Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.318
Cevap
189
Favori
1.751.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enkog

    beyler devlet hastanesinde implant yapılmıyor diyorsunuz ama dayım 4 tane implant yaptırdı bolu da sadece diş üstüne bir devlet hastanesiydi toplam 1250 tl verdi.

    Emin olmamakla birlikte Sadece bir kaç Üniversite hastanesinde Öğrencilere eğitim amaçlı İmplant yaptırılıyor muhtemelen. Bahse konu fiyat sadece implant fiyatı olup hastanelerde bulunan implant firma mümessillerinin sadece implant için aldıkları ücrettir. Bu firmalar normal diş hekimlerince çok fazla tercih edilmedikleri için hastanede vatandaş ile birebir pazarlık edip ürün satan firmalardır.
    Diş başı implant maliyeti yaklaşık 100 Euro gözüküyor. İmplantın sadece fiyatı önemli ise hastanede uygulanabilir. Elbetteki sonrasında oluşabilecek olumsuzluklar ve implant düşmesi durumunda karşılaşılacak zorluklar göz önünde bulundurulmalı.
    İyi bir implant 260 Eurodan başlıyor (üst yapı hariç). Üzerine Diş Hekimi uygulama ücreti ve üst yapı gelince 600-700 euroya çıkıyor.
    Yerli bir implant da üst yapısı ile beraber 1200-1300 TL ye uygulanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matttrak -- 11 Ocak 2016; 16:33:05 >




  • MERHABA BEN 1 AY ÖNCE ÜST DAMAK 6 İMPLANT VE 1 SİNÜS LİFTİNG (KEMİK EKLEME) AMELİYATI OLDUM İLK ETAPTA İĞNELER ÇOK CANIMI YAKSA DA SONRASINDA HİÇBİRŞEY HİSSETMEDİM. Çok fazla korkularım vardı internette okuduklarınıza inanmayın. ameliyat sonrası 1 adet bile ağrı kesici içmedim. sadece ilk 5 gün raporluydum ve evde yattım. ilginç olan dikişlerin aynı gün fırçalanmaya başlaması. burada fırçalama çok önemli iplerin bakteri üretmemesi gerekliymiş. 10 gün sonra dikişler alındı şimdi 3 ay gibi bir bekleme süresindeyim. üst çene için 12.000 tl. ödedim. alt çeneye de 4 implant daha yapılacak henüz rakam belli değil ama sanırım komple ağız benim 20.000-22.000 tl. ye tamamlanacak. bu dediğim fiyatlar Eskişehir için geçerli tabii.
  • Merhaba bu implantları üç diş yanyana yaptırılabiliyormu?Doğal dişler gibi araları açık olacak şekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni açmış olduğumuz hastalara ve hekimlere yönelik ağız ve diş sağlığı sitemizi hizmete koymuş durumdayız. Sitemizde diş hekimliğine dair akademik bilgiler makaleler ve hastalara yönelik sorunlar, hastalıklar ve tedaviler hakkınad bilgi ve makale sitesidir. Farkımız soru-cevap projesiyle hastalar sorunlarını bizlere sorabilir ve diş hekimlerimiz tarafından cevabını alabilirsiniz....
    Site:http://www.disuzmani.com
    Sorularınızı Danışma Adresi:http://www.disuzmani.com/soru-cevap/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disagrisi1 -- 16 Ocak 2016; 18:48:28 >




  • _zamazingo _ kullanıcısına yanıt
    merhaba araştırmalarıma göre 3 diş tek tek isteniyorsa 3 implant yaptırmalısınız. ama 2 . yol ise 2 implant ile 3 diş köprü olarak yaptırılabiliyor ve 1 implant ücreti daha az ödemiş olursunuz ki bu ücret en az 1.500,00 tl. en mantıklısı 2. yol bence geçmiş olsun :)
  • İmplant seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlar Linkte vereceğim Makalede anlatılmıştır.

    http://www.antalyadishekimi.com.tr/tr/m/makaleler/implant-seciminde-nelere-dikkat-edilmelidir.html

