Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.315
Cevap
189
Favori
1.751.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçtiğimiz C.tesi ölçü alinmasi için tekrar dişçime gittim, tedavi süresi boyunca şuana kadar en zorlandigim seans buydu. 2 sebebi var 1. Alt ve ust damaga konan ve donana kadar beklenip donduktan sonra çıkartılan macunumsu madde, biraz zor çıkıyo acıma olmuyo ama geriliyosunuz. 2. Dis eti şekillendirici cikartilirken ve tekrar takilirken gercekten canim yandı. Bu bahsettiğim acilar vs. dayanilmicak aman aman acilar değildi fakat tedavi süreci içersinde kendisine göre en zor olan seanstı.
    Çarsamba metal provası olacak ve persembe de protezin tamamı yetiştirilip takılması planlaniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metinkurum

    ben 4 implant yaptırdım. Alman malı, uluslararası garantili. 3,5 ayda bitti. şu an 1 yılın üzerinde zaman geçti, gayet memnunum. implantta markadan ziyade implantı yapan hekim önemli. benim tavsiyem hekim yada klinik araştırın. ucuza implant bulupta hekiminiz tecrübeli olmazsa implantın düzgün yerleştirilememesi, tutmaması gibi durumlarla karşılaşırsınız ki, o zaman çok eziyet yaşarsınız.



    implantın tutmama durumunu maalesef yaşadım :(
  • Gece dis gicirdatma derti olanlarin implant yaptirmasi mumkun mu?Benim problemim gece cok dis gicirdatmam.Netice gece plastik koruma kullan diyen olabilir ama bu plastik disin ust kismini korudugu icin implantin kok kismina gicirdatman dolayi zarar vermez mi?Bu korkudan dolayi implant yaptiramiyorum.Bu konuda bilgisi olan varsa bu korkuyu yenmemde lutfen yardimci olsun Simdiden tesekkurler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 Mayıs günü implant tedavim bitti çok şükür ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım umarım bundan sonra da sorun çıkmaz. Tedavimi özetleyeyim;

    1-Çene filmi falan çekildi uygun kemik varmı diye bakıldı ve onaylandıktan sonra implant çeneye yerleştirilip diş etine dikiş atıldı.
    2- 10 gün sonra dikişler alındı
    3- 3 küsür ay sonra diş eti şekillendirici takıldı
    4- 1 hafta sonra metal provası yapıldı
    5- Şehir dışından geldiğim için metal provasından bir gün sonrasına üst yapı tamamlandı ve tedavi süreci bitti.

    Üst yapı tamamlandıktan sonra 2 diş arasına doğal diş gibi oturması için baya bi şekillendirme çalışması yapıldı,tak çıkar tak çıkar ısır aç kapa aralarda kağıt gibi bişey takıp çıkarma ısırma en son diğer dişlerin rengini ölçüp protezi de ona göre renklendirip cilalama... bunlar son seansta oluyor.
  • Arkadaşlar aylık 1 ayda tüm implant diş tedavisini yaptırabilirsiniz. Yani 3 ay beklemenize gerek yok. Tüm tedavi hatta üst yapısıda dahil olmak üzere 1 ayda diş implantı yapılmaktadır.
  • Lazerle implant yapılıyormu. Acaba hangisi daha iyi biliyormusunuz? Artık teknoloji gelişti hızlı vidalı diş yaptırmam lazım. Teşekkürler.
  • ICX TEMPLANT ALMAN MEDENTİS MEDİCAL ÜRÜNÜ OLUP ALMANYADA ENÇOK TERCİH EDİLEN 3. MARKADIR.ICX İMPLANTLARI AYNIZAMANDA ALMAN İMPLANTOLOJİ DERNEĞİNİN
    8 YILDIR GÜMÜŞ ANA SPONSORUDUR.AYDIN DENTAL OLARAK DİSTRİBİTÖRLÜĞÜNÜ YAPMAKTAYIZ.40 ÜLKEDE SATIŞI OLAN OLDUKÇA YAYGIN SERVİS AĞI OLAN BU MARKAYI
    TANIMAK İSTEYEN DİŞ DOKTORLARIMIZA TANITIM İÇİN
    simage=1]https://store.donanimhaber.com/d3/f7/38/d3f73887c94453653ab469dbf0d111dd.jpg[/simage]
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2216632/09274be0-9f26-45d4-ae44-a2d6a82ec2a6.jpg




