not: reklam değildir eğer öyle bir izlenim edinilmiş ise yönetici silebilir. Aracımın plakası 34DZ4657 dir.
    Nissan NOTE 1.4 Tekna SAMSUNG GALAXY S6 inci beyazı samsung i5 3210 8gb ddr3 1600 120 gb ocz vertex 3 ssd 2 gb atı rodeon hd 7670 intel hd 4000 notebook Samsung 50HU6900 UHD TV DSMART HDSMART UYDU AEGO M 2 1 ses sistemi (ingiliz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fujisie

Arkadaşlar
    Bravo T-jet 120hp aracıma 4 ay önce FİAT DEHA otomotiv tarafından LPG takıldı LPG markası BRC olup sıralı Turbo Kit Lpg takılmıştır.
    Son derece memnunum şu anda son zamlarla beraber 0.20krs yakmaktayım 1300kg ağırlığı olan bir araç için bu rakam son derece makul tavsiye ederim t-jetler lpg sistemlerine ancak yazılımı uygun olan brc gibi markalar ile randımanlı çalışmaktadır. İyi araştırmadan başka marka lpg taktırmayın sonra üzülürsünüz lpg yi de iade etmeniz çok ama çok zor almasanız bile piyasadan 100 lira fazla olan ama FİAT garantisi taşıyan LPG servisine FİAT DEHA otomotiv e bir danışın Müşteri Temislcisi İbrahim bey seve seve yardımcı olur.
    Saygılar.
    not: reklam değildir eğer öyle bir izlenim edinilmiş ise yönetici silebilir. Aracımın plakası 34DZ4657 dir.

merhaba acaba kaç paraya taktırdınız kiti? Ve çalışma sistemi sıralı sistem lpg ile aynımı yani sadece araç belirli sıcaklığa gelene kadarmı benzin tüketiyor yoksa diğer zamanlardada mesela turbo devreye girince belirli devirde falan benzin tüketiyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orjinalden alıntı: faruksevgili

Size vereceğim telefon numarasıyla irtibata geçiniz :)
    PM den yazıyorum

pardon neden pmden yazıyorsunuz açıktan yazında herkes görsün

@dkerem2
    Aynı ilde sayısız servis varken önereceğim servisi buradan lanse etmem nekadar doğru olur sizce.

Belki siz haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz, ve bana göre de haklılığınız var,
    Ama benim önerdiğim servislerin bazıları başka markalarında temsilcileri olduğu için , benim yönlendirdiğim müşterilere başka markaları takmak konusunda ısrarcı oldukları görülmüştür, neticede BRC nin kâr marjı başka markalardan daha düşüktür,
    Ve burada yazan müşterilerimizin ısrarlı ve sorunsuz sürüş konfru istekleri için marka önerisinde bulunuyoruz biz,
    Gittiği serviste ise sadece ekonomik oluşu ve benim önerdiğim servis olması itibari ile müşteri başka markaya eğilim göstererek montaj yaptırıyor.
    Sonrada bana PM den saatlerce ve günlerce hesap soruyor, bu yüzden servis bilgilerini genelde PM den göndermeyi uygun görüyorum.
    Herkes tek marka çalışmıyor benim gibi değilmi
    Saygılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda accord 2.4 lpg montajı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet

quote:

Arkadaşlar
    Saygılar.

merhaba acaba kaç paraya taktırdınız kiti? Ve çalışma sistemi sıralı sistem lpg ile aynımı yani sadece araç belirli sıcaklığa gelene kadarmı benzin tüketiyor yoksa diğer zamanlardada mesela turbo devreye girince belirli devirde falan benzin tüketiyormu?

Turbo kitin , normal kitten fiyat farkı 150 tl.dir.
    Yazın 30 dereceye, Kışın 40 dereceye gelene kadar benzinde giderek daha sonra LPG ye geçerler ve siz aracınızı stop edene kadar asla benzine geçemezler ve yol boyunca LPG de gidersiniz.
    Tüm devirlerde aracınızı tamamen LPG de kullanırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

Orijinalden alıntı: samet

quote:

Arkadaşlar
    Saygılar.

Turbo kitin , normal kitten fiyat farkı 150 tl.dir.
    Yazın 30 dereceye, Kışın 40 dereceye gelene kadar benzinde giderek daha sonra LPG ye geçerler ve siz aracınızı stop edene kadar asla benzine geçemezler ve yol boyunca LPG de gidersiniz.
    Tüm devirlerde aracınızı tamamen LPG de kullanırsınız.

teşekkürler Faruk hocam bu durumda normal sıralı sistem ile aynı oluyor...Bir sonraki araç alternatiflerime tjet bravoda eklendi bu durumda

• Keyifli bir araçtır

İnşallah böyle bir araca sahip olursunuz, iyi akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

t-jetler lpg açısından geleceği olan bir araç öve öve bitirilemeyen tsı motor gibi lpg takılamayan ne olduğu belli olmayan bir motor değil