    Geçmiş olsun.
  • merhabalar tüm üyelere
    ICX implant ın türkiye distiribitörüyüz.aydın dental olarak türkiye ye ithalatı artık bu firmadadır.ICx implant ALMAN medentis medikal (köln merkezli)in dünya pazarına kazandırmış olduğu bir implant markasıdır.2012 yılından beri türkiye pazarında olan merkanın Marmara ünüversitesi çalışması ve ayrıca köln ünüversitesinden alınmış literatğrleride vardır.
    ICX implant dünya da 30dan fazla ülkede satılmaktadır ve strauman ve Nobel ile yarışır SLA yüzey bir implanttır.istanbulda ileri gelen kliniklerde kullanılmaktadır.
    burdan reklam doğrumudur bilmiyorum lakin implant ile ilgilenen doktorlarımız ile görüşmek ve ICX implantı tanıtmak isterim.
    ilginize teşekkürler.isteyen doktorlarımıza iletişim bilgilerimi verebilrim

    DETAYLI TANITIM VE FİYAT BİLGİSİ İÇİN ÖZKAN YILMAZ 0532 543 35 76



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICX implant -- 23 Ocak 2016; 20:55:54 >




  • matttrak M kullanıcısına yanıt
    BLGN2681 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben implan direct satis temsilci SERCAN implant direct ustun amerikan teknolojisiyle uretilmis bir implattir. İmplant direct' le alakalim tum sorulariniz icin İRTİBAT NUMARASİ
    05377717017
    @matttrak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlibeli -- 22 Ocak 2016; 1:11:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar uzun bir süre önce üst çenedeki santral kesici dişlerimden biri iki kenardan köke kadar kırıldı zamanla içi oyuldu iltihap oldu diğeri de yarıya kadar kırıldı diş kökünde sorun yok.
    İlk olarak iltihap oluşan diş önce çekilip sonra implant mı yapılacak ve çekilip implant yapılması kaç ay sürer?
    Yarım kırılan dişe implant gerekir mi sadece dolgu ile olur mu?
    Son olarak bu iki diş için herşey dahil ne kadar öderim?
    Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar her hasta kendi çapında bir vakadır. hatta bir hastanın her bir dişi ayrı bi vakadır.
    özellikle ağız bakımının bu kadar düşük olduğu bir ülkede maalesef kemik erimeleri oldukça fazladır. bu yüzden sözlü yaptığınız hiç bir açıklama gerçekleri tam anlamıyla yansıtmayacaktır. burda yapmanız gereken gerekli radyografileriniz alıp hekimlerinizle konuşmanızdır. implantların yapım yerleri markaları fiyatları her kesimin kendine göre sınıflandırdığı bir gruplaşma olacaktır. okuduğum bir kaç iletiden aklımda kalan bir kaç soruya cevap vermek istiyorum.
    hiç bir üniversitede öğrencilere implant yaptırmazlar. bu yetenek meselesinden çok hiç bir hoca buna izin vermez.
    birde en önemli konu pahalılık meselesi tabii ki.
    arkadaşlar nacizane tavsiyem şudur. ucuz olsun diye gittiğiniz. üniversite veya devlet hastaneleri işin içine ince hesaplar girince özelde yaptırdığınızla aynı fiyata gelecektir. üstelik harcadığınız zaman bakımından da bir çok vakit kaybınız olacaktır. özel bu konuda daha invazif oalcak işleriniz daha hızlı ilerleyecektir.
    ama asıl mesele şudur. sağlıkda hiç bir zaman %100 garanti olmaz. yaptıracağınız her işlemde bunu aklınızın bir kenarında tutun lütfen. implantın garantili olması sizin açınızdan hiç bir önemi yoktur yani. çünkü garanti implant kırılırsa geçerlidir ki oranı çok düşüktür. yaptığınız implant tutmadı bir garanti kapsamında değildir. çünkü kemik uygun yoğunlukta ve kalitede olmayabilir. burda üniversite ve devlet hastanlerinin handi kapı ortaya çıkmaktadır. çünkü 3 ay önce implant yaptırdığınız doktoru orda bulamayabilirsiniz. bunun içindir ki. her zaman muhatabınız olabilecek güvendiğiniz diş hekimleriyle görüşün vakalarını göstermesini isteyin güveninizi oluşturun. ve başında ve sonunda tek bir muhatapla tedavinizi tamamlayın. kalın sağlıcakla.