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Escaper

    Arkadaşlar anadolu yakasında önerebileceğiniz ve sizin de yaptırdığınız memnun kaldığınız diş hastanesi veya diş hekimi varmıdır?

    Lütfen reklam yapacaklar cevaplamasın. Ben şahsen reklam yapıp burada link vs veren yerleri listemden çıkardım. Burada reklam yapacağınıza işinizi iyi yapın zaten tavsiye edilirsiniz.

    pm attım.

    quote:

    Orijinalden alıntı: KURSAD.

    Merhaba , post core tedavisi yapıldı dişime, en son aşama da bitti kaplama takıldı yani. Ama sıkıntım şu Sol üst dişime yapıldı müdahale ve sanırım biraz büyük oldu.. Estetik açıdan hiçbir sıkıntı yok ama ,

    İşlem yapılan taraf Sol üst diş. Sağ taraf ile çiğneme yapamıyorum. çünkü Sol üst kaplamam tam altındaki dişe değiyor. Sağ taraf da tam kapanmıyor dişler. hadi çiğnemeyi geçtim normal dururken dişlerimi kapatmaya çalıştığım zaman ilk değen diş kaplamanın olduğu diş. Benim merak ettiğim kaplama küçültülebilir mi ? Sonuçta seramik madde... valla canım çok sıkıldı bu durumdan gidip komple dişi çektiresim falan geliyor. başlarım kaplamasına bilmemnesine diyip. Tek merak ettiğim konu seramik kaplamalar küçülttürülebiliyor mu yoksa en baştan ölçü falan alınıp tekrar mı lab'a gidecek ?

    Porselen seramik oluyor sanırım..


    Sökülüp yeniden yapılması daha iyi ama ağız içinde de yükseklik alndıktan sonra kısmen parlatıldığında rahatlarsınız.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cansuu84

    istanbulda implant yapan devlet hastanesi çapa var ama onlarda çok ileri bi tarih veriyor başka yapan devlet hastanesi var mıdır bildiğiniz ???
    bende üst sağ çenemde 2 dişimi çektirdim kocaman bi boşluğum var ve yaptırmayı düşünüyorum :)


    başka yaapn devlet hastanesi yok bildiğim kadarıyla ve zaten özel muayenahenelerle hemen hemen aynı fiyatlara geliyor.

    quote:

    Orijinalden alıntı: xtreme4495

    Baştan sona reklam kokuyor rant kapısı kokuyor... Millet de haklı bilgi edinmek istiyor forumlarda. Söylenecek söz yok...


    +1, kesinlikle buradan reklam yapan yerlere gitmemek lazım.

    quote:

    Orijinalden alıntı: İssiz Adam

    Merhaba arkadaslar...istanbulda implant yapacam tek dis icin..capadami yapmaliyim yoksa ozeldemi?capa 400 euro ya yapiyormus da asistanin soykedigine gore ozelde ayni malzeme 900 euroymus..

    Siz ne onerirsiniz? Benim tek cekincem acaba asistanlara falan mi yaptirirlar yoksa hoca mi yapar?


