Şimdi Ara

####### ANTİ-C.RONALDO KULÜBÜ///HERKESİ BEKLERİM ####### (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
32.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

Messi de çok özenti hüso58@

Bana öyle gelmiyor açıkçası.Ama ronaldo özentinin daniskası.
  • Sanırım 2006 dünya kupasıydı maçın birinde sadece adamları sakatlamak için oynadı. Nefret ediyorum. Benide ekle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: silenThief

çok iyi bir futbolcu ama ronaldinho yada zidane gibi olamıyor.

/>

bu mütişti yaa

• quote:

Orjinalden alıntı: Fyrad

quote:

Orjinalden alıntı: Orta sahada uzun pas

/>

kıskanmayın izleyin

Şu süper valla ama adamı beğenmem o ayrı

Adam Flip Flap yapayım derken rakibin bacağına çarpıp beşikten geçmiş.Ballı ya.Tamkomedi

• C.RONALDO DÜNYANIN EN İYİ FUTBOLCUSU TARTIŞMASIZ(Zidane'den sonra)ONU SEVMEYEN ÖLSÜN BEEADAM ZENGİN YAKIŞIKLI KARİZMATİK MEŞHUR.. EE KİM OLSA ÖLE OLURDU AYNISINI YAPARDI
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bay Wesley

Yaz beni.Hiç bir artisti sevmem bunu da sevmiyorum.

@gfbilker

alakası yok.Tam bir zidane hayranıydım.Niye?çünkü adam hep topunu 10 numara oynuyordu hemde kı.ı kalkık değildi.

Aynen katılıyorum, benide yaz kardeş.
  • Benide yaz ş*refsizin teki bu adam bi tarafları kalkmış indirmek lazım
  • Bu adam harbi top ya ee ne de olsa top topu çeker...

####### ANTİ-C.RONALDO KULÜBÜ///HERKESİ BEKLERİM  #######
  • Ekle hocam.Onur üyesi yap hatta adımı kırmızı falan yaz cafcaflı bişeyler yap böyle kımıl kımıl olsun.

Gıcık oluyorum bu artiste.
  • yaz benide
  • Ekle beni de hocam.
  • yeni üyeler hoşgeldiniz
  • En antipatik futbolcular listemde başı çekiyor bu şey. Tavırları, saha içindeki bencilliği ve ait olduğu takım yüzünden antipatikliğim iki kat artıyor. Başından beri kılım bu adama, tekniği iyi olabilir ama bu onu iyi futbolcu yapmıyor bence.
  • yeteneği tartışılmaz ama karakter olarak beş para etmez bir adam bence. M.United' a yakışmıyor. Bir dönem, rezilliklerini gazetelerde görüyorduk. Ferguson, C.Ronaldo' yu isteyen Real Madrid' e ''o mafya bozuntularıyla asla iş yapmam demişt''i, Keşke onaylasa ronaldo'nun transferini, belki Real Madrid (mafya?) ' de akıllanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 20 Aralık 2008; 1:21:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: axi-laz

Bu adam harbi top ya ee ne de olsa top topu çeker...

Süper adam ya
  • quote:

Ben senin gibi topçunun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mâlênâ

C.RONALDO DÜNYANIN EN İYİ FUTBOLCUSU TARTIŞMASIZ(Zidane'den sonra)ONU SEVMEYEN ÖLSÜN BEEADAM ZENGİN YAKIŞIKLI KARİZMATİK MEŞHUR.. EE KİM OLSA ÖLE OLURDU AYNISINI YAPARDI

+999999999999999999999999999999 bi arkadaşım vardı nefret ederdi meğer kıskanıyormuş herkes kıskanıyor ama oynuyor işte kardeşim.mantıklı düşünün bir kere ferguson ki en iyi teknik direktör seçildi o bilmiyor da en iyi oyuncu seçenler bilmiyor da siz mi daha iyi biliyorsunuz biri de çıkmış bunun takımda ne işi var diyor öbürü ödül alacak bir şey yapmadı diyor. biraz daha kasarsanız belki ne bileyim isim vermek istemiyorum tepki çekiyor sonra türkiyedeki dandik takımlara göndereceksiniz yeter artık bu konu tam bir fiyasko olmuş ya komedi yani.bari neden beğenmiyorsunuz onu da açıklayın da insanlar tarafsız bakabilsin olaylara

• Tam bir serseri , züppe.

Desteklediğim tek fan glab tebrik ederim açan arkadaşı
  • quote:

Şu harekete hasta oluyorum yaEşcinsel falan değilim ama bu popo hareketi harikaKıskanmayın aslanımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mâlênâ -- 21 Aralık 2008; 18:35:26 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.