Şimdi Ara

Palm, CES 2009'da yeni işletim sistemini mi tanıtacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Amerika'da ocak ayında düzenlenecek CES 2009 etkinliği için artık geri sayımın başladığı şu günlerde Palm'ın yeni jenerasyon işletim sistemini ve bu alt yapıyı kullanan ilk cihazını tanıtacağına dair çeşitli söylentiler ortaya çıkmaya başladı.


    İnternette yayılan söylentilere göre ''Nova'' kod adına sahip işletim sistemiyle Palm, küresel pazarın önemli dilimlerinden birisine şimdiden göz koymuş gibi. Zira Nova'nın geniş bir kullanıcı kitlesine hitap edeceği açıklandı. Özetle Blackberry'nin kullanışlılığı ile zengin multimedya özelliklerini barındıran bir cihaz yolda olabilir. Palm, bu konudaki sessizliğini sürdürmekte kararlı. Bakalım firma son yıllarda yaşadığı kan kaybını yeni atılımıyla aşabilecek mi? Ocak ayını sabırsızlıkla bekliyoruz.








  • EĞER GERÇEK PAYI VARSA MUHTEŞEM BİR HABER kullandığım en stabil ve hızlı işletim sistemi diyebilirim palm os için. haber için teşekkürler.
  • Palm inşallah batmaz ve eski günlerine döner.
  • Güzel haber umarım beklentileri karşılayacak bir işletim sistemi olur ve ALP (Access Linux Platform) gibi hayal kırıklığına neden olmaz. Gerçekten Palm dönemine göre çok başarılı bir sistem, halen kullanmakla birlikte kısıtlıda olsa bazı konularda WM'dan daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Umarım eski günlerinine döner zira bu seferde yaşanan hüsran bir efsanenin sonunu getirebilir buda üzücü olur. Asıl önemli nokta Türk kullanıcıları bu sefer unutulmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.