    Hoca yapmaz zaten. Adı üstünde üniversite, yani eğitim araştırma hastanesi... Sonuçta milyonda bir karşılaşılan bir hastalığınız(bu durumda hoca yapar, öğrenciler izler) yoksa öğrencilerin ve asistanların öğrenmesi için orada tedavi oluyorsunuz... Şansınız varsa asistan yapar...

    quote:

    Orijinalden alıntı: sonnefes42

    Arkadaslar Konyada babama implant yaptırcaz.. Üniversitede mi yoksa özeldemi yaptıralım deneyim yaşayan varmı acaba ..Fiyat bilgisi olan varsa ricamdır


    1995-2012 yılları arasında Hacettepe'de okumuş birini bulmanızı öneririm...

    quote:

    Orijinalden alıntı: ozkan1979

    izmir içinde yer önemli degil implant yaptırmak istiyorum tavsiye edecek olan arkadaş varmı

    fiyatlar ne durumda


    PM attım.




  • mplant markalarında dikkat etmemiz gereken en önemli hususlar türü ve kalitesidir. Uygulamaya alacağımız implant'ın vücudumuza uygunluğu test edilmeli kullandıktan sonra bir rahatsızlık oluşumuna karşın ürün seçiminde oldukça seçici ve dikkatli olmalıyız.

    Yanlış ürün seçiminin sonucu olarak diş etlerinde tahriş ve alerjik enfeksiyonla karşılabiliriz. Bu yüzden ürün seçiminde internetten ve doktorumuzdan yardım almalıyız.


    DİŞ İMPLANTI SEÇERKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ ?



    - Tanınmış ünlü bir marka olmalı
    - Patentli olmalı
    -AR-GE çalışmalarını tamamlamış ve sektörde kendini kanıtlamış olmalı
    -Tüm Dentalciler olarak bilinmesi ve diş doktorları tarafındna uygulanabilir olmalı
    -Doktor tavsiyesinde olmalı
    -Bugüne kadar hiç bir yan etki bırakmadığına dair belgeleri olmalı
    -Tüm klinik testleri ve araştırmaları başarıyla geçmiş olmalı

    Marka seçerken bu özelliklere dikkat etmeniz dahilinde sağlılklı bir operasyon geçirmiş olabilir ve ömür boyu bozulmayan implantlara sahip olabilirsiniz.


    SEKTÖRDE EN GÖZDE İMPLANT MARKALARI HANGİLERİDİR ?

    · Humantech

    Bu markalar sektörde en çok tanınan markalardır.

    · NucleOSS

    · Nobel Biocare

    · ITI

    · Biomet3İ

    · Astra Tech

    · SKY

    · Laser LOK

    · Tekka

    İmplant markalarını ister şehrinizdeki diş depolarında veya internetten alabilrisiniz mesela ben DR DENTAL diye bir siteden almıştım yıllar yıllar önce çokta uygundu o zamanlar.. internette implant satışı yapan dental siteleri bulabilirsiniz DR DENTAL veya DENTAL YOL gibi ..




  • arkadaşlar gaziantepte tek diş implant yaptırabileceğimiz bir yer önerirmisiniz?
  • Sizi heyecanlandıracak birkaç özelliğimiz var
    maksimum kaliteyi minimum fiyatlara alabilirmisiniz?
    bizlere ulaşın
    05325814151
    02122217737
    sin implant
  • Buradaki saçma implant reklamına kanacak üye yok burada, lütfen konuyu kirletmeyin. Adı duyulmamış zottirik markaları ithal edip kıvranıyorsunuz sonra böyle satmak için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar..Dmaster marka implant için herşey dahil 1500 fiyat aldım..Dr. Alman malı dedi ama siteyi inceledim ..baz ürün tr'de yapılıyo coating germany anladığım kadarıyla..bu ürün hakkında bilgisi olan var mı..ikilemde kaldım..
  • Arkadaşlar asla bayan dişçi tercih etmeyin tavsiyem deneyimlerime göre hiçbir bayan bu mesleği beceremiyor rezil ediyor ustüne saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nighthawker

    Selamlar..Dmaster marka implant için herşey dahil 1500 fiyat aldım..Dr. Alman malı dedi ama siteyi inceledim ..baz ürün tr'de yapılıyo coating germany anladığım kadarıyla..bu ürün hakkında bilgisi olan var mı..ikilemde kaldım..


