Şimdi Ara

PUSU'nun Sistem Gereksinimleri ve Kullanacağımız Silahlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'nin İlk Üç Boyutlu Macera Oyunu
    -Fatih Yıldırım Nato Belçika üssünde görevli bir üsteğmendir.Fatih'in babası Refik Yıldırım Türkiye'de zihinsel konularla ilgili bilimsel araştırmalar yapan bir bilimadamıdır.Refik zihin kullanımı üzerine yaptığı bilimsel araştırmaları sırasında farkında olmadan geçmişi karanlık bir işadamı olan Fuat Erkaya ile ortaklığa girmiştir.Ancak Fatih'in,ne babasının nasıl bir proje üstünde çalıştığından,ne de Fuat Erkaya ile olan ortaklığından haberi vardır.Birkaç gün boyunca Fatih daha önce hiç düşünmediği olaylar yaşayacak hayatı belkide kökünden değişecektir.

PUSU'nun Sistem Gereksinimleri ve Kullanacağımız Silahlar

Minimum Sistem Gereksinimi:
    OpenGL destekli 3D Hızlandırıcılı 32MB ekran kartı
    Microsoft Windows 2000/XP DirectX 9.0c SSE destekli işlemci (Pentium III ya da AMD)
    256 MB sistem hafızası
    1 GB sabit disk alanı
    4x CD-ROM sürücü
    Stereo ses kartı
    DirectX destekli fare ve klavye

Tavsiye Edilen Sistem Özellikleri:

OpenGL destekli 3D Hızlandırıcılı 128 MB ekran kartı
    Microsoft Windows 2000/XP DirectX 9.0c SSE destekli işlemci (Pentium IV 1.5 GHz ya da AMD Athlon XP 1500+)
    512 MB sistem hafızası
    1 GB sabit disk alanı
    32x CD-ROM sürücü
    Stereo ses kartı

Önemli Not:

Oyunun etkinleştirilebilmesi için kurulum sırasında bir defaya mahsus internet bağlantısı gerekmektedir.
    Bilgisayarınızın grafik kartı için gereken sürücüler Pusu CD'sinin içinde bulunmaktadır.
    Oyun 16 yaşından küçüklere tavsiye edilmemektedir. (Kanlı kavga sahneleri)

http://www.weblebi.com dan alıntıdır.

Kullanacağımız Silahların Resimlerini ve Açıklamalarını Aşağıda Görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 17 Mayıs 2005, 18:44:04 >

• DirectX 9 olduğunu bilmiyordum. Grafik teknolojinin gerisinde kaldığına dair yorumlar yapılıyordu. DX9'un nimetlerinden yararlanıyorsa gerçekten iyi.
  • bir defaya mahsus internet bağlantısı

gereksiz birşey bence bir cok kişinin net bağlantısı yok cünkü...
  • Bu internet bağlantısı olayının,korsanı engellemekle ilgili birşey olduğunu duymuştum.
  • nasıl yani ya ben bu olayı anlıyamadım korsan la ne ilgisi var ?
  • Sanıyorum orijinal oyun aldığını PUSU nun yapımcılarına internet aracılığıyla bildiriyorsun.
    Bir seri numara bildirimi olabilir.Her orijinal kopyanın özel bir numarası vardır oyunu kurduktan sonra etkinleştirmek için, internet aracılığıyla bu numarayı bildiriyorsundur.
    Korsan oyunlar,tek bir orijinal cd den boş cd lere kopya olduğu için,aynı numaradan bir sürü kişi bu numarayı PUSU nun yapımcılarına gönderdiğinde bir hata mesajı gönderip oyunun etkinleştirilmesini durdurabilirler.Böylece korsan cd alanlar oyunu oynayamazlar

Not:Bunlar sadece benim tahminim.
  • fazla bi sistem istemiomuş...
  • sistem özellikleri normal ama ne zaman çıkıcak bu oyun artık
  • Oyunun etkinleştirilebilmesi için kurulum sırasında bir defaya mahsus internet bağlantısı gerekmektedir.

