Şimdi Ara

Sıfırdan Uygulamalı ASP Dersleri ! Ders 1,2,3 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
0
Favori
12.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hoca bilemezsiniz aşırı derecede yoğunum. kusura bakmayın. pazartesi günü iki ders birden wericem hafta sonu yetiştiremezsem
    kusura bakmayın arkadaşlar ::(
  • sabıssızlıkla bekliyorum...ama sınavlarıda aksatma tabiii!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: apostylee

ByRd ders olayını askıyamı aldın kaç gündür ders felan göremiyoruz..

evet dersleri bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miracle_mb -- 23 Mayıs 2005, 14:14:07 >
  • Slm bende asp hakkında ders almaya yani bilmediğim birkaç konu için sitedeki arkadaşlara soracaktım.çOK GÜZEL OLMUŞ ne demek beğendiniz mi devamının gelmesini istiyoruz.ASP dersi gördüm ama uygulamada pek bişey yapamıyorum.asp indir sitesinden site üyelik sistemi için gerekli bir asp programı indirdim ama kendi siteme bunu nasıl ekliycem bilmiyorum.hazır asp kodalrı var ama kendi siteme nasıl ekliycem dremwer mx kullanıyorum.yardımlaınızı bekliyorum
  • Arkadaşlar bir çok kez denememe rağmen (Hazır bi asp forum sayfasını indirip c:inetpub/wwwroot klasörü altına yükledim ama dorumu bilmiyorum) bu sayfayı tarayıcıda açmaya çalıştım. PC de yüklü dreamweaver ve front page var. Direkt olarak sayfayı açmaya kalktığımda ise kodları ve şekli ekrana geliyor ama hiç bir değişiklik yapamıyorum. Onu bırakın o hali ile bile izleyemiyorum. Nerde eksik var nerede hat yapıyorum yardım pls
  • İşte tarayıcıda çıkan hata yazısı şöyle

Sayfa görüntülenemiyor
    Erişmeye çalıştığınız sayfayla ilgili bir sorun olduğundan sayfa görüntülenemiyor.

--------------------------------------------------------------------------------

Lütfen aşağıdakileri deneyin:

Yenile düğmesini tıklatın ya da daha sonra yeniden deneyin.

localhost anasayfasını açın ve istediğiniz bilgilere ilişkin bağlantıları arayın.
    HTTP 500.100 - İç Sunucu Hatası - ASP hatası
    Internet Information Services

--------------------------------------------------------------------------------

Teknik Bilgiler (destek personeli için)

Hata Tipi:
    Active Server Sayfaları, ASP 0126 (0x80004005)
    'INC/functions.asp' içerik dosyası bulunmadı.
    /setup.asp, line 1

Tarayıcı Tipi:
    Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; snprtz|S04716854940598; .NET CLR 1.1.4322)

Sayfa:
    GET /setup.asp

Saat:
    24 Mayıs 2005 Salı, 14:41:59

Ek bilgi:
    Microsoft Destek

• bu hatada şunu diyor, senin formda setup.asp diye bi dosya var o dosyanın içine functions.asp include ediliyor ama functions.asp bulunamadığından böyle bir hata alıyorsun. Birde bu şekilde yardım alman biraz zor en azından formun adını felan yaz böylece aynı formu kullanan insanlar sana daha iyi yardımcı olur
  • Ders istiyoruz...

Takıldık kaldık 3 ü derste...

Tamer dostum dersleri hazırlıyorsun sanırım dimi...Bekliyoruz hee ...
  • çoook beklettin!!!!!
  • local host daki db klasörünün salt okunur özelliğini kaldıramıyorum neden kii ????
  • Merakla sonraki dersleri bekliyoruz...
  • evet nerdesin tamer :)
    sanıyorum bu aralar sınavları var ama haftaya cok rahatlıkla yazaqbilir
  • gelecek internet programcılığı gibi gözüküyor bu dersler herkesin işine yarayacaktır..
  • BENCE DİĞER SİTELERDEN ÇALINTI DEĞİLDE KENDİ BİLGİLERİMİZİ PAYLAŞSAK DAHA İYİ OLUR.
    http://www.webdersleri.com/sayfa.asp?id=521
    yanlış anlamayın ama yazma zahmetine girmeyipte direkt sitenin linkinide verebilirsiniz emeğe saygısızlık etmeyelim
  • BENCE DİĞER SİTELERDEN ÇALINTI DEĞİLDE KENDİ BİLGİLERİMİZİ PAYLAŞSAK DAHA İYİ OLUR.
    yanlış anlamayın ama yazma zahmetine girmeyipte direkt sitenin linkinide verebilirsiniz emeğe saygısızlık etmeyelim
  • asivemavi20 bak kardeşim bu konuyu burda bi arkadaşla konuştuk! O da senin gibi çalıntı malıntı dersin aynısı bende var diyordu !
    MSN'den konuştuk ve işin sonunda hatalı o çıktı. Özür de diledi sağolsun.

Bu arada dersler gecikti diyen arkadaşlar, okulun son günleri acayip sıkıışığım kusura bakmayın. en yakın zamanda
  • ewet!!!!Sacma sapan konusmayın !!! asıl emeğe saygısızlığı iftira ederek sen yapıyorsun????
  • quote:

Orjinalden alıntı: asivemavi20

BENCE DİĞER SİTELERDEN ÇALINTI DEĞİLDE KENDİ BİLGİLERİMİZİ PAYLAŞSAK DAHA İYİ OLUR.

arkadfaşım git o zaman oradan takip et...neyse ne adam birşey öğretmeye çalışıyor.Burada asl olan çalıntı mı değil mi değildir.Asp öğrenmek istemiyorsan o zaman bakmazsın buraya da yazmazsın olur biter..
    kardeş sen yazmaya devam et deslerin bitince yaz ne zaman istersen yaz biz her zaman seni okuyacağız.bilgin vede emeğin için teşekkür ederiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 31 Mayıs 2005, 21:02:25 >

• kardes bu zatenwww.webdersleri.com da var na dersi veriyosun

(webderslerinden efe!!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JetPilot -- 31 Mayıs 2005, 21:45:51 >
  • bana üye girişinin kodları lazım sayfama üye girişi yapıcamda verirmisiniz bilen biri varsa
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.