Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.315
Cevap
189
Favori
1.751.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • doganvolkan D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, implanttan vazgeçtim şimdilik. Eclignere aklım yatarsa ve ben de o tedaviye uygunsam ecligner yaptıracağım. 23 diş implant olmayacaktı. 6 tanesi implant olacaktı. Ecligner, hem daha hesaplı hem de kendi disim olacağı için buna karar verdim.

    Yalnız, şunu söyleyim; fiyatlar çok oynuyor. Ben özel bir diş hastanesine gittim1500 dendi, muayenehanesi olan bir dişçiye gittim, tanesine 900 tl fiyat verdi. Üstelik ilk gittiğim hastanenin adını vererek " aynı marka implant kullanıyoruz, sorabilirsiniz. " dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,

    İstanbul,Ankara ve Bolu'da uygulama kliniklerimiz mevcut, üst yapısı dahil implantı 1000TL'ye uyguluyoruz (greft, membran ve sinüs lift hariç). Ürünümüz italyan malı olup 10 yıl garantilidir. Eğer doçent isterseniz bu fiyat 1200 TL, isteyenler bilgi almak için irtibata geçebilir.
  • onzy O kullanıcısına yanıt
    aldığınız rakam uygun bi rakam. hangi marka yapıldığını öğrenmenizde yarar var. ugun denilen fakültelerde bile verdiğiniz fiyatlardan yüksek rakama çıkabilir.
  • soner_blls S kullanıcısına yanıt
    madem fakültede yaptıracaksınız marmara yada çapada bi görünüp fiyat almanızı öneririm.
  • niirvana kullanıcısına yanıt
    düşen implant değildir. eğer cinciva former (diş eti şekillendiricisi) takıldıysa büyük ihtimalle o düşmüştür. hekiminize gidin tekrar geri takacaktır
  • aslanturki kullanıcısına yanıt
    dostum ben tüm ağzıma implant yaptırdım. Bir kere dikkat etmen gereken en önemli husus diş hekimi seçimin. yada diş merkezi. piyasada çok fazla implant markası var. implant markası araştırayım dersen işin içinden çıkamaz, ne yapacağını şaşırırsın. seçimini yapıp seçtiğin yere güveneceksin. bir de sağlıkta ucuz hizmet aranmaz. sana git pahalısınıda yaptır demiyorum. sadece en ucuzu arama.. benim çevremde mutludent e yaptıran arkadaşlarım vardı, bende gittim oraya yaptırdım. Çokta memnun kaldım. zaten biraz araştırınca ankaranın en büyük yerlerinden biri olduğunu öğrendim. Orada bayan bir hekim var. Çok güler yüzlü ve çok iyi bir hekim. bence oraya bir gözük. kararı sonra ver.
  • Benle irtibata geçen arkadaş kimse mail geldi ama msjlarda gözükmüyor, msjını tekrar atıp mail adresini yazarsa istediği bilyi verebilirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar MIS marka implant duydunuzmu
    doktor bunu önerdi gidip parasını ödesemmi diye kararsızım
    fiyat 1.750 ye çıkıyor kemik içi implant ve implant üstü metal destekli kron diye yazmışlar
  • Dentaydın ,da tedavi olan varmi ,implanti burda yaptiricam doktorlari nasildır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önceden 2 adet implant diş için planlama yaptırdığım dent aydın'da 01.04.2014 tedavim başladı yaklışık iki saat süren ilk tedavide resmen ameliyat oldum.

    operasyonda yapılan işlemler (forumda bir arkadaş ıvır zıvır işler demiş ama bana pek öyle gelmedi)

    SS-Komlikasyonlu diş çekimi (inf. anestezi ile) (23)

    Flap Kaydırılarak Primer Kapatma (23)

    Cerrahi pansuman (22)

    PRF (plazmadan zengin Fibrin) uygılaması (22)

    SS- Maryland (andheviz) Köprü (21)
    SS- Maryland (andheviz) Köprü (22)
    SS- Maryland (andheviz) Köprü (23) (geçici protez için ölçü alındı)
    SS- Maryland (andheviz) Köprü (24)


    12 adet dikiş atıldı üst çeneye yüzümün sol tarafı gözüme kadar şişmiş bir durumda operasyon biteli 48 saat olacak ama hala şişlik geçmedi. Ameliyettan sonra şişlik normal olduğu söylendi antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum.

