Şimdi Ara

AMD-ATi, Radeon HD 4850 Crossfire X için sürücü yaması yayımladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • AMD-ATi yeni bir sürücü güncellemesi yayımladı. 10 Aralık'ta kullanıma sunulan Catalyst 8.12 için hazırlanan güncelleme ile firmanın yüksek satış rakamlarına ulaştığı, RV770 Pro temelli Radeon HD 4850'nin Crossfire X kurulumlarında gözlemlendiği belirtilen bir sıkıntıya çözüm getiriliyor.


    Açıklanan bilgilere göre, iki veya daha fazla Radeon HD 4850 ekran kartı ve Catalyst 8.12 sürücüsü ile Windows Vista altında gerçekleştirilen Crossfire X kurulumlarında yaşanan yeniden başlatma ve siyah ekranda takılma sorununun yayımlanan yeni sürücü yaması (hotfix) ile aşıldığı belirtiliyor.


    Windows Vista'nın hem 32-bit hem de 64-bit versiyonları için hazırlanan güncellemeye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.








  • gta4 için oturup çalışma yapmıyolar halen bi fix yok

    adamlar umursamıyor mu ne
  • Nerden biliyorsun calısmadıklarını bu kadar abartma bence gelir yakında yada yeni sürücüde ;)
  • ati driver olayında çok yawaş davranıyo
  • oyunlar eskiyor o zaman driver güncelenmezki!!!
  • max975 sana aynen katılıyorum zaten PS3 deki oyunların pc ye gelmesini bekliyoruz birde ati oyunlar eskimeden driver çıkarmıyo PC de oyun oynamak içn evliya olmamıs gerekio herhalde
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TechnicaL

    gta4 için oturup çalışma yapmıyolar halen bi fix yok

    adamlar umursamıyor mu ne


    Bence GTA nın oturup çalışması gerekir.Bi oyun yapıyorsun ama atilerde sorun çıkıyor varmı böyle bir muhabbet.Neden dier oyunlarda bir sorun yok.(NVİDİA SPONSORSUZ oyunlarda!!!)

    Tamam atide çalışsın ama Rockstarın yaptığı hatalardan atiyi sorumlu tutmayın.

    Oldu her oyuna özel driver yapsın adamlar.

    Sen oyun yapımcısısın sırf ekonomik nedenlerle stabilitesi oturmadan oyunu çıkartıyorsun.nede olsa diyorsun ekran kartları driverlari ile düzeltirler 2 ay sonrada patch çıkartırım tüm sorunlar kalkar.E bukadar oyunu orjinal alan adam neden 2 ay sonra almıyorki oyunu ozaman.Zaten 4-5 senedir oyunculara bu alıştırılıyor.patch çıkana kadar oyunların stabilitesin hep düşük oluyor.önceden bukadar değildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paslı Pedal -- 19 Aralık 2008; 11:21:24 >




  • kirpisan



    Bence GTA nın oturup çalışması gerekir.Bi oyun yapıyorsun ama atilerde sorun çıkıyor varmı böyle bir muhabbet.Neden dier oyunlarda bir sorun yok.(NVİDİA SPONSORSUZ oyunlarda!!!) Tamam atide çalışsın ama Rockstarın yaptığı hatalardan atiyi sorumlu tutmayın. Oldu her oyuna özel driver yapsın adamlar. Sen oyun yapımcısısın sırf ekonomik nedenlerle stabilitesi oturmadan oyunu çıkartıyorsun.nede olsa diyorsun ekran kartları driverlari ile düzeltirler 2 ay sonrada patch çıkartırım tüm sorunlar kalkar.E bukadar oyunu orjinal alan adam neden 2 ay sonra almıyorki oyunu ozaman.Zaten 4-5 senedir oyunculara bu alıştırılıyor.patch çıkana kadar oyunların stabilitesin hep düşük oluyor.önceden bukadar değildi

    katılıyorum aynen arkadasin soyledikleri dogru
    ati ekran karti üreticisi milyonlarca kisşi kullanıyor
    eger biri oyun yapıyorsa ati ve diger donanim üreticilerini dikkate almasi lazim
    ati mecbur deyil yama cıkarmaya
    budurum şuna benziyor ben araba üretisiyim
    adam lastik üreticisi sen benim latige göre cant yap
    oldu :)))