FSI yada TSI hakkında somut doneleriniz nedir bizimle paylaşırmısınız.
    Afaki şeyler olmasın, duydum ööle diyorlar olmasın, lütfen yaşadığınız olayı bana anlatırmısınız.

quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

t-jetler lpg açısından geleceği olan bir araç öve öve bitirilemeyen tsı motor gibi lpg takılamayan ne olduğu belli olmayan bir motor değil

FSI yada TSI hakkında somut doneleriniz nedir bizimle paylaşırmısınız.
    Afaki şeyler olmasın, duydum ööle diyorlar olmasın, lütfen yaşadığınız olayı bana anlatırmısınız.

niye afaki konuşayım tsı motora halen türkiyede lpg takılmadığını bilmiyormusunuz fsı de lpg kullanımının da nasıl olduğunu siz benden daha iyi bilirsiniz bir clio ile takılan sıralı sistemle aynı değil herhalde
    Saygılar

Pazartesi günü servisimi ziyaret etme şansınız olursa ,
    1.4 TSI 122 HP 2008 model bir araca nasıl LPG takıldığını görürsünüz.
    Saygılar
    Ne zamandır takılıyor Faruk bey. Yoksa hiç düşünmeden 170 lik golf alırım takarım LPG yi.

Orijinalden alıntı: İlyas KARA

quote:

Saygılar
    Ne zamandır takılıyor Faruk bey. Yoksa hiç düşünmeden 170 lik golf alırım takarım LPG yi.

2 yıldır takıyoruz
    İlk aracımız vw.tourandı

Bildiğim kadarıyla her TSI araca değil, ECU/MOTOR kodu tutan her TSI araca dönüşüm yapıyoruz.

Hatam varsa af ola.

The following vehicles can be converted to LPG:
    Volkswagen Golf 1.6 16V Year 2006 85 kW Engine BLP
    Volkswagen Passat 2.0 16V Year 2006 110 kW Engine BVY
    Volkswagen Golf 2.0 16V GTI Year 2006 147 kW Engine BPY
    Volkswagen Golf 1.4 16V Turbo Year 2006 103 kW Engine BMY
    Peugeot 308 1.6i 16V Turbo Year 2007 110 kW Eng. 5FX
    Mazda CX-7 2.3i 16V Turbo Year 2007 191 kW Eng. L3

ORJİNAL LİNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Berlin_ -- 12 Nisan 2010; 11:58:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İlyas KARA

quote:

Saygılar

2 yıldır takıyoruz
    İlk aracımız vw.tourandı

ustam yanlışınız olmasın tsı motora takılan lpg sistemi benim bildiğim henüz türkiyeye gelmedi bununla ilgili forumda açılmış bir başlık var ve bu başlıkta tsı motora uygulanan lpg sisteminin gelmek üzere olduğundan bahsediyorlar siz de 2 yıldır taıkıyorum diyorsunuz

• http://forum.donanimhaber.com/m_36543233/mpage_4/f_/key_tsi%2Cmotor%2Clpg//tm.htm#38806199
    tsı motora henüz lpg sistemi takılmadığı taner gödenin açtığı bu başlıkta da yazıyor 2 yıldır türkiyede takılıyor da bizim mi haberimiz yoktu

TSI araçlara ise yaklaşık 1 yıldır takılmaktadır ki bu araçların çıkış tarihleri bellidir. Tutup size arşiv çıkartmamı istemeyin,
    Kimin ne dediği beni ilgilendirmez,
    Sadece vw.lerin motor kodlarını yazarak da bilgiçlik taslayamazsınız.
    Keşke insanları du..ur etmeye çalışmak yerine bilgi almaya çalışsanız. Daha bir coşkulu anlatsam sizlere bu olayın ne kadar kolay olduğunu.

1- vw için verilmiş motor kodları ile seatın motor kodları aynı değildir.
    2- vw için verilmiş motor kodları Skodalarla uzaktan yakından benzemez.
    3- Ama hepsi aynı donanımı kullanır.
    4- Kitlerde aynıdır, sadece aracınızdaki ecu kodları değişir yani bağlantı yaptığımız aracın orjinal konnektörleri kimi motor seçeneğinde tek tir, kimi motor seçeneğinde çifttir.
    5- Kitin içinden çıkan tesisat kabloları aynı demiştik, Sadece FSI ile TSI arasında TURBO farkına dayalı olarak regülatörün mbar'ı yüksektir ve fazladan birtanede TURBO map bağlanır.

Elindeki kiti bağlayabilen ve birazcık elektrik şeması okuyabilen bu sistemi kolaylıkla bağlayabilir.
    Yanı FSI bağlayan bayii TSI de bağlayabilir.
    İster inanın ister inanmayın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.