    Bilgisi olan var mı arkadaşlar?? Dmaster...bu hafta yaptıracam..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mojotr

    Arkadaşlar asla bayan dişçi tercih etmeyin tavsiyem deneyimlerime göre hiçbir bayan bu mesleği beceremiyor rezil ediyor ustüne saygılar


    ağzımda 4 adet implant var izmir konak egiğitim araştırma diş hastanesinde güzide bir hanım doktor yaptı implantlarımı 5 yıl kadar önce
    Allah kendisinden bin kere razı olsun diyerek konuyu özetleyeyim.
  • Trafik kazasında kaybettiğim dişlerden sonra bende geçen sene implant yaptırdım. 3 adet implant takıldı 1 i çıkarıldı nedenini diş sıkma uyurken. Ben tanesine 1000$ ödemiştim ve öle hastane filan değil ataşehir in yenisahrasında sıradan bir muayene de yapıldı. İCX marka implant takıldı. Diş yerine adını hatırlamdığım içinde metal olmayan tek parça dişten yapıldı daha pahalı imiş. 1 senedir ağzımdalar aşağıda olanlardan başka problem yaşamadım. Tek acıyı implant kapağı cıkarırken yaşadım. Başka acı bilmem.

    Problemler;
    1) dişin altına her türlü yemek kaçıyor ve burası diş ipi olmadan zor temizleniyor.
    2) İmplant yaptırdığınız her yediğiniz şeyden sonra ağzınızı fırçalanız gerekiyor felaket koku yapıyor.
    3) İmplantın yanındaki dişin bir tanesinde iltihap oluştu ve implant o dişten 2 kat daha cok ağrı yaptı sanırım baskıdan ötürü.
    4) Diş gıcırtma veya sıkma rahatsızlığı implanttan 5 ay sonra keşfettik sanırım kazaya bağlı psikolojik rahatsızlıktan ötürü oldu. Sıkma yüzünden bir implantım çıkarılmak zorunda kalındı. Doktor 6 ay sonra tekrar yapacağımızı söyledi. Artık uyurken koruma için silikon bir dişlik kullanıyorum.


    Yaptırmak isteyenler kesinlikle yaptırın. Daha önce köprüsü olan biri olarak normal dişten bir farkı yok. Belki doktorumun kötülüğü nedeni ile yukarıda yazdığım bir kaç problem oluyordur fakat dişlerimden memnunum.


    bu arada Ed Stafford adında meşhur bir maceraperest var. Adada kaldığı tek damaklı dişi kırılıyor. Evet tek dişe damak yapmış elin almanları. Doktoruma bunu sorduğumda yurt dışında yaptıklarını ülkemizde daha gelmediğini eğitimini alındıktan sonra yapılmaya başlanır dedi. Yani kısaca köprü gibi dişleri keserek yapılan işlem yerine tek olmayan diş için damak yapıldığı mevcut.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mojotr

    Arkadaşlar asla bayan dişçi tercih etmeyin tavsiyem deneyimlerime göre hiçbir bayan bu mesleği beceremiyor rezil ediyor ustüne saygılar

    Cinsiyet ayrımcılığı olarak algılanmasın ama ben de bu görüşe katılıyorum. Çok iyi bayan çene cerrahlarına rastladım ama %90 erkek doktorlar bu işi daha iyi yapıyor diyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • implantta ne marka yaparsanız yapın ama mutlaka zirkonyum olsun üstüne. hatta yeni bir zirkonyum çıkmış dayanıklı olanlarda yaptırın derim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barracudaaa

    Buradaki saçma implant reklamına kanacak üye yok burada, lütfen konuyu kirletmeyin. Adı duyulmamış zottirik markaları ithal edip kıvranıyorsunuz sonra böyle satmak için.

