ürün 3 farklı kulak ucu ile geliyor. ilk defa kulak içi kulaklık aldım ve ufak uclarını taktıktan sonra hiç zorluk yaşamadim diğer kulaklıklar ile aynı çabuk alışıyorsunuz. Ürünün yanında gelen çantası sennheiser in ki gibi kaliteli değil ancak çanta işte :) kulaklık kablosu sennheiser dan çok az daha sert ama kaliteli, kolay kolay kopacak gibi durmuyor. Ürünü alırken hepsiburada çok parlak görülüyordu ancak çok mat ve parlamıyor. Bence daha güzel parlamaması. Şimdi size empedans farkının önemini bahsedeim. Sennheiser mx560 ile (32ohm) doyurucu ses için 25/40 a çıkarmam gerekiyordu. Ancak cresyn da bu 17 civarlarında. Kulakiçininde olması önemli farktördür ama mutlaka kulaklık alacaksanız empedans ve frekans aralığına bakıp alın.
Kulaklık ucu 3.5mm ve altın kaplama.
Ve cresyn üzerinde durduğu en önemli konu ise ses izolasyonu. Cidden harika yapmışlar. Ses seviyesi 20/40 de iken istanbulda yaşayanlar bilirler şu kırmızı traktör sesi çıkartan (ki traktör bile daha az ses çıkartır) belediye otobüslerinde bile dışardan ses gelmiyor. Normalde telefonla konuşamazsınız..
Umarım alacaklara yardımcı olabilmişimdir. Fotoğraf pek çekemedim ama kulaklıkların mat olduğunu söylemem bence yeterli olmuştur, ki zaten google image den detaylı fotoğraflarını bulabilirsiniz...
İyi Dinlemeler Herkese
Kulaklığın hayırlı olsun peki ses kalitesi nasıl bi kıyaslama yapabilirmisin bass tiz mid dengesi hakkında ?
mx 160dan ıyımı acaba:S?
Basslar Orjinalden alıntı: ParanoRe
MX160 kullanmadım ancak dediğim gibi ürünü nerde kullacağız çok önemli. Ben MX560 in basslarını daha bir sevdim sanki yumuşakdı. Belki cresyn kulakiçi olduğu için beynime beynime vuruyor. MX160 32ohm o yüzden 16ohm luk bir cihazda kullandığınızda tam performans alamazsınız (denedim alamadım)
quote] Orjinalden alıntı: serkanky Kulaklığın hayırlı olsun peki ses kalitesi nasıl bi kıyaslama yapabilirmisin bass tiz mid dengesi hakkında ?
bass tiz dengesi bence fena değil. midler ve tizler kayip değil. Basslari hissediyorsunuz belki biraz daha ii olabilirdi. dediğim gibi sennheiser daha ii gibi gemişti. Ancak philips ve creative in modellerinden daha ii. kulağı kapatması çok iyi. F/P de 1. sırayı alabilir diye düşünüyorum. Tavsiye ederim.
Basslar
quote:
Orjinalden alıntı: ParanoRe
MX160 kullanmadım ancak dediğim gibi ürünü nerde kullacağız çok önemli. Ben MX560 in basslarını daha bir sevdim sanki yumuşakdı. Belki cresyn kulakiçi olduğu için beynime beynime vuruyor. MX160 32ohm o yüzden 16ohm luk bir cihazda kullandığınızda tam performans alamazsınız (denedim alamadım)
quote:
Orjinalden alıntı: serkanky Kulaklığın hayırlı olsun peki ses kalitesi nasıl bi kıyaslama yapabilirmisin bass tiz mid dengesi hakkında ?
bass tiz dengesi bence fena değil. midler ve tizler kayip değil. Basslari hissediyorsunuz belki biraz daha ii olabilirdi. Ancak philips ve creative in modellerinden daha ii. basslar disturtiona kolay kolay uğramıyor. Forumda mx560 kullanan 3-4 kişi ile mailleşmiştik herkes basslarda disturtion a uğradığını yazmıştı. veya benzer çıt çıt sesleri vs. kulağı kapatması çok iyi. F/P de 1. sırayı alabilir diye düşünüyorum. Tavsiye ederim.
Bu ohm olayını abartmayın.İRiver ve cowon da 64 oh ve 16 ohm arası birsürü kulaklık kullandım hiç böyle bir sorun olmadı.Bu tamamen yanlış bir durum.Mx560 ın bassları mx160dan daha azdır.Mx serisinin kanal tiplerden en büyük avantajı bassları daha yumuşak ve detaylı vermesi fiyatı oranında.
+1 Ohm olayına bu kadar takılmak yersiz, zaten eti ne butu ne o kulaklıkların.. Ayrıca başlığı açan arkadaşın dediği gibi sadece frekans aralığına ve ohm'una bakarak kulaklık alırsanız hayal kırıklığına uğrarsınız.