Şimdi Ara

J.J.Abrams ''Alias''izleyen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

J.J.Abrams yapımı 5. sezonda sanırım bu dizi forumda aradım herhangi bir topic bulamadım beyenilmedimi aceba izleyen bilen arkadaslar yorumlarınız neler tesekkur ederim.
    Selamlar...

• Kimse izlemedimi bu diziyi yahu
  • 2006 da sona erdi bu dizi. ülkemizde pek tutmadı. tgrt kanalı veriyordu biraralar. bikaç bölüm izledim sarmadı.
  • Çok güzel bir dizi. Heyecan ve aksiyon dozu her bölümde daha da artıyor herkes izlemeli.
  • muahhaa

dh kafayı yedi. Alakasız konulardan dolayı bana mail geliyor. bunları takip ediyormuşum. :P
  • Donanımhaber'den bana "üye olduğunuz .......... " başlıklı birkaç mail geldi. Ben de haliyle sayfayı açtım ve benimle alakasız bir sayfa olduğunu anladım.
    Şimdiiii:
    Çok zeki arkadaşım bana ait bu başlıkta herhangi bir cevap görebiliyor musun? Görebiliyorsan haklısın: ben kafayı yedim :) Ammaa yok eğer göremiyorsan ve bana bu soruyu sorabiliyorsan ben sözümü geri alayım. Bu durumda sen kafayı yemişsin. Ayrıca bu çok gereksiz çıkışman çok hoş olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azalyn -- 18 Aralık 2008; 19:37:11 >
  • Özür dilerim dostum Sozumu geri aliyorum neyse problem yok insallah selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3mania -- 18 Aralık 2008; 20:10:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • A.s. arkadaşım. Sorun yok.
  • Dizi Hakkinda bir bilgin ve yorumun var mi kardeş ?
  • Ne yazık ki hayır. Mesleğim gereği televizyona pek vakit ayıramıyorum.
  • dizi maxte yayınlanırken tekip etmeye çalışıyordum. hikayesi çok çabuk değişiyordu. 1-2 bölüm kaçırınca konu tamamen değişmiş oluyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.