    Emin misin, ülkemizde bir sürü kişi hizmeti ve sağlığı ucuza alabileceğini sanıyor.

    quote:

    Orijinalden alıntı: nighthawker

    Selamlar..Dmaster marka implant için herşey dahil 1500 fiyat aldım..Dr. Alman malı dedi ama siteyi inceledim ..baz ürün tr'de yapılıyo coating germany anladığım kadarıyla..bu ürün hakkında bilgisi olan var mı..ikilemde kaldım..


    Alman malından ziyade yeni çıkmış yerli malı gibi gözüküyor.

    quote:

    Orijinalden alıntı: IOserI

    Trafik kazasında kaybettiğim dişlerden sonra bende geçen sene implant yaptırdım. 3 adet implant takıldı 1 i çıkarıldı nedenini diş sıkma uyurken. Ben tanesine 1000$ ödemiştim ve öle hastane filan değil ataşehir in yenisahrasında sıradan bir muayene de yapıldı. İCX marka implant takıldı. Diş yerine adını hatırlamdığım içinde metal olmayan tek parça dişten yapıldı daha pahalı imiş. 1 senedir ağzımdalar aşağıda olanlardan başka problem yaşamadım. Tek acıyı implant kapağı cıkarırken yaşadım. Başka acı bilmem.

    Problemler;
    1) dişin altına her türlü yemek kaçıyor ve burası diş ipi olmadan zor temizleniyor.
    2) İmplant yaptırdığınız her yediğiniz şeyden sonra ağzınızı fırçalanız gerekiyor felaket koku yapıyor.
    3) İmplantın yanındaki dişin bir tanesinde iltihap oluştu ve implant o dişten 2 kat daha cok ağrı yaptı sanırım baskıdan ötürü.
    4) Diş gıcırtma veya sıkma rahatsızlığı implanttan 5 ay sonra keşfettik sanırım kazaya bağlı psikolojik rahatsızlıktan ötürü oldu. Sıkma yüzünden bir implantım çıkarılmak zorunda kalındı. Doktor 6 ay sonra tekrar yapacağımızı söyledi. Artık uyurken koruma için silikon bir dişlik kullanıyorum.


    Yaptırmak isteyenler kesinlikle yaptırın. Daha önce köprüsü olan biri olarak normal dişten bir farkı yok. Belki doktorumun kötülüğü nedeni ile yukarıda yazdığım bir kaç problem oluyordur fakat dişlerimden memnunum.


    bu arada Ed Stafford adında meşhur bir maceraperest var. Adada kaldığı tek damaklı dişi kırılıyor. Evet tek dişe damak yapmış elin almanları. Doktoruma bunu sorduğumda yurt dışında yaptıklarını ülkemizde daha gelmediğini eğitimini alındıktan sonra yapılmaya başlanır dedi. Yani kısaca köprü gibi dişleri keserek yapılan işlem yerine tek olmayan diş için damak yapıldığı mevcut.


    Özel muayenehaneler hastanelerden daha iyi yapıyor zaten, bu doğru ve diğer yazdığınız tüm şeylere katılıyorum.

    quote:

    Orijinalden alıntı: barracudaaa


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mojotr

    Arkadaşlar asla bayan dişçi tercih etmeyin tavsiyem deneyimlerime göre hiçbir bayan bu mesleği beceremiyor rezil ediyor ustüne saygılar

    Cinsiyet ayrımcılığı olarak algılanmasın ama ben de bu görüşe katılıyorum. Çok iyi bayan çene cerrahlarına rastladım ama %90 erkek doktorlar bu işi daha iyi yapıyor diyebilirim.


    Size de katılıyorum, zaten bu işlem için cerraha gerek yok. Diş çekiminden daha kolay bir işlem implant yaptırmak ama yine de erkek bir dişçiyi bayan bir cerrahtan daha çok tercih ederim.

    quote:

    Orijinalden alıntı: sukrusoydan

    implantta ne marka yaparsanız yapın ama mutlaka zirkonyum olsun üstüne. hatta yeni bir zirkonyum çıkmış dayanıklı olanlarda yaptırın derim


    Bunu yapabilen çok az doktor, isteyene isimlerini verebilirim.




  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.