Mars’ta çekilen fotoğraflarda insan yüzü bile bulan astronomlar bu kez de Kızıl Gezegen’de bir “tahta” parçası tespit etti.
NASA’nın Kızıl Gezegen’i keşif için gönderdiği uzay araçlarının çektiği fotoğraflar Mars’la ilgili binbir çeşit komplo teorisi üretilmesine neden oldu.
Mars’ta su bulunduğuna ilişkin haberler bile bilim adamları tarafından kesin bir dille ifade edilemese de fotoğrafları inceleyen komplo teorisyenleri sınır tanımıyor. Son olarak Mars’ın yüzeyinde gülen bir insan yüzü tespit etmeyi başaran komplocular bu kez de Kızıl Gezegen’deki bir tahta parçasını “Mars’taki uçsuz bucaksız ormanların” kanıtı olarak gösterdi.
Gezegende hayat da var su da
Rover uzay aracı tarafından çekilen fotoğraftaki kütük parçasının çürümüş bir ağaç olduğunu ileri süren komplocular, Mars’taki “dev bitki örtüsünün” insanlardan gizlendiğini belirtti. TheCrit sitesinde fotoğraf üzerine üretilen komplo terorilerinde, “Mars’ın engin bir çöl olduğu büyük bir yalan. Bakın ağacın parçası uzay aracının hemen önünde duruyor. Buraya kadar muhtemelen bir sel baskını sonucu su tarafından taşınmış. Yani Mars’ta hem bitki örtüsü (yani bitki hayatı) hem de su var” ifadeleri kullanıldı.
Doğada bulunan 4 TEMEL ELEMENT: ATEŞ, SU, TOPRAK, TAHTA!!
Salağa yattım uyuya kaldım,ikincilere tövbeliydim. Aslında kendi elimin kiriydim kendi lekemi çözemedim. Aynalarınızın yansımaları gözlerimi kamaştırmakta.Aklım karmakarışıklaşmakta. Şeytan en güzel sözleriyle sırnaşmakta. Yaşlı çocuk telaşta,göçebe aşklarınızın hatıraları duvarlarda.
FireGlavieTr
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 4 günü kaldı.
Oraya da kesin ilk biz ayak basmışızdır. O tahta da mangal yakmak için topladığımız tahtalardan biridir. Yakında yine bir tarihçi çıkar buna benzer şeyler söylerse şaşırmam.
Marsta yeni bi kral tahta çıkmış...işte o tahta bu
DH-KEMALİSTLER BİRLİĞİ##HASHUSSPOR||VI.193||SARIKAMIŞ ŞEHiTLERİ##HASHUS1099##ATATÜRK DİYOR Kİ: CUMHURİYETÇİLİK:Demokrasi ilkesinin en çağdaş ve en akılcı uygulamasını sağlayan yönetim şekli Cumhuriyettir. İNKILAPÇILIK:Bizi öldürmedikçe, kafalarımızdaki akımı boğmadıkça, başlayan inkılâp ve yenilik asla durmayacaktır MİLLİYETÇİLİK:Gençliğin çalışkan, duyarlı ve milliyetçi yetişmesi esas dileklerimizdendir HALKÇILIK:Herkes yasa önünde tamamen eşit mumale görmek zorundadır. Sınıf, aile, fert arasında ayrım yapılamaz. LAİKLİK:Laiklik yalnız din ve dünya işinin ayrılması demek değil.Yurttaşların,vicdan ibadet ve din hürriyeti de demektir DEVLETÇİLİK:İktisatta devletin ilgisi fiilen yapıcılık olduğu kadar, özel girişimi teşvik ve yapılanları denetlemektir.
bunu gören şimdi derki marsta ormanlar var ama bizden saklanıyor
Lost,Heroes,Smallville,Prison Break,Avatar,Dexter,Supernatural,24,Nip/tuck,Chuck,Kyle XY,South Park,Pushing Daisies,Knight Rider,Terminator TSCC,Jericho,New Amsterdam,The Office,The Lost Room,How I Met Your Mother,Oz,Entourage,Battlestar Galactica,Carnivale,The Triangle,Hellsing,Death Note,The Big Bang Theory,Gossip Girl,True Blood,Band of Brothers,Californication,Breaking Bad,Burn Notice,Leverage,Wolverine and the X-Men,Lie to Me,Harper's Island,Spider-Man:TAS,Hung,Nurse Jackie,One Piece,The Vampire Diaries,Accidently on Purpose,FlashForward,Bored to Death,White Collar,Visitors
Oraya da kesin ilk biz ayak basmışızdır. O tahta da mangal yakmak için topladığımız tahtalardan biridir. Yakında yine bir tarihçi çıkar buna benzer şeyler söylerse şaşırmam.
Edebiyat dersi Hoca tasavvufu işliyor evet doğadaki 4 temel elemen ateş su toprak dedi dayanamadım tahtaaa diye bagırdım şimdi o geldi aklıma kadın bide cevap olarak tahta mıı demişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonobopanzer -- 15 Aralık 2008; 20:06:43 >
Çekmek istedin bir yer mi var?
Marslılarda Türk idi
Hüseyin Kemal Eke
KoMiK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltukhann -- 15 Aralık 2008; 21:12:17 >