Şimdi Ara

Yılbaşı hediyesi...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yılbaşı için yeni telefon isteyeceğim, tavsiyeleriniz nelerdir,, fiyat çok fazla kabarık olmasın ama..

• telefondan beklentilerii yazsaydın daha kolay yardım ederik ben olsam 500 ytl civarında 2. el n95 alırdım kaba vs dersen 2. el iphone 2g çok şık telefon sonra sıfır istersen kamera senin için önemliyse k810i alabilirsin 330 ytl
  • 400 ytl sana kabarık değilse sony ericsson k810i öneririm.Fazla diyorsan 300 ytl ye nokia 6300 öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

telefondan beklentilerii yazsaydın daha kolay yardım ederik ben olsam 500 ytl civarında 2. el n95 alırdım kaba vs dersen 2. el iphone 2g çok şık telefon sonra sıfır istersen kamera senin için önemliyse k810i alabilirsin 330 ytl

Öncelikle kamerası iyi olsun istiyorum...Biraz müzik dinlemeye yönelilk olursada fena olmaz, bunun dışında pek bir beklentim yok, zarif olsun öyle kaba olmasın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: __JokeR__

quote:

telefondan beklentilerii yazsaydın daha kolay yardım ederik ben olsam 500 ytl civarında 2. el n95 alırdım kaba vs dersen 2. el iphone 2g çok şık telefon sonra sıfır istersen kamera senin için önemliyse k810i alabilirsin 330 ytl

Öncelikle kamerası iyi olsun istiyorum...Biraz müzik dinlemeye yönelilk olursada fena olmaz, bunun dışında pek bir beklentim yok, zarif olsun öyle kaba olmasın...

Öyleyse K850i bence

Ya da daha ucuzu K810i

Kabalık konusunda birşey diyemem ancak tasarımları gayet güzel bence ikisinin de.

• k850i iyi seçim olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: __JokeR__

quote:

k850i alınabilir kamera süper müzik kaliteside dinlemedim ama tatminkar olduğunu mdüşünüyorum hiç olumsuz yorum okumadım onun dışında daha multimedya ağırlıklı bir telefon istersen p1i tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doğum günü hediye tavsiye
    6 yıl önce açıldı
    Limangodan 10 tl bayram hediyesi
    15 yıl önce açıldı
    Süpriz Doğum Günü Hediyem
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • K850i veya daha uygun istersen K810i,5320 xm
  • NOKIA 5610 XM - 3,2 MP KAMERA -- DAHA NE OLSUN...
  • her konuya böle mesajlar yazıyorssun yazdığın mesajın nedenide bi zahmet yazıverde arkadaş bilgilensin bu 6000 küsur postu nasıl kastığını anlamış olduk
    quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

k850i iyi seçim olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.