  • Tanesi 1000 tlye amerikan malı bluesky markalı implant yaptıracağım. Marka ve fiyat nasıldır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba, antalyada ikamet etmekteyim.
    bulunduğum bölgede özel bir diş polikliniğine gidiyorum. şimdiye kadar yapılan işlemler şu şekilde,
    diş taşları temizlendi, 6-7 tane dolgu yapıldı , 3 tane 20lik diş, 3tane de azı diş toplam 6 diş çekildi.
    sıra da implant var. 3adet implant yaptıracağım. gittiğim poliklinik yerli malını tanesi 1000-1250 lira dolaylarında yapacak.
    fiyatlar nedir? ne değildir? yerli malı için uygun bi fiyatmıdır? yoksa bu fiyata arkadaşların dediği gibi ithal diş yaptırabilirmiyim?

    önümüzdeki 1hafta içinde implantlardan 1tanesini yaptıracağım. lütfen yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StaNOnE

    arkadaşlar merhaba, antalyada ikamet etmekteyim.
    bulunduğum bölgede özel bir diş polikliniğine gidiyorum. şimdiye kadar yapılan işlemler şu şekilde,
    diş taşları temizlendi, 6-7 tane dolgu yapıldı , 3 tane 20lik diş, 3tane de azı diş toplam 6 diş çekildi.
    sıra da implant var. 3adet implant yaptıracağım. gittiğim poliklinik yerli malını tanesi 1000-1250 lira dolaylarında yapacak.
    fiyatlar nedir? ne değildir? yerli malı için uygun bi fiyatmıdır? yoksa bu fiyata arkadaşların dediği gibi ithal diş yaptırabilirmiyim?

    önümüzdeki 1hafta içinde implantlardan 1tanesini yaptıracağım. lütfen yardımlarınızı bekliyorum

    Öncelikle geçmiş olsun.

    Eşimin muayenehanesi de Antalya Merkezde..

    Vermiş olduğunuz fiyatları ona sordum. Normal olduğunu, 1700 TL civarına Alman malı bir implant taktırabileceğinizi söyledi.

    Bu vermiş olduğunuz fiyatlara diş üst yapısı dahil ise uygun bile denilebilir.

    Detaylı işlem ve tanınmış markalar için İmplantlar hakkında bilgi edinebilirsiniz :http://www.antalyadishekimi.com.tr/tr/m/tedaviler/implantoloji.html




  • 1000 liraya amerikan malı implant yapıyolarsa bütün dişlerini yaptır :)
    açıkçası amerikan malı değildir bence o implant sistemi çok güzel olabiliri ama üretimi orası değildir. çünkü amerikada üretilen implantların maliyeti bile 1000 liradan fazla olur. tekrar ediyorum implant sistemi çok güzeldir belki çok da memnun kalırsın ama orjini başkadır onun.
  • matttrak M kullanıcısına yanıt
    istanbuldaki arkadaşlar gayet uyguna yaptırabiliyor gibime geliyor yorumlara bakarsak, 1700 lira benim bütçem için biraz fazla. ben 3 adet yaptıracağım ve memnun kalırsam 12 adette annem için yaptırtacağım. bu koz ile uygun fiyatlı ithal yaptırabileceğimi düşünüyorum arayıştayım

    evet vermiş olduğum fiyata üst yapısı herşeyi dahil.

    sitenizi incelemiş ve bilgi almıştım teşekkür ediyorum.

    birde özel bir soru soracağım Kıldıran soyismi, soyisim benzerliğimi var, konyaaltı bölgesiyle kökeniniz varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StaNOnE

    istanbuldaki arkadaşlar gayet uyguna yaptırabiliyor gibime geliyor yorumlara bakarsak, 1700 lira benim bütçem için biraz fazla. ben 3 adet yaptıracağım ve memnun kalırsam 12 adette annem için yaptırtacağım. bu koz ile uygun fiyatlı ithal yaptırabileceğimi düşünüyorum arayıştayım

    evet vermiş olduğum fiyata üst yapısı herşeyi dahil.

    sitenizi incelemiş ve bilgi almıştım teşekkür ediyorum.

    birde özel bir soru soracağım Kıldıran soyismi, soyisim benzerliğimi var, konyaaltı bölgesiyle kökeniniz varmı?