bu olay çok güzel olmuş. aramızda hala oyunun korsanını almayı bekleyen vatan hainlerine tokat gibi olur
  • ne 16 sı onu punisherı ben kardeşime oynattım
  • Bari Türk oyunlarının korsanını almayalım arkadaşlar.
    Ayrıca resmi web sitesinde oyunun dün piyasaya sürüldüğünü yazıyordu.
    Ancak alışveriş siteleri 17 Mayıs 2005 tarihini veriyorlar.
    Fiyatı:18 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 14 Mayıs 2005, 16:59:58 >
  • duyduğum kadarıyla oyun oazartesi günü 20 ytl den satışa çıkacakmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakoben

Sanıyorum orijinal oyun aldığını PUSU nun yapımcılarına internet aracılığıyla bildiriyorsun.
    Bir seri numara bildirimi olabilir.Her orijinal kopyanın özel bir numarası vardır oyunu kurduktan sonra etkinleştirmek için, internet aracılığıyla bu numarayı bildiriyorsundur.
    Korsan oyunlar,tek bir orijinal cd den boş cd lere kopya olduğu için,aynı numaradan bir sürü kişi bu numarayı PUSU nun yapımcılarına gönderdiğinde bir hata mesajı gönderip oyunun etkinleştirilmesini durdurabilirler.Böylece korsan cd alanlar oyunu oynayamazlar

Not:Bunlar sadece benim tahminim.

Mantıklı tahmin dostum

Bu arada farkındamısınız ama sürekli fiyatlar artıyor İlk önce 15 sonra 18 sonra 20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 14 Mayıs 2005, 17:24:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

Oyunun etkinleştirilebilmesi için kurulum sırasında bir defaya mahsus internet bağlantısı gerekmektedir.

bu olay çok güzel olmuş. aramızda hala oyunun korsanını almayı bekleyen vatan hainlerine tokat gibi olur

• benim verdiğim 18 YTL fiyatı,alışveriş sitelerinde yazan fiyat.
  • oyunu sadece 1 keremi oynayabileceğiz silip tekrar yükleme şansımız yokmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pew

oyunu sadece 1 keremi oynayabileceğiz silip tekrar yükleme şansımız yokmu ?

İnternet aracılığıyla aktifleştirdiğimize göre,aktifleştirme bittikten sonra bilgisayarımıza bir cookie dosyası gönderilmeli ve silip tekrar yüklediğimizde,oyun,bilgisayarımızdaki cookie dosyasını tanımalıdır.

Böylece yeniden aktifleştirmeye gerek kalmaz.

Ama bilgisayara format atarsak,cookie dosyası da silineceğinden,oyunu yüklediğimizde tekrar internete bağlanmamız gerekebilir.
  • Oyun suan idefix te satista
    kdv dahil: 18,00 YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: pew

oyunu sadece 1 keremi oynayabileceğiz silip tekrar yükleme şansımız yokmu ?

çok ilginç bizim türkler yapmışlar yine yapacaklarını..
  • İşte Pusuda kullanacağımız silahlar

CZ75

9 mm mermi kullanan bu silah oyunun ilk bir kaç bölümü boyunca hayatınızı kurtaracak.

Magnum

45'lik mermi kullanan bu silahın sesi bile düşmanların korkutmaya yetiyor.

Uzi

9 mm mermi kullanır. Tetikleri çok seri olan bu silahı bir kaç saniyede şarjoründeki tüm mermiyi düşmanın üzerine boşaltır.

Ak101

5.56'lık cephane kullanan bu silahtan çıkan bir kaç mermi bir adamı yere serebilir.

M4

5.56 mermi kullanan bu silahın dürbünü sayesinde uzaktaki düşmanlar kolaylıkla vurulabilir.

Baba

Türkiye'de üretilen bu silah 12 mm mermi kullanır. Yakından tek kişiye ateş edildiğinde ölümcüldür.

http://www.pusuoyunu.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 16 Mayıs 2005, 11:11:32 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.