Şimdi Ara

Shattered (2007)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar son zamanlarda izlediğim en güzel gerilim filmiydi.Hiç sıkılmadan kendini izlettiren başarılı bir yapım.Film öyle bir sonla bitiyorki oha dedirten cinsten.Filmin konusu şu şekilde;

    Neil ve Abby Warner, çocuklarıyla birlikte zengin ve mutlu bir yaşam süren bir karı kocadır. Ancak bu hayat kızlarının kaçırılmasıyla alt üst olur. Kızlarını kaçıran adam, Neil'ın hayatını tam bir kabusa çevirecektir.

    İzleyenlar varsa yorumlarını burada paylaşırlarsa sevinirim.

    Fragman:http://www.dailymotion.com/video/x52tdz_butterfly-on-a-wheel-trailer_shortfilms




    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Mükemmel bir filmdir. 1 sene önce falan izlemiş hatta bir topikte değerlendirmesini yapmıştım. Pierce Brosnan ve Gerard Butler mükemmel ikili olmuş. Filmdeki müthiş kurgu ve şaşırtan final hayranlık uyandırıcı gerçekten. Ülkemizde vizyona girmemesi acı bir durum. Herkese tavsiye ederim.
  • Sözü edilen Butterfly on a Wheel'i, diğer adıyla Shattered'i yeni izledim.Filmin konusunu zaten haber metninde yazmışlar, o yüzden değinmiyorum...

    Doğrusunu söylemek gerekirse Film hakkındaki düşüncelerimi toparlamaya çalışırken aslında bu Filmin Sinematografik açıdan pek fazla numara içermediğini yerleştirmiştim hafızama.Ta ki Filmin son 5-6 dakikasına kadar.Kurgudaki Hiç beklemediğim bu U dönüşü beni hayli şaşırttı.Hatta dumur oldum diyebilirim.E Tabi Bu Final kendisini sıradanlıktan kurtardı diyebilirim.

    Oyunculuk performansları ise mükemmel ; Brosnan da Bello da Butler de gayet iyi performans sergilemişler filmde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.