Şimdi Ara

Sony: Vaio serisinin 'devrim' yaratacak yeni temsilcisi yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • 8 Ocak'ta Las Vegas'da başlayacak Tüketici Elektroniği Fuarı 2009 (CES '09) için heyecan artarak devam ediyor. AMD'nin Phenom II, Nvidia'nın ise GeForce GTX 2x5 serisi 55nm GT200b GPU'lu ekran kartlarını lanse etmeyi planladığı etkinlik çerçevesinde segmentlerinde ve sektörlerinde iddialı pek çok firma yeni nesil ürün ve çözümlerini duyurmaya hazırlanıyor. CES '09 için iddialı firmalardan biri elektronik devi Sony.


    Geçtiğimiz günlerde Voodoo PC firmasının iddiasını sizler ile paylaşmıştık. Bir süre önce HP çatısı altına giren yüksek performanslı sistem üreticisinden "gerçekten çılgın" sistemimizin üzerindeki örtüyü Tüketici Elektroniği Fuarı 2009'da kaldıracağı yönünde dikkat çeken bir açıklama gelmişti.Voodoo PC'den sonra benzer bir açıklama da Sony'de geldi ve firma "devrimsel" dizüstü bilgisayarı için geri sayıma başladı.


    Vaio serisi dizüstü bilgisayarlarıyla mobil pazarın önde gelen oyuncularından biri olan Sony, "devrimsel" olara tanımladığı ve kullanıcıların dizüstü bilgisayarlara olan bakışını değiştireceğini iddia ettiği yeni Vaio modelini 9 Ocak'ta tanıtmaya hazırlanıyor. Firmanın hazırladığı internet sitesinde yeni model ile ilgili herhangi bir detaya yer verilmezken, site üzerindeki sayaç resmi lansman günü için geri saymaya devam ediyor.


    Açıkçası Sony'nin "devrimsel" olarak nitelendirdiği yeni Vaio modeli için somut herhangi bir veri olmamakla birlikte Apple'ın MacBook Air modeline rakip olacak süper-ince bir dizüstü bilgisayar iddiası da akıllara gelmiyor değil. Sony yeni Vaio modeliyle devrim yapabilecek mi sorusunun yanıtı ve firmanın hazırlıkları süren diğer yeni modelleri için artık gözler Las Vegas'da başlayacak CES '09 fuarında.








  • Saatlerimizi 09 ocak'a ayarladık bekliyoruz...
  • Merakla bekliyorum ilgi çekici bir model olucak gibi
  • bende çok merak ediyorum bütün serilerinden aldım bundanda 10 tane sipariş veririm artıq
  • Çok merak ettim,eğer değişiklik diyorsa Köklü ve etkili bi değişim olmalı kanımca

    Forever VAIO
  • Büyük ihtimal yeni netbookunu tanıtacak.
  • nvidia cığımızın gtx serisine slı yaparak ve core i7 veya quad core sunabilir kamera mp sini uçurabilir bide hoparlör gücüne tavana dayar başka ne yapılabilirki devrim olarak _?
  • katlanabilr bir ekranmı yapmışlar acaba. katlıyon cebe giriyo açıyon labtop oluyo. meraklar içersindeyim.
  • Japonyada 2 sene önce laptop'lara projeksiyon takılmaya başlandı,çözünürlük düşük olsa da bazıları için bu devrimdi,performans haricinde bişey beklioyrum ben
  • cok ilginc bir netbook geliyor bence
  • uygun fiyata satarsa o zaman devrim olur...
  • FW serisi zaten şu anda donanımına göre uygun fiyatta olan bi model,buna devrim diyosan tabi o başka bibakış açısı
    Sony onları çoktan aştı

    Netbook fena fikir değil ama devrim dediğine göre daha önce alışıla gelmemiş bişey bekliyoruz gibi geliyor bana
  • 1 veya daha fazla "cell" işlemcinin kokusu var gibi sanki bu iddiada. üzerinde 3 veya 4 adet cell işlemci bulunan vaio fikri, kesinlikle yabana atılabilecek bir fikir değil ve gerçekten devrim niteliğinde olur böylesi bir girişim. hadi bakalım, beklemeye devam, hep beklemeye devam, nasıl olsa cebimiz bomboş.
  • Bu aralar Vaio Z21XN/B modelini almaya cok yaklasmistim ama biraz beklemekte fayda var gibi gorunuyor. Bakalim 9 Ocakta nasil bir model bizi bekliyor.
  • 3-4 adet cell işlemcisi mi? hehehe ne büyük hayal o zaman o laptop değil super bilgisayar olur yanınada santral kurmak gerekir cunku pili 1 dakika biter fiyatıda 5000 dolara olur :)
  • hacimli üretim sayesinde maliyetleri oldukça aşağı çekmiş durumda sony. ps3 fiyatlarının sürekli aşağı indiğini de düşünürsek, hele hele cell işlemcili leadtek ekran kartının ortalıkta dolaştığını da dikkate alırsak, cell işlemci için uygun bir platform geliştirip bunu sır gibi saklamış olduğuna inanmak, çok da hayalcilik olmaz sanırım.

    sony için çok zor bir şey olmaz, bilakis, cell işlemci üretimini artırıp maliyetleri daha da aşağı çekmeye katkı sağlamak anlamına da gelir. sadece notebook değil, masaüstü piyasasını bile sarsabilir böylesi bir gelişme.

    ama daha önce de dediğim gibi; bizim cebimiz boş, bu hayallerin de içi...
  • tanıtılacak seri p serisi olabilir yanlışlıkla bir siteye eklemişler .Daha sonra çıkatmışlar .

    http://www.zamazing.org/yazi/sony-vaio-p-serisi

    8 inç ekran ve 128 gb ssd .netbook u duyurulması bekleniyor.
  • İşte sony nin yeni yavrusu 8 inclik p serisi

    http://img261.imageshack.us/img261/1737/aa76e41249579aa7400x400bp8.jpg
  • Dedikodulara açıklık getirelim :) Sony vaio UX serisinin üretimini durdurdu ultra portable serisine netbook türevi bir ürün ile giriş yapacak ancak bu üründe işlemci atom kullanılmayacak! TT ve TZ serilerinin daha minimali olan P serisi notebooklarda ULV serisi 1.33 ghz 800 mhz veri yolu ile gelen işlemciyi kullanacak. Fiyat henüz belli değil ama tahminler 800€ yu gösteriyor. Acaba ilk kim getirecek bu ürünü Türkiye'ye bekleyelim.
  • 8" eran ve 1600x768 cozunurluk Netbook'lar o kadar cok cogaldiki uygun fiyatli olarak, Sony'de umarim tam tersine ucmaz fiyat konusunda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.