  • çıkmış dokuza inmez sekize muhabbetine döndü ati'nin driver mevzusu fazla abartılıyor kanısındayım. ati ile ilgili on konunun dokuzunda birisi gelip bunu söylüyor. zaten dillerine dolanmaya görsün..
  • Radeon HD 4850 Crossfire diyo ama 2 tane 4870 kullananlarda yüklese faydası olur mu acaba...
  • hayir olmaz
  • Oyuna göre driver işi beynimi çok kurcalıyor.Bir oyunu driver ile düzeltelim derken başka bir oyunun performansı düşmüyormu acaba?hastalığa göre ilaç ve yan etkileri gibi düşünürsek?bunun dışında delikanlılığı bozan ekran kartı firmaları deyilde oyun firmaları bana göre.Yakında firmaya göre oyun çıkarmayı bırakıp kişiye göre oyun çıkarmaya başlarlarsa pek şaşırmam doğrusu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurmurat360x -- 19 Aralık 2008; 13:19:10 >
  • Nvidia ile hiç bi oyunda problem yaşamadım Ati HD4870 kullanıcısıyım sadece GTA4 de sorun yaşıyorum şuan abartmaya gerek yok..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: IhtiyarDelikanli

    Nvidia ile hiç bi oyunda problem yaşamadım Ati HD4870 kullanıcısıyım sadece GTA4 de sorun yaşıyorum şuan abartmaya gerek yok..

    ki o da ATI'nin değil Rockstar'ın problemi zaten arkadaşların da dediği gibi..
  • Ne AMD&ATi nin sahibi eniştem nede Nvidianın sahibi teyze kızım...Bence suç oyun üreticilerinde.

    Kardeşim piyasada ki kartlar belli.Ona göre oyun yapıcaksın.Sen çıkmamış bir karta oyun yaparsan ve piyasadaki yepis yeni kartları teklettirirsen yada hadi birazdaha şüpheci olalım donanım üreticilerinin oyununa gelip sistemi yorucu kodlar yazarsan,yada bu stabilite problemi sadece senin oyun yapma beceriksizliğinse,orada dur ve Biz PC kullanıcılarına oyun yapmayı kes lütfen.

    GTA2 Yi yapmış bizi sevindirmiş olabilirsin.GTA 3 ile de zevkten salyalar saçmış olabiliriz.Ama bu sana GTA 4 ile böyle büyük bir hayal kırıklığı yaşatma hakı vermez.Konsolda oyun gayet akıcı ve güzel.Madem yapamayacaktın hiç çıkartmasaydında reziletmeseydin kendini Rockstar.Sorun sadece atide değil nvidiadada sorunlar var.Tektaraflı düşünmeyelim lütfen.Sonuçta 9800gtx ile tekleme yapıyorsa bu oyun ben garipsiyorum.Sen resmen direk xbox360 dan port etmişsin.Birçeşit emulatör işi gibi.adam akıllı yazzsaydınızya şunu PC ye kardeşim.Misgibi oyun heba oldu...Ama yok nede olsa ekran kartları driver yazar 2 gün sonra değilmi?2 ay sonrada bir patch çıkartırsınız saten.Olur gider.Böyle oyun yapma anlayışına yazıklar olsun diyorum.

