Şimdi Ara

YENİ SENNHEISER CX200 STREET II + CX300-II PRECISION + CX350 STREET II (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
1
Favori
21.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu kulaklıklar hakkında Bass'ı çok iyi ama mid ve tizleri rezalet gibi yorumlar yapılıyor. Özellikle CX 300 II için. Kullanan varsa AKG 330 ile karşılaştırabilirmisiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XRomeni

    Bu kulaklıklar hakkında Bass'ı çok iyi ama mid ve tizleri rezalet gibi yorumlar yapılıyor. Özellikle CX 300 II için. Kullanan varsa AKG 330 ile karşılaştırabilirmisiniz?

    Hımm ben ilk defa duydum midlerin ve tizlerin kötü olduğunu saolasın.cx 300 ii ün cx 200 ii e göre daha kötü olduğunu okumuştum bir kaç yorumda o yüzden üzerinde duruyorum yardımcı olabilecek arkdaşlara şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BlackLight_ -- 3 Aralık 2011; 21:19:54 >
  • Bende cx 200 var da cidden çöp.
  • Anladım.forumdan bır satıcıdan cx 300 ii almaya karar verdım zaten.param oluncada cx 310 alacağım.
  • hohoo her şeye kötü diyorlar deneme imkanı da yok ne yapacağını şaşırıyor insan kulaklıklarla hiç ilgisi olmayan biriyim hep telefonun yanında verilenlerle dinlerdim şimdi adam gibi alayım diyorum da ilk ep 630 baktım ucuz diye cazip geldi rezil dediler bütçeyi arttırdım SENNHEISER olsun dedim cx200 e rezil cx300e rezil hepsine kötü dediler ne alalım yani
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theformul

    hohoo her şeye kötü diyorlar deneme imkanı da yok ne yapacağını şaşırıyor insan kulaklıklarla hiç ilgisi olmayan biriyim hep telefonun yanında verilenlerle dinlerdim şimdi adam gibi alayım diyorum da ilk ep 630 baktım ucuz diye cazip geldi rezil dediler bütçeyi arttırdım SENNHEISER olsun dedim cx200 e rezil cx300e rezil hepsine kötü dediler ne alalım yani

    Yok kardeş cx 300 e rezil denilen bir yorum görmedim henüz.bir iki kişi cx 200 ün 300 e gore daha ıyı oldugunu yazmış oyuzden kafam karısmıstı.Ancak karısıklıgı gıderdım.cx 300 ii alacagım.ep 630 e rezıl dıyenıde gormedım ama 100 yorumun 90 ı bass-mid-tiz dengesının kotu oldugu yonunde.yanı baslarının cok oldugu soylenıyor.bende aynı senın gıbıyım hiç adam akıllı kulaklıgım olmadı.bu ilk olacak cx 300 ii inş. memnun kalırım ve cx 310 adidasınıda almayı düşünüyorum.




  • Focalprice'dan ex300 alın bunların hepsinden iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _BlackLight_

    quote:

    Orijinalden alıntı: theformul

    hohoo her şeye kötü diyorlar deneme imkanı da yok ne yapacağını şaşırıyor insan kulaklıklarla hiç ilgisi olmayan biriyim hep telefonun yanında verilenlerle dinlerdim şimdi adam gibi alayım diyorum da ilk ep 630 baktım ucuz diye cazip geldi rezil dediler bütçeyi arttırdım SENNHEISER olsun dedim cx200 e rezil cx300e rezil hepsine kötü dediler ne alalım yani

    Yok kardeş cx 300 e rezil denilen bir yorum görmedim henüz.bir iki kişi cx 200 ün 300 e gore daha ıyı oldugunu yazmış oyuzden kafam karısmıstı.Ancak karısıklıgı gıderdım.cx 300 ii alacagım.ep 630 e rezıl dıyenıde gormedım ama 100 yorumun 90 ı bass-mid-tiz dengesının kotu oldugu yonunde.yanı baslarının cok oldugu soylenıyor.bende aynı senın gıbıyım hiç adam akıllı kulaklıgım olmadı.bu ilk olacak cx 300 ii inş. memnun kalırım ve cx 310 adidasınıda almayı düşünüyorum.