    Evet Hurmalıyız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: matttrak

    quote:

    Orijinalden alıntı: StaNOnE

    istanbuldaki arkadaşlar gayet uyguna yaptırabiliyor gibime geliyor yorumlara bakarsak, 1700 lira benim bütçem için biraz fazla. ben 3 adet yaptıracağım ve memnun kalırsam 12 adette annem için yaptırtacağım. bu koz ile uygun fiyatlı ithal yaptırabileceğimi düşünüyorum arayıştayım

    evet vermiş olduğum fiyata üst yapısı herşeyi dahil.

    sitenizi incelemiş ve bilgi almıştım teşekkür ediyorum.

    birde özel bir soru soracağım Kıldıran soyismi, soyisim benzerliğimi var, konyaaltı bölgesiyle kökeniniz varmı?

    Evet Hurmalıyız.

    bizde hurmalıyız
    dedeme imam derler, diğer dedeme rahmetliye de idris usta derlerdi.
    bölüklerdenim ben, anne tarafı uzundirek.

    hadi bakalım kimlerden çıkacaz, nerden akrabalık bakalım :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaNOnE -- 1 Şubat 2016; 10:01:29 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: StaNOnE

    quote:

    Orijinalden alıntı: matttrak

    quote:

    Orijinalden alıntı: StaNOnE

    istanbuldaki arkadaşlar gayet uyguna yaptırabiliyor gibime geliyor yorumlara bakarsak, 1700 lira benim bütçem için biraz fazla. ben 3 adet yaptıracağım ve memnun kalırsam 12 adette annem için yaptırtacağım. bu koz ile uygun fiyatlı ithal yaptırabileceğimi düşünüyorum arayıştayım

    evet vermiş olduğum fiyata üst yapısı herşeyi dahil.

    sitenizi incelemiş ve bilgi almıştım teşekkür ediyorum.

    birde özel bir soru soracağım Kıldıran soyismi, soyisim benzerliğimi var, konyaaltı bölgesiyle kökeniniz varmı?

    Evet Hurmalıyız.

    bizde hurmalıyız
    dedeme imam derler, diğer dedeme rahmetliye de idris usta derlerdi.
    bölüklerdenim ben, anne tarafı uzundirek.

    hadi bakalım kimlerden çıkacaz, nerden akrabalık bakalım :D

    Kemal Özcan Dayım olur.

    Çobanlar, Kıldıranlar hep hısım akraba.. Uzundirekler de hısım olması lazım..

    Tabi epey uzak kaldık iş güç derken..





  • İyi forumlar,

    İmplant için çok fazla olmamakla birlikte araştırma ve bilgi edinme sürecim devam ederken,sürekli tedavi olduğum poliklinikte tatili de fırsat bilerek hem dolgu ve temizlik gibi küçük işlerimi halledip hem de implant hakkında bilgi alacaktım ki hazır o koltuğa oturabilmişken fiyat ve yapılacak işlemleri konuşup implant tedavisine de başladık. Tiologic adında bir marka takıldı fiyatı 2100TL. 3 ay sonra da üst yapı yani diş takılacakmış. Gelişmeleri paylaşırım fakat bir de şunu sormak istiyorum bu takılan implant ile ilgili bir belge,garanti kağıdı yada implantı takan hekim bilgisi kağıdı falan veriliyor mu? Başlıktaki sayfaların hepsini okuyamadım bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
  • Şimdi dişler implant koyulduktan 1 ay sonra falan takılıyorya ön dişime yaptırırsam 1 ay dişsiz mi gezicem ben ?
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.