    Planlama yapan doktor yani ameliiyatı yapan implant için kemik seviyesini yetersiz buldu ve 22 ve 23 nolu dişlerin yanındaki (24 ve 20) dişlerde problem olduğundan greft koyamadığını ve kendisin bu implantı gerçekleştiremeyeceğini belirtti. implant uygulanırsa estetik açıdan kötü olur dedi çene kemiği çok şekilsiz ve erime çok fazlaymış.. Kron köprü için toplamda 6 adet diş yaptırmamı tavsiye etti..Ben implantta ısrar edince dent aydın'ın florya sb de bir uzmana yönlenireceğini fakat çok meşakatli bir iş olduğunu tedavinin 1,5 sene sürebiileceğini yapay kemik çene v.s bahsetti ama tam olarak anlayamadım yeni amleyattn yeni çıktığımdan detayları öğrenemedim. Bakalım hayırlısı tedavim farklı yönlere kaymaya başladı..




  • Gecmis olsun ,peki ek masraf cikartiyorlarmi yoksa basta anlasilan fiyata sadıklarmı ,ayrica koca fakultede uzman yokmu ki baska subesine gonderiyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen 2 diş için en az 3'şer bin lira ek masraf çıkaracaktır. Bunun verilen fiyata sadaketle pek ilgisi yok. Hem ek işlemler çıkacak hem de alacaklarının en az 2'şer bin lirasını malzemeye falan harcayacaklar ki implant hariç. Ayrıca 1,5 sene kimse cebinden fazla harcayarak zararına sizinle uğraşmaz heralde...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 3 Nisan 2014; 23:11:02 >
  • garcibaba kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    Kişinin ağız sağlığındaki (planlama dışında) farklı problemlere dayalı ek masraf çıkartabilceklerini düşünüyorum.

    Ameliyattan bir gün sonra kontrole gittiğimde planlama dışında bir dişime kanal tedavisi yapıldı.
    Tabiki yapılacak extra işlerin datayını fiyat bilgisini verip ok. aldıktan sonra uyguluyolar.

    SS- kanal tedavisi - iki kanal (24)
    SS- dijital radyografi (1)
    Kanalın daimi doldurulması(kanal başına) (24)

    Ek masraf olarak planlama dışında kanal tedavisi ve radyografi ücretini ödedim.
    Planlama listemde de sadece o gün ne işlem yapıldıysa onun ücretini ödedim.

    Benim ameliyatı yapan diş eti hastalıkları ve cerrahisi ( Periodontoloji ) doktoruydu planlamayıda Periodontoloji, Endotonti ve Protetik Diş Tedavisi uzmanları

    Yani üç doktor bakıp planlama yaptı ameliyatada uğradılar.

    Fakülte aynı ama şimdi yönlendireceği doktorun uzmanlık alanı Ağız Diş ve Çene Cerrahisi uzmanı bakalım hayırlısı...




