Şimdi Ara

Gta 4 BÜTÜN HARİTA AÇIK SAVE DOSYASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
17.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gta 4'ün çoğunu bitirdim.haritanın tamamı açılmış ve 400.000$para var ;) tamamen alınterimdir sizlerle paylaşıyorum

SAVE DOSYASI VE XLİVE DOSYASI
    gta4 pc save dosyası rapid :http://ra pidshare.com/files/179417100/gta4teosave.rar.html(aradaki boşluğu kaldırın)

rar şifre :sadece pm ile bildirilir

BURADA ORTAYA ÇIKAN POLEMİKLERDEN VE ŞAHSIMA YAPILAN HAKARETLERDEN DOLAYI DOSYAYI SİLDİM KONU KAPATILMIŞTIR.DİĞER ARKADAŞLARDAN ÖZÜR DİLERİM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teoalp -- 2 Şubat 2009; 20:18:45 >

• Teşekkürler.
  • Sağol...
  • rar şifreli kardeş
  • evet rar şifre koymuştum fakat yazmayı unutmuşum yukarıya şifreyi ekledim.halen oyunda ilerliyorum ileri tarihte bir save dosyası daha upload ederim inşallah.iyi oyunlar ;)
  • Yüzbaşım ben bu save dosyalarını kopyalıyorum ama tanımıyor her defasında baştan başlıyor bunun bir tarifi varmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufon

Yüzbaşım ben bu save dosyalarını kopyalıyorum ama tanımıyor her defasında baştan başlıyor bunun bir tarifi varmı acaba

C:\Users\admin\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames buraya kopyalayıp değiştir diyeceksiniz okadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yüzbaşım zaten öyle yapıyorum ama senin verdiğin saveleri görmüyor bunun bir tekniği olmalı ama ne acaba mesela ben senin verdiğin user isimli klaörü savegame klasörü içine kopyaladım benimki ile ikitane user klasörü oldu görmedi sonra benim user klasörünü silip sizin verdiğiniz klasör kaldı yine görmedi load game dediğimde kayıt yok diyor
  • Yüzbaşım bak yukardaki konuda ne diyor

Save dosyalarım nerede saklanır?
    Save dosyaları için hem Live dosyası hem oyunun dosyası lazım
    C:\Documents and Settings\KULLANICI ADI\Local Settings\Application Data\Rockstar Games (oyunun save dosyaları)
    C:\Documents and Settings\KULLANICI ADI\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive (Live üyeliğinin dosyaları)
    Başka birinden save dosyası alacaksanız bu iki dosyanın yerini değiştirmeniz lazım

Bu durumda eksik dosya vermişsiniz acaba çok rica etsek tam olarak bir upload yapabilirmisiniz.Size zahmet olacak ama ben oyunu zaten zor oynuyorum eğer haritada rahat dolaşamıyacaksam ne anlamı var sayende haritada birazda olsa dolaşma şansım olacak
  • sorun yaşandığını söylediğin için xlive dosyası ile birlikte güncellediğim save dosyasını yeniden upload ettim ;)
    quote:

Orjinalden alıntı: ufon

Yüzbaşım bak yukardaki konuda ne diyor

Save dosyalarım nerede saklanır?
    Save dosyaları için hem Live dosyası hem oyunun dosyası lazım
    C:\Documents and Settings\KULLANICI ADI\Local Settings\Application Data\Rockstar Games (oyunun save dosyaları)
    C:\Documents and Settings\KULLANICI ADI\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive (Live üyeliğinin dosyaları)
    Başka birinden save dosyası alacaksanız bu iki dosyanın yerini değiştirmeniz lazım

Bu durumda eksik dosya vermişsiniz acaba çok rica etsek tam olarak bir upload yapabilirmisiniz.Size zahmet olacak ama ben oyunu zaten zor oynuyorum eğer haritada rahat dolaşamıyacaksam ne anlamı var sayende haritada birazda olsa dolaşma şansım olacak

• hiç gerek yok bence millet kassın kendi % 89 dayım ben dağıtmicam ama adam gibi oynayın oyununuzu :D
  • arkadaşlar oyunun yüzde kaçının bittiğini nerden görcez??
  • Teşekkürler. Ben GTA'yı serbestlik için oynuyorum. Yani görev yapmadan oynamak istediğim için işime yarayacak. Ama rica etsem Rapid yerine başka yere upload edebilir mi bir arkadaşımız?
  • Tercih meselesi bu.ben paylaşmayı tercih ettim
    quote:

Orjinalden alıntı: Rec0VeRy

hiç gerek yok bence millet kassın kendi % 89 dayım ben dağıtmicam ama adam gibi oynayın oyununuzu :D

• ya nerden bakıyoz % kaç olduğuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: teoalp

Tercih meselesi bu.ben paylaşmayı tercih ettim
    quote:

Orjinalden alıntı: Rec0VeRy

hiç gerek yok bence millet kassın kendi % 89 dayım ben dağıtmicam ama adam gibi oynayın oyununuzu :D

Rica etsem acaba rapid haricinde başka bir yere upload eder misin?
  • http://www.sendspace.com/file/4cy30i
    quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

Teşekkürler. Ben GTA'yı serbestlik için oynuyorum. Yani görev yapmadan oynamak istediğim için işime yarayacak. Ama rica etsem Rapid yerine başka yere upload edebilir mi bir arkadaşımız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: teoalp

http://www.sendspace.com/file/4cy30i
    quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

Teşekkürler. Ben GTA'yı serbestlik için oynuyorum. Yani görev yapmadan oynamak istediğim için işime yarayacak. Ama rica etsem Rapid yerine başka yere upload edebilir mi bir arkadaşımız?

Teşekkürler.

• Save gameyi yüklerken böyle bir hata alıyorum.
     Gta 4 BÜTÜN HARİTA AÇIK SAVE DOSYASI
    Var mı acaba böyle bir sorunla karşılaşıpta çözen? Şimdiden teşekkürler.

• dosyaları doğru yere koymamışın Furkan Yağız arkadaşım...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.