    CX200 kullanıyorum ve inan hiç istediğim gibi ses vermedi, ama EP630 aldım ve CX200 'ün değerini anladım. İki kulaklık arasında CX200 bin basar, ama ben ikisinide bir kenarda bıraktım ve CKS90 kullanıyorum .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 5 Aralık 2011; 21:03:26 >




  • hımm.Çok saol kardeş yorumun için.Ben zaten cx 300 almaya karar verdim.inş. sende yeni kulaklıgından memnun kalırsın.
  • Merhaba arkadaşlar.Nasıl oluyor bilmiyorum ama aylardır foruma üye olucam diye kullanıcı adı denemekten gına gelmişti ve sonunda saçma da olsa uygun bi kullanıcı adı bulup üye olabildim.

    2 hafta önce Samsung Wave 2 cep telefonu aldım.Yanındaki kulaklık yeni başlayacak birisi için fena değil ama ses kalitesi Sony Ericsson Walkman serisi telefonların yanında çıkan kulaklıkların yanında çok ezik kalıyor.Birincisi tizler çok fazla.Bana göre o kadar fazla ki 320 kpbs mp3 dinlerken tizin ağırlıklı olduğu kısımlarda resmen basları ve midleri öldürüyor.Efekt ve ekolayzer ayarı kullandığımda ise daha da berbat oluyor.

    Bu yüzden telefonuma yeni bi kulaklık almayı düşünüyorum.Daha önceden sırasıyla SE W810 ve SE W995 telefonlarını kullanmıştım.Bana göre onlarda müzik dinlemek çok zevkliydi. Evde ses sistemi olarak da 5 katlı (CD,Radyo,Ekolayzer,Alıcı ve kaset çalar) Kenwood müzik setim var.Sizin kadar deneyimli olmasamda iyi denebilecek derecede hassas kulaklara sahibim.Bu yüzden bu sefer biraz daha profesyonel bi ses cihazı almak istiyorum. (Yani kulaklık)

    Daha önceleri Sennheiser,AKG,Shure gibi markaları duymuştum ama bu kadar ilgilenmemiştim.Başlarda niyetim Sony'e olan sempatimden dolayı MDR-EX 300SL modelni almaktı.Ama Sennheiser'ın bu kadar övüldüğünü görünce,araştırıp ne kadar kaliteli olduğunu anladım ve fiyat farkına bakmaksızın almaya karar verdim.

    Dinlediğim müzik tarzına gelirsek; Pop,rock ve DJ setleri yani club şarkılar dinlemeyi severim.Her ne kadar ağırlıklı olarak bu türleri dinlesem de kulağıma hoş gelen her müziği dinleyen birisiyim.

    Bana göre bi kulaklık müzik tarzı ne olursa olsun,bas,tiz ve midler de sesin hakkını vermeli.Hepsi dengeli olmalı.

    Dün Metan'ı aradım ve kendime uygun olan kulaklığı seçmek için 10 dakikalık bi görüşme yaptım.İlk önce beni merkezlerine çağırıp,demo odalarında ürünleri deneyebileceğimi söylediler ama ben Tokat'ta yaşadığım için gelemeyeceğimi söyledim.CX 200 Street II'nin tiz ağırlıklı,300 II'nin ise bas ağırlıklı olduğunu söylediler.Ama oraya denemek için gelenlerin çoğunun CX 300'ü denediklerinde"İşte aradığım kulaklık bu !" dediklerini söyledi. Ben hepsinin dengeli olduğu bi kulaklık arıyorum dediğimde bana CX 400'ü önerdiler.Sesleri daha doğal veriyormuş.Ama başka bi başlıkta 300 ile 400 arasında fark olmadığını yazan çok kişi gördüm.Nitekim şekil itibarıyla sadece 400 ün kablosu simetrik,300'ün kablosu asimetrik kablo.Tek fark bu gördüğüm kadarıyla.Birde kutu içeriğinde bikaç farklı aparat geliyor.

    Ben asimetrik kabloluları ve biraz da bas sevdiğim için CX-300 almayı düşünüyorum.İlk defa Sennheiser ürünü kullanacağım ve hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.Size müzikle alakalı yaşantım hakkında yeterince bilgi verdim sanırım. Yardımlarınıza şimdiden teşekkürler.