    Bak bethestaya.bir oyun yapıyor pc ye ve konsollara ayrı ayrı yazıyor oyunları.Normalide budur yani.Yada hiç çıkarmazssın adına zarar vermezssin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paslı Pedal -- 19 Aralık 2008; 16:58:32 >




  • PC artık oyun üreticilerinin salladığı bi platform değil PC de yapılan oyunun PC de değilde PS3 de önce cıkmasıda oyun üreticilerinin zihniyetini ortaya koyuyor. artık ps4 de bi klavye bi fare koyarsa konsoluna PC de oyun oynamam zaten artık ama nerde o zeka olsa bile oyunlarda çalışmıyor o ps3 faresi =)))
  • yau FX57 hocam bu sadece vista icin mi XP icin olani da yokmu ki 4850 Cf kullaniyorum ama gorunurde bir sey yok hata almiyorum oyunlarda ama yinede elbet bir faydasi vardir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: IhtiyarDelikanli

    Nvidia ile hiç bi oyunda problem yaşamadım Ati HD4870 kullanıcısıyım sadece GTA4 de sorun yaşıyorum şuan abartmaya gerek yok..

  • quote:

    Orjinalden alıntı: IhtiyarDelikanli

    PC artık oyun üreticilerinin salladığı bi platform değil PC de yapılan oyunun PC de değilde PS3 de önce cıkmasıda oyun üreticilerinin zihniyetini ortaya koyuyor. artık ps4 de bi klavye bi fare koyarsa konsoluna PC de oyun oynamam zaten artık ama nerde o zeka olsa bile oyunlarda çalışmıyor o ps3 faresi =)))



    oyunlarin ilk once konsollara cikmasinin sebebi bill gates ve sony,

    parayla oyun firmalarini satin aliyor;once bizim konsola cikar diye.acikcasi kimsede pc yi iplemiyor artik,kopya oyun yuzunden...
  • Şu Pc Ps3 meselesi epey kafa karıştırıyor.
    Oyunlardaki sorunlardan bıktım konsola geçeceğim demek. Forumdan birşeyler öğrenen arkadaşlar için "gaza getirmekten" başka birşey olmaz. Yorumlarımız da bu konuya özen göstermemiz gerekir.
    PS3 veya PC karşılaştırmasını yaparken dikkat edilecek en önemli noktalardan biri de maliyettir.
    Forumda her iki konudan birisi acaba parçaya vereceğim fiyatın hakkını alabilrmiyim? ya da bana parasının hakkını verecek sistem söyleyin türünden konulardır. O konularda Herkes kendine göre yorumu deneyimini aktarır ve tavsiye isteyen arkadaş tercihini ona göre yapar. Geliri düşük ve Oyunların pahalı olduğu Yurdumda bu konuların açılması için en az 10 yıl geçmesi gerekir. Ne zaman o fiyatlar gelire orantılı hale gelir o zaman bu konuları görürüz.
    Gelelim fiyatlara
    http://www.aralgame.com
    Adresine girip soldaki arama barına GRAND THEFT AUTO IV yazın ve karşınıza çıkacak fiyatlara bakın.
    PS3 için 179.99
    PC için 89.99
    Pc oyunculuğunun kazıklanmama yönünden avantajı çok fazladır.
    -PC için oyunu orijinal almak istiyorsunuz ama oyun hakkında hiç bir bilginiz yok netten indirirsiniz oyunu illegal bakarsınız işinize gelir beğenirseniz oyunu alabilirsiniz.
    -PS3 için ise bunun alternatifi henüz yok. Oyunu alsammı almasammı ikilemini yaşamadan beğenmeyeceğiniz oyuna fiyatının iki katını ödeyerek sahip olma riskini çok yüksek.

    Gelelim driver meselesine!
    Kart üretiilerinin desteklediği oyunlarda rakip firmanın kartlarının tökezletilmesi için itinalı bir çalışma yapılır. (bu konuda Nvidia daha acımasızdır.)
    Bunun neticesinde rakip firma istediği kadar güçlü kart yapsa bile oyundan driver ile Patch ile verim alamaz. Konunu özü budur. Sorun kart üreticileri ile oyun yapımcılarının kullanıcıya kurduğu bir düzendir.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.