Şimdi Ara

Dosya Paylaşım Siteleri <Flashlı Anlatım>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dosya Paylaşım Sitelerinden Dosya Indirmek
    Bilgisayarımızdaki Dosyayı Dosya Paylaşım Sitelerine Yüklemek
    Videolu Anlatım...

Bugün burda bilgisayarındaki herangi bir dosyayı veya resimi internet ortamında paylaşmayı, dosya paylaşım sitelerinden dosya indirmeyi bu konular ile yeni tanışan arkadaşlarımıza görsel olarak anlatmak istiyorum.
    Anlatımlar Flash "Video" Şeklinde olacaktır ve videolar 4Shared dosya paylaşım sitesine yüklenecektir....
    4Shared sitesinden dosya indirmek ile ilgili aşağıdaki videoyu direkt izleyebilirsiniz.
     Dosya Paylaşım Siteleri <Flashlı Anlatım> Dosya Paylaşım Siteleri <Flashlı Anlatım>
    Video 800*642 çözünürlülükte ve 601 kb boyutudadır.

www.4Shared.com Dosya Paylaşım Sitesi

www.4Shared.com sitesi ücretli olmasına rağmen ücretsiz olarakta kullanabileceğimiz bir dosya barındırma sitesidir.
    Ücretsiz kullanımda tabiki bazı kısıtlamalar vardır. Bunlardan bazıları;
    Mesela 4Shared'e ücretsiz üyelik ile 100 MB ve altındaki dosyaları 4Sharede yükleyebiliriz. 100 MB den büyük dosylarımzı yüklemek istersek dosyamızı parçalamak veya ücretli üyeliğe geçmek zorundayız. Ayrıca dosya yüklemek için üye olmak zorunluluğu vardır ve her ücretsiz üyeye 5GB lik bir alan verilmektedir.

Ücretsiz üyelikte aldığımız üyeliğe 30 gün içinde giriş yapmazsak üyeliğimiz iptal edillir. Bu yüzden 30 gün dolmadan en az bir kez hesabımıza giriş yapmak zorundayız.
    Ücretsiz üyelikte buna benzer kısıtlamalar olsada gerçekten 4Shared çok güzel ve kullanışlı bir arayüze sahiptir.
    Mesela benim en çok sevdiğim özelliklerinde biriside dosya güncelleme özelliğidir. Mesela bir kaç sitede bir dosyanızın 4Shared linkini paylaştınız ama daha sonra bu dosyayı yenisiyle değiştirmek istiyorsunuz. İşte 4Sharede deki dosyanızı günceleyerek eski dosyanıza ait linkten yeni dosyanızın indirilmesini sağlayabilirsiniz.. Bu sayede daha önce paylaştığınız linkleri düzeltmenize gerek kalmaz.

Aşağıdaki videoda 4Shared'den dosya indirmek, siteye üye olmak, dosya yüklemek ve üye girişi yapılınca önümüze gelen arayüz hakkında anlatım yapılmıştır...

Videoyu normal izlemek için 1032*844 ve üstü çözünürlülük gerekmektedir.
    Video dosyası 3 MB den küçüktür.

www.rapidshare.com Dosya Paylaşım Sitesi

www.rapidshare.com dosya barındırma siteleri içinde en fazla tercih edilen sitelerin başında gelmektedir. RapidShare ücretli bir site olmasına rağmen ücretsiz olarakta kullanabilmekteyiz.
    Kısaca ücretsiz kullanımda; RapidShare'ye 200 MB ve altındaki dosyaları yükleyebiliriz. 200 MB den büyük dosylarımzı yüklemek istersek dosyamızı parçalamak zorundayız.
    Yüklediğimiz dosya 90 içinde hiç indirilmez ise RapidShare'den silinir.
    Dosya indireceğimiz zaman bir dosyayı indirmek için belli bir süre beklemek zorundayız ve bir seferde RapidShare'den tek dosya indirebiliriz.
    Ayrıca bir dosya indirdikten sonra tekrar indirme yapabilmemiz için ya ip adresimizi değiştirmemiz veya belli bir süre beklememiz gerekmektedir.

Aşağıdaki videoda RapidShareden dosya indirmek, dosya yüklemek ve linklerimizi toplu kontrol etmek anlatılacaktır.

Videoyu normal izlemek için 808*676 ve üstü çözünürlülük gerekmektedir.
    Video dosyası 2 MB den küçüktür.

www.imageshack.us Resim Paylaşım Sitesi

www.imageshack.us resim barındırma siteleri arasında kendini ıspatlamış çok kullanıcısı olan bir sitedir.
    Site ücretli bir sitedir ama ücretli olmasına rağmen ücretsiz olarakta hızlı bir şekilde resim yükleyebiliriz. Ayrıca ücretsiz olarak siteye kayıt olup yüklediğimiz resimleri bu üyeliğimiz üzerinden kontrol edebiliriz.

Videoda ImageShack sitesine hızlı bir şekilde resim yükleyip, yüklediğimiz resimin direkt linkini almak anlatılacaktır.

Videoyu normal izlemek için 808*676 ve üstü çözünürlülük gerekmektedir.
    Video dosyası 2 MB den küçüktür.

Konu ilgi görürse ve vakit buldukça yeni anlatımlar eklemeyi düşünüyorum.....

Resim sorunu nedeniyle konu güncellenmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue_life -- 4 Ağustos 2010; 11:20:02 >

• Konuya 4Shared videosu eklenmiştir.....
  • güzel çalışma (hort oldu ama yapacak bir şey yok )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web sitesinden dosya indirme
    5 yıl önce açıldı
    VİDEO UPLOAD SİTESİ ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.