  • Ben cx400-II de kullandım,cx300-II de kullandım.ikisini aynı anda kullanma fırsatı bulamadım ama hatırladıklarım cx400-II daha net ses veriyor,ses rengi daha parlak.Ben cx300-II kullanırken kulaklıgımı daha cok seviyordum,cx400-II ye geçince adaptörünü falan kaybedip bulamadım biraz soğudum.İkisi de tatmnin eder cx400-II daha tizleri midleri önde olan bir kulaklıktı yanlış hatırlamıyorsam ama cx300-II daha eğlendirici gelmişti bana.Şimdi brainwavz m4 kullnayorum,cx400-II den daha iyidir yani.İzolasyon falan çok daha iyi bence,eğer çok para vermek istemiyorsan yurt dışından brainwavz m2 -m4 falan ısmarlayabilirisin.Yaklaşık 100 130 tl arasında fiyatları var.Sennheiser cx400-II 260 tl fln dı hatırladığım kadarıyla, o kadar para edecek bir kulaklık değil.
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bu başlık altında hazır giriş, giriş-orta segmentteki (90-250 TL arası) CX kulaklıklar hakkında görüşlerimizi paylaşıyoruz bende stok durumları nedeniyle biraz göz ardı edilen CX 281'i hatırlatayım, başlıkta alternatifler çoğalsın.

     YENİ SENNHEISER CX200 STREET II + CX300-II PRECISION + CX350 STREET II
     YENİ SENNHEISER CX200 STREET II + CX300-II PRECISION + CX350 STREET II


    90-120 TL arasındaki fiyatıyla segmentinde epey iyi bir kulaklıktır. Donanımhaber içinde de pek meşhur olan head-fi.org sitesindeki ljokerl 'in bu kulaklığı CX serisi arasında oldukça başarılı bulduğunu söylemek lazım. Zira 6,5 puanla CX300 ve Grado igi'nin üzerinde yer vermiş...

    Konunun kesinlikle uzmanı değilim ancak Türkiye'de bulunabilir olmasıyla ve segmentindeki kalitesiye bence "güzel" bir kulaklık...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertklc

    Ben cx400-II de kullandım,cx300-II de kullandım.ikisini aynı anda kullanma fırsatı bulamadım ama hatırladıklarım cx400-II daha net ses veriyor,ses rengi daha parlak.Ben cx300-II kullanırken kulaklıgımı daha cok seviyordum,cx400-II ye geçince adaptörünü falan kaybedip bulamadım biraz soğudum.İkisi de tatmnin eder cx400-II daha tizleri midleri önde olan bir kulaklıktı yanlış hatırlamıyorsam ama cx300-II daha eğlendirici gelmişti bana.Şimdi brainwavz m4 kullnayorum,cx400-II den daha iyidir yani.İzolasyon falan çok daha iyi bence,eğer çok para vermek istemiyorsan yurt dışından brainwavz m2 -m4 falan ısmarlayabilirisin.Yaklaşık 100 130 tl arasında fiyatları var.Sennheiser cx400-II 260 tl fln dı hatırladığım kadarıyla, o kadar para edecek bir kulaklık değil.

    CX 400 Türkiye'de 200 lira civarı.CX 300 II ise 130-160 arasında.Satılan yere göre değişiyor.Benim niyetimde CX 400'e o kadar para vermektense CX 300'ü 130 liraya veren yerden almak.Oda muhtemelen Bimeks'te olması lazım.Hem ben simetrik kabloluları sevmiyorum.

    Senin tavsiye ettiğin Brainwavz'ı ilk defa duydum ve biraz araştırdım.Bu forum haricinde Türkçe olarak bahseden bir site ya da forum bulamadım.Tanınmış yabancı mağazalardan ise sadece Amazon'da var. DH forumdaki yorumlarına bakılırsa güzel bi ürün.Hatta üyelerden biri Kablosu 6 ayda iyice kötü olan CX 500'üme göre çok sağlam bi kablosu var.Ses kalitesi ise buna iyice alışınca CX 500'ün sesi mağara sesi gibi oluyor diyor.Bazılarıda tizi çok veriyor ve bası kaybediyor diyor.Burn-in yapınca bu sorunların kalktığını söyleyenlerde var.Ürünün youtube'da bile inceleme ya da kutudan çıkarma vidyolarını bulamadım.Sen ürünü nerden ve nasıl aldığını söyleyebilirsen almayı düşünebilirim.