  • Umarım bahsettğin gibi bir durumla karşılaşmam..
  • Herkese merhaba,
    Uzun zamandır yaptırmayı planlıyordum implant. En sonunda Mart ayının son haftası karar alıp kısa bir fiyat ve mekan araştırması sonrası başladım yaptırmaya.
    Dent istanbul ataşehir, hastanesinde tedavim başladı.3 implant , 2 dolgu.6 komplikasyonlu diş çekimi, Dental spa, 7 kuron kaplama toplam 8300 tl tuttu. Aslında 10 küsür tuttu ama bahar indirim i ve ÖSS indirimi ile bu paraya geldi.
    Gelelim sürece;
    Önce Denktaş sıpa ile başladılar üç gün üst üste gittim diş taşı temizliği, mavi ışık vs bitti gerçekten dişlerim beyazladı bunu yaparken anestezi yapmadılar akşamları biraz dişlerim sızladı ama ertesi gün geçmiş oluyor.
    Son dün yani (4.4.14) de 6 adet komplikasyonlu diş çekimi ve 3 adet implant yerleştirilmesi yapıldı. Merak edenler için 2 adet implant yeri zaten boştu ve hemen çakmış ama diğer bir tanesini çektiği dişin yerine çakmış. Tabii tüm bunlar olurken ben genel anestezideydim. 6 diş çekimi üç implant 1,5 saat sürmüş. Ağzımın sağ ve sol alt ve üst azı ve 20 liklerin çekildi
    Şuan bunların iyileşmesini bekliyorum. Ama ağzımda çok fena bir ağrı var diyemem. Dışarıdan baksanız hiç bir şey yok gibiyim.
    Merak ettiklerim. Bu kadar diş çektirmiş ve implant yaptırmış olanlar iyileşme süreci nedir? Ne zaman yaralar tam iyileşir. Implant üstlerini 3 ay sonra yapacaklarımış. Ağrı kesiciler kullanıyorum apranax dört ve agumentin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cansadan ile aynı kişiyim,sistem üyelik bilgilerimi iptal etmiş galiba giriş yapamadığım için bu şekilde yazıyorum;
    bugün yaklaşık 48 saat geçti ameliyatın üstünden; orta çenemde ve orta çene hizasındaki dişlerde biraz uyuşukluk hissediyorum, hissizlikte denilebilir.ameliyatı yapan doktoru aradım normal olduğunu söyledi ama pek güvenemedim, google da biraz araştırdım sinirlere zarar verme durumu varmış, yarın gidip yerinde görüşeceğim. çok büyük bir hissizlik değil ama olması canımı sıktı, ayrıca çenemi açmakta zorlanıyorum. sanırım bunlar normal şeyler internette de 2.3. günler de çene açmakta zorlanabilirsiniz demişler. bekleyip göreceğiz. Allaha şükürler olsun 6 diş çekilmiş sağ alt çenesine 2 sol alt çenesine 1 implant yapılmış biri olarak çok büyük acı çekmedim. ama hissizliğin kalıcı olması canımı çok sıkacaktır. ara ara karıncalanma denilen bir his de geliyor ama orta çenemdeki dişime dokunduğumda elimi hissediyorum dişimi değil. umarım 1 hafta içinde geçerde buradan takip edenleri rahatlatmış olurum.

    Dipnot: şuana kadar dent istanbul ataşehiri önerebileceğimi pek sanmıyorum. sizi yeterince bilgilendirmiyorlar ve her işi kendiniz akıl edip takip etmek durumunda kalıyorsunuz. pek sıcakkanlılar diyemem ama izlenimlerim devam ediyor. tüm süreç bittiğinde emin olun dentistanbul ataşehir i ya tam önereceğim yada asla önermeyeceğim. ki çok samimi duygular ile yazıyorum...




  • ben buraya gittim 8-9 sayfa yapılacak liste çıkardılar ödemeyide kredi kartı veya peşin dediler
    siz Planlama listemde de sadece o gün ne işlem yapıldıysa onun ücretini ödedim demişsiniz
    benim kredi kartım yok, ödemeyi günlük veya haftalık yapabiliyormuyuz?bana peşin para ödendikten sonra tedavi başlanıcak dendi.
  • gael kullanıcısına yanıt
    bende israil ürünü implant satıyorum. MİS piyasada bilinen iyi ürünlerden birisidir. cerrahiyi gerçekleştirecek hekiminizde konusunda iyi ise ücret normal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XS_for_Man -- 8 Nisan 2014; 21:52:24 >
  • implantın iyisi kötüsü olmazki sonuçta hepsi titanyum üretimde teslerden geçip belgelendiriyorlar. en belirgin normu Titanyum 6Al-4V kötü implantın ne gibi bir durumu oluşuyor. titanyum çok yüksek asitlere dayanıklı bir metal.


    yalnızca dikkat edin yeni üyelik açanlar var dogru yazan yanlış yazan var. pinokyocular yanlışa yönlendirmesin...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: unknown115

    implantın iyisi kötüsü olmazki sonuçta hepsi titanyum üretimde teslerden geçip belgelendiriyorlar. en belirgin normu Titanyum 6Al-4V kötü implantın ne gibi bir durumu oluşuyor. titanyum çok yüksek asitlere dayanıklı bir metal.


    yalnızca dikkat edin yeni üyelik açanlar var dogru yazan yanlış yazan var. pinokyocular yanlışa yönlendirmesin...



    arkadaşım doğru diyosun hepsi titanyumdan yapılıyor. . ama her firmanında bir AR-GE si var. yüzey çalışmasıydı tasarım çalışmasıydı yiv şekliydi. bunlar sayesinde implant'ın kalitesi artıyor. yani hepsi titanyumdan yapılıyor diye hepsi aynı kalitede değil. öle olsa git en ucuzunu bul taktır der herkes. tüm hekimler en ucuz firmayla çalışır. o yüzden her firmayı bir tutmamak gerekiyor.




  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.