  • Mp4nation.com dan aldım.Brainwavz ürünleri satıyor.M2-M4 ü tercih edebilirsin.Şu an yılbaşı diye indirim var yaklaşık 100 tl ye geliyor m4.Ses karakterli cx400-II ile farklı.Enstrüman sesleri brainwavz m4 te çok daha iyi.Ben daha burn in ı tamamlamadım.Bnde 1 hafta fln önce almıştım 130 tl almıştım şimdi 110 tl ye falan satıyorum.Daha kaliteli bir kulaklığa yönelmeyi düşünüyorum ama tam karar veremedim satıp satmamayı.Beklmek istemiyorsan yurt dışı olayını benden alabilirsin ama dediğim gibi tam karar vermedim.Bu arada sennheiser cx400-II de satıyordum.2 yıllık fln ilanalra bakarsan görürsün foto falan.Eğer ucuz almak istiyorsan falan 90 a fln satıyordum galiba tam hatırlamıyorum ama sen bir gir mp4 naiton bak brainwavz için.Sennheiser cx-400-II sıfırna o kadar para vermek istemiyorsan da benle iletişime geçersin veya brainwavz m4 ü istiyorsan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertklc

    Mp4nation.com dan aldım.Brainwavz ürünleri satıyor.M2-M4 ü tercih edebilirsin.Şu an yılbaşı diye indirim var yaklaşık 100 tl ye geliyor m4.Ses karakterli cx400-II ile farklı.Enstrüman sesleri brainwavz m4 te çok daha iyi.Ben daha burn in ı tamamlamadım.Bnde 1 hafta fln önce almıştım 130 tl almıştım şimdi 110 tl ye falan satıyorum.Daha kaliteli bir kulaklığa yönelmeyi düşünüyorum ama tam karar veremedim satıp satmamayı.Beklmek istemiyorsan yurt dışı olayını benden alabilirsin ama dediğim gibi tam karar vermedim.Bu arada sennheiser cx400-II de satıyordum.2 yıllık fln ilanalra bakarsan görürsün foto falan.Eğer ucuz almak istiyorsan falan 90 a fln satıyordum galiba tam hatırlamıyorum ama sen bir gir mp4 naiton bak brainwavz için.Sennheiser cx-400-II sıfırna o kadar para vermek istemiyorsan da benle iletişime geçersin veya brainwavz m4 ü istiyorsan.

    İkinci el almayı pek düşünmüyorum dostum.Sendeki CX 400 eski sanırım.Ama Brainwavz'ı daha 1 hafta önce aldım diyorsun.Genede bir düşünürüm.Ama dediğim gibi ikinci el almaya pek niyetim yok.Ha birde verdiğin bu siteye girdiğimde alan adının satılık olduğunu yazan bi sayfa görüyorum.Sanırım site adını yanlış yazdın.




  • Brainwavz yeni aldım evet ama 3 haftada fln eline geçiyor bu dediğim siteden alırsan,yani acelen yoksa bu siteden al direkt zaten.

    http://www.mp4nation.net/catalog/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertklc

    Brainwavz yeni aldım evet ama 3 haftada fln eline geçiyor bu dediğim siteden alırsan,yani acelen yoksa bu siteden al direkt zaten.

    http://www.mp4nation.net/catalog/

    Bi bakalım.Bide ürünün resimlerin de kulak adaptörünün sünger olduğunu gördüm.Bu lastiık olanlara nazaran rahatsız etmiyor mu kulağı.Kaşınma,terleme gibi...
  • Onlar comply foam dı galiba adı.Normal kulakık adaptörleri de var her boyutta.Foam lar biraz sesi kötüleştiriyor ama izolasyon daha iyi.Benim kulağıma daha uydular ben onlarla kullanıyorum şu an ama normal adaptörleri de var ondan istediğini seçersin kullanırken.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertklc

    Onlar comply foam dı galiba adı.Normal kulakık adaptörleri de var her boyutta.Foam lar biraz sesi kötüleştiriyor ama izolasyon daha iyi.Benim kulağıma daha uydular ben onlarla kullanıyorum şu an ama normal adaptörleri de var ondan istediğini seçersin kullanırken.

    Kardeş yardımlarına ve verdiğin fikirlere teşekkür ederim.Dün Sennheiser CX 300 II aldım.Ve tam beklediğim gibi bi ürün...

    CX 300 II hakkında sormak istedikleriniz varsa elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim arkadaşlar.
  • quote:

    quote:

    Orijinalden alıntı: mertklc

    Onlar comply foam dı galiba adı.Normal kulakık adaptörleri de var her boyutta.Foam lar biraz sesi kötüleştiriyor ama izolasyon daha iyi.Benim kulağıma daha uydular ben onlarla kullanıyorum şu an ama normal adaptörleri de var ondan istediğini seçersin kullanırken.


    Kardeş yardımlarına ve verdiğin fikirlere teşekkür ederim.Dün Sennheiser CX 300 II aldım.Ve tam beklediğim gibi bi ürün...

    CX 300 II hakkında sormak istedikleriniz varsa elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim arkadaşlar.


    Rica ederim.Hayırlı olsun,iyi seçim